• 2010-10-05, 21:15
  • 0

Oj vilken dag! Massor att göra på salongen, men det är ju underbart med full fart. Efter jobbet kom min syster hem med sina barn och hälsade på en sväng. Vi grejade en stund i Marilyns rum och fick lite gjort där också. I morgon åker jag upp till Sthlm på trevliga uppdrag. Ska möta några vänner på kvällen och kanske gå ut en sväng på city. :) Får se vad som händer. Det får iaf inte bli sent då jag åker hem torsdag morgon och jobbar hela dan.

Nu undrar jag en sak. Vi är ju ett antal bloggare här inne på amelia.se och alla bloggar på olika sätt.(såklart) Det jag undrar är, hur ofta är ni här inne? Läser ni flera bloggar på bloggportalen och i så fall vilka? Skulle vara kul att veta om ni läser samma som jag. ;) Vad tycker ni är bäst:

1. Flera inlägg om dan men då korta, kanske endast en bild och “inte lika mycket jobb bakom inlägget”.

2. Eller gillar ni 1-2 inlägg om dan, men flera bilder och kanske lite mer fix. ( sånna inlägg kanske är mycket arbete bakom därav färre om dan)

Förstår ni vad jag menar? Skulle väldigt gärna få era kommentarer och önskemål så jag vet vad ni tycker. Jag personligen tycker om bloggar med snygga bilder. Ett genomtänkt inlägg och inte ett jag-slänger-in-ett-plojinlägg-för-sakens-skull. Som ni säkert märkt på amelias bloggportal så syns den bloggen först och längst upp på startsidan på portalen som bloggat sist…. då fattar ni vad jag menar.

Orkar ni svara? Snäääälla..!

Puss

2010-10-05 Mitt liv

Kommentarer

Amanda Lindgren 10 år sen

Jag tycker att det ska vara lite varierande, ena dagen flera inlägg, färre andra dagen. Tack för en jättebra blogg!

Annie Dahlbeck 10 år sen

Tycker din blogg är toppen =) Läser inte så många andra, Magnus och Hanna Hedlund ibland & så en vän till mig som oxå bloggar. Fastnade för din blogg eftersom du inspirerar mig med mode, hår och ditt positiva , mänskliga sätt. Är själv mamma och det är kul att läsa om din vardag. Gillar mycket bilder,alltid kul!! Jag röstar på ett par gånger om dagen med bilder =) Kram & tack för att du delar med dig =)

Sara 10 år sen

hej jag läser din blogg 3 ggr om dagen då är det kul om det kommit nått nytt;). kan du inte ta fler kort i lägenheten och visa hur du bor;). jag läser hur många bloggar om dagen som helst:d

Hanna Hansson 10 år sen

Hejsan!
Jag läser din blogg varje dag och tycker det är fantastiskt roligt att följa dig i din vardag. Fortsätt att skriva som du gör. Jag läser även Maria Montazamis blogg.
Ha det gott.

Cecilia 10 år sen

Jag tycker din blogg är jättebra som den är! Andra bloggar jag läser är Katrin Z, Olga Rönnbergs och ibland några till. Jag läser oftast på kvällen när barnen har lagt sig :-) Kram

Sussi 10 år sen

Jag läser din blogg varje dag, liksom Magnus, Käthes och Maria Montazami´s.

Bilder är jättekul! Inte alltför långa texter, då orkar man inte alltid läsa allt. Hellre då lite kortare och något mer inlägg per dag. Men det är väl en fråga om tid (för dig) också, kan jag tro. Gillar det upplägget du har nu, och blandningen av vardag och fest :)

kram

Sara 10 år sen

Du har en toppenblogg! Jag föredrar alt. 2 0 kvalitet före kvantitet men det är klart att det är kul med något “kort & enkelt” ibland också!

Anette 10 år sen

Skriv din kommentar här!
Hej!

Läser din blogg varjr kväll så jag tycker det är roligate med 1-2 inlägg med bilder :)

Karin 10 år sen

Hej!

Jag föredrar ett mellanting. Inte för långt men heller inte superkort. Jag läser bara din blogg här på amelia.
Men annars läser jag t.ex. Hannah Graaf´s och Carro´s bloggar.

Många Kramar / Karin

Suzanne 10 år sen

Hej Johanna

Jag tycker att det räcker mer än väl med ett inlägg om dagen. Det är roligast att läsa ett inlägg med intressant innehåll. Bilder är också kul.
Jag tycker att du har en kul mix i din blogg och jag brukar gå in och läsa både din och andras bloggar flera gånger i veckan.
Jag följer ett flertal bloggar regelbundet, exempelvis:

Avig Maria(Mia Skäringer), Maria Montazami, Vimmelmamman, Charlotte Perrelli, George(himlen kan vänta), Sanna Lundell, Laila Bagge, Salve! Var hälsad ! Tre ord, Katerina Janouch, Claudia Galli, Annas blogg om livet här och nu, Annette Axmacher.

Hösthälsningar / Suzanne

Hanna 10 år sen

Läser din blogg såklart, Claudia Galli, Maria Montazami och Annika Sjöö.

Fortsätt som du gör, många bilder och innehållsrik text. Är inne här och läser minst en gång om dagen. Jag är supernöjd som det är! :)

Sen en sak till: Du är så grymt snygg, önskar att jag oxå kommer se så fräsch ut när jag är 37 (7 år kvar) ;)

kram H

Hannah 10 år sen

Jag läser Annika Sjöö, Maria Montazami och dej :). Är inne på din blogg minst en gång om dagen. Gillar dina inlägg som de är nu, ibland långa med många bilder och ibland lite färre rader men ändå nåt som är innehållsrikt :). Dina inlägg är alltid igenomtänkta, så fortsätt som du gör, I like! :)

Du e så grymt snygg, ösnkar jag kommer se ut så när jag är 37 (7 år kvar) ;)

kram H

Erika GBG 10 år sen

Jag går mest in och läser på morgonen med min frukost. Det gör inget att det är gårdagens inlägg, men hellre alt. 2 med få men innehållsrika inlägg!

KARIN 10 år sen

Skriv din kommentar här! Hej !
Läser din blogg så ofta jag hinner, du delar med dej av ditt härliga positiva liv.
Hellre ett genomtänkt inlägg med många bilder än något slarvigt ihopp raffsat bara för att man måste.

Jag tycker att du ska fortsätta som du gjort tidigare, du sprider glädje.

All kärlek

Eli 10 år sen

De bloggar jag läser här är din, Magnus Carlssons, Claudia Galli och Maria Montazami. Men jag måste erkänna att din är den enda jag kollar varje dag, de andra kan det gå några dagar emellan -men då läser man ju såklart ikapp! =)
Jag tycker att det är bättre med färre inlägg, men med ett bra innehåll än massa korta.
Sen kan det iofs vara så att man har nya saker att berätta ofta, då kan man ju kasta in flera inlägg såklart. Foton är alltid roligt!

Din blogg är perfekt, du blandar vardag, recept, jobb, fest m.m på ett bra sätt, och du är så snygg på alla foton! Ett stort plus är att du verkar vara en genomtrevlig person som inte dömer andra!

Kram

Anna 10 år sen

Hej!
Jag läser din blogg 1-2 gånger om dagen. Jag gillar din positiva attityd, du ger mig kraft! :-)

Hellre ett inlägg om dagen med lite tanke bakom än ett tvingat “nu-går-jag-på-toa-bara-så-ni vet”-inlägg.
Jag läser även Maria Montazami, Magnus Carlssons bloggar. Ni tre piggar upp!

Fortsätt skriva som du gör, vardagsfix blandat med lite lyx.

Emma 10 år sen

Jag läser Annika Sjöö och Katerina Janouch blogg här på amelia.

Andra bloggar jag följer är främst Olga Rönnbergs blogg (grym) och Fotbollsfrun.

Jag är inne flera gånger om dagen. Är mammaledig så jag passar på när barnen sover eller roar sig själva.

Jag tycker det är mest intressant att läsa om din vardag och hårtips. Mindre intressant när du är ute på galej i Stockholm och liknande. Men det är väl del av din vardag så jag förstår att det är med.

Hade hoppats att du skulle ha möjlighet att svara på alla hårtips i separata inlägg men du verkar ha fullt upp. Synd.

Jenny - mamma till Elias 10 år sen

Fler bilder & lite längre text röstar jag på! :)

Kram J

Camilla 10 år sen

Hej Johanna!
Jag läser din och Magnus Carlssons blogg.
Tycker att du ska fortsätta att blogga som du har gjort tidigare, du skriver så himla bra och fina och många bilder varje gång, jag är mer än nöjd med din blogg.
Ha en fortsatt bra dag.
Kram Camilla

Gunilla 10 år sen

Hej!
Jag läser din, Annikas & Magnus, jag gillar Magnus upplägg, vardagligt, korta texter och mycket bilder. Blir det för stora texter hoppar jag över, lättsamt & enkelt vill jag ha det, och nått varje dag (Annika skriver ju tyvärr inte så ofta).
/Gunilla

Jeanette 10 år sen

Hej!!! Jag läser även Annika Sjöö (när hon väl skriver ngt) o även Claudia. Jag tycker att bilder är roliga o se även lite text, jag tycker att så som du gör nu är bra där du varierar dej!!! Ha en bra dag :) kram Jeanette

Tina Rosmer 10 år sen

Hej! Jag läser din och Claudia Gallis blogg. Jag gillar inlägg med bilder och med genomtänkt text. Det behöver inte vara flera om dagen. Kram

Sara satmara 10 år sen

Hej Johanna. Jag läser din, Maria Montazamis, Annika Sjöös, Claudia Galli, Magnus och Hanna Hedlunds blogg. Tycker att din blogg är väldigt “peppande”. Jag tycker att 2 ordentliga inlägg är bäst för som du säger så ligger det mer jobb bakom dom… Vill dock ha mer recept. Gärna GI. Kramar Sara

Karin Joh 10 år sen

Hello! Jag tycker alternativ 2.. Läser även Magnus blogg,ibland Hanna och Claudia!! Ha de gött. Kramkram

Malou 10 år sen

Jag föredrar 1-2 blogginlägg om dagen och då lite längre gärna med bilder oxå.

Jag läser förutom din även Magnus C´s och Maria M:s bloggar. Ni livar verkligen upp vardagen med era fantastiska bloggar, så kul att läsa…..

Marie 10 år sen

Hallå hallå!! Jag läser din och Maria Montazamis bloggar här på Amelia. Räcker med ett inlägg om dagen men då med bilder. Inte för jättelånga texter, dina är lagom. Tycker också om ditt sätt att skriva, på ett enkelt sätt och med variation av ämnen. Roligast är ändå vardagslivet med dina tjejer, har en tjej som är 13 i år och en 8-åring (även en son som flyttat hemifrån), kläder, nöjen, inredning och liknande. Eftersom man som jag kollar varje dag så är det som man lär känna dig en del, har varit nära på att hälsa på stan ett par gånger, tänker ju inte på att du inte har en aning om vem jag är. Vid ett tillälle när min 13-åriga tjej och jag var till Skövde och shoppade var ni och vi i samma 5 butiker efter varann. Tur vi oftast var först inne i butiken, kändes nästan ändå som om vi förföljde er. Kan ju inte låta bli att kika in din outfit för dagen hihi. Kanske ska hälsa nästa gång, bara det att det är pinsamt och kanske störande att hoppa på någon som kanske är ute i ärenden och som man dessutom inte känner. Skrev att långa texter kunde vara lite jobbiga eller, och vad blev detta inlägg hahaha. Há det jättebra!!!

Therese 10 år sen

Hej Johanna!

Jag är inne 1-2 ggr om dagen blir oftast på morgonen och sen på kvällen.
Det bloggar som läser varje dag är din och Magnus sen blir det Montazami från och till ibland Claudia Galli.

Jag svarar nog alt 2 eller Magnus stil hur han bloggar gillar jag mycket, han har mycket med bilder skriver sen om dagen ihop med bilderna blir lite som man är med på hans äventyr fastän man inte är det ändå.

Korta små kan vara kul ibland men tycker det är tråkigt med bloggar som bara består av korta inlägg och inga bilder t ex bilder + text är det som jag gillar med en blogg och att de skriver på ett roligt sätt :)

Kram!

jette 10 år sen

Hejsan Johanna, Jag läser din och Maria Montazami,Lulu carters blogg.Tycker att det är jätte roligt med en massa fina bilder men där skall också vara en del skrivit,annars tycker jag att det blir ganska så tråkigt så jag vill nog ha 1-2 inlägg om dagen med flera bilder och mera fix men jag gillar din blogg som den är.Natti Natti.Kramar/Jette

hannalisa 10 år sen

I min drömvärld vill jag ha tre inlägg från mina favoritbloggare om dan. Du är en av dem :) Men jag gillar genomtänkta inlägg, lite längre men förstår om det tar mycket tid.. kram

Lotta 10 år sen

Då var det jag igen…hahaha. Glömde skriva att jag läser bara din blogg. Händer kanske någon gång att jag läser någon annans men isf är det lite olika och ingen särskild som jag följer.

Kram

Lotta 10 år sen

Hejsan!

Ser att det för tillfället bara är jag som svarat. I vilket fall som hels så gillar jag nog alternativ 2 bäst jag tycker man får lite mer samnabgabg u vad det ör du bloggar om och sen gillar jag att läsa din blogg och tycker det blir för lite med bara små korta notiser.

Natti natti
Lotta

Emelie 10 år sen

Jag läser din o Maria Montazami`s blogg väldigt roligt att följa er båda :D, Jag gillar långa inlägg med massa bilder :D
Hoppas du fick ett bra svar :D

Ulrika 10 år sen

Skriv din kommentar här!
Hej Johanna!

Jag läser Din(såklart) Sanna Lundells, Fotbollsfruns, Maria M, Magdalena Graaf och Katrin Z´s bloggar. Jag är 40 år och har 3 barn(tänkte bara att det kan vara kul för dig att se ålder på dina läsare):)

Jag gillar dig för att du har fina bilder och skriver “vardagligt”..man känner igen sig!! Och för att du är positiv och ger energi!!
Gillar mest när du skriver om just det vardagliga..matlagningen och bakningen och allt sånt man gör sj!!

Ellinor 10 år sen

Hej! Jag brukar även kolla Maria Montazamis blogg och har kollat in Hanna Hedlunds lite. Vill gärna läsa mer men hinner inte riktigt med.
Jag tycker det är roligast med mycket bilder men gärna lite mer text ibland. Tycker du har en lagom balans här i din blogg. Har inte vart inne och läst din blogg på över en vecka, gick igenom inläggen nu och måste säga att du ger alltid sån härlig energi och jag blir så inspirerad till allt möjligt.

Hälsningar
Ellinor

anette 10 år sen

Fler och korta tycker jag. Kram Anette

Brud i December 10 år sen

För tillfället läser jag bara din blogg på Amelia. Blev tipsad om din blogg av en nära vän och jag är inte besviken. Blir nog kvar här föralltid :)

Så länge inlägget är genomtänkt och inte ett “bara för att” inlägg så behålls intresset hos mig.

Din blogg har enligt mig väldigt mycket.
– Bilder
– Tävlingar
– Kändisar
– Mode
– Hår
(att du skriver på ett lättsamt sätt gör att bloggen kan läsas utav vem som helst.

Stor eloge till dig för att du i varje inlägg behåller mitt intresse. Keep up the good work!

Var rädd om dig i Stockholm!

MLI 10 år sen

Jag läser hellre färre inlägg om dagen men med mera arbete bakom såsom bilder, lite mera text osv. Förutom din blogg läser jag Maria Montazami´s nu och då, hon är så rolig men i hennes blogg tycker jag inte riktigt det kommer fram pga korta inlägg men det är ju kul att se bilder från en vardag så långt ifrån ens egen! :)

Carina 10 år sen

För mig är det inte så noga med flera små uppdateringar, då jag ändå befinner mig på jobb. Jag läser mina favoritbloggar på morgonen innan jobb, och på kvällen. Tycker du sköter ditt bloggande bra=) Har några bloggar jag följer, vissa mer eller mindre regelbundet…men en favoritblogg är starwoman.blogg.se…..alltid bra foton…både komposition och bildkvalité, innehåll och språk som tilltalar mig och uppdateringar 1-2 ggr/dag.
Hoppas det var någon info som var till nytta för dig.
//Carina

Marielle 10 år sen

Hejsan Johanna jag läser 10 olika bloggar, dem följer jag näst intill dagligen. De är bla din, magnus carlsson, linda rosing, carolina gynning, ensamma mamma helena o bobbys blogg. Tycker om när de är genomtänka inlägg men inte för mycke text bara utan bilder osv måste vara med annars blir de som att läsa en bok o man bara bläddar förbi de om de inte är en väldigt intressant läsning om nåt spännade som hänt som behöver en längre förklaring. Gillar att du delar med dig av recept o har tävlingar o inspiration ger du oss i varje inlägg :) Ibland kan du göra korta inlägg för att ge en snabb uppdatering om du känner att du har tid o nåt att leverera till oss trogna läsare. Man kan vara inne mellan 5-10 ggr på din blogg om dagen för att se om du uppdaterat. Hoppas du fick lite fakta du ville ha. Kramar

Maria 10 år sen

Halloj Johanna! Ett, max två, inlägg/dag räcker gott :) Gärna med bilder… Av “Amelias” bloggar läser jag Magnus C´s & Maria M´s blogg också.
Keep on! /Maria

Marie S-L 10 år sen

Jag tycker du gör det bra som du gör…ibland flera inlägg om dagen, ibland snabbare sådana…en lagom mix är bäst…skulle vilja ha mer bilder på frisyrer, uppsättningar, före o efterbilder…m.m… Annars tycker jag det är en kanon blogg…du bjuder lagom mycket på ditt privatliv…kul med bilder… Hoppas att du fortsätter…

Kram!!

Mia F 10 år sen

Skriv din kommentar här!
Mycket bilder är kul!! Särskilt med kläder typ dagens outfit och liknande.Din stil är så inspirerande:))kram

per 10 år sen

jag läser din och mangnus blogg. Jag tycker en till tre inlägg per dag med bilder. För din och mangnus blogg är bra.

MissMagda 10 år sen

Skriv din kommentar här!Hej hej fina du!
Jag läser din blogg VARJE DAG… och jag tycker den är helt perfekt…. Det MÅSTE va nån bild med…… Men , den är toppen precis som den är………kram Magdalena.

zally 10 år sen

Berätta gärna mer om din och Kräk-Evas relation=)

annette 10 år sen

God Kväll! Det är lite olika hur ofta per dag som jag går in o läser men oftast blir det 2 ggr/dag. Dagligen läser jag din, Magnus Carlssons och Maria Montazamis. Jag tycker 1-2 inlägg/dag räcker och gärna då med någon bild också. Jag uppskattar mycket på din blogg att du kommenterar kommentarerna då vet man att du bryr dig lite extra om oss som läser din blogg. Uppskattar också blandningen på dina inlägg hår, mat, kläder dina mysiga tjejer nöjen. Ja den är helt enkelt super tycker jag. Kram Annette

zally 10 år sen

Jag har en annan fråga är det sant som det står i hänt extra att du och Kräk- Eva dejtar?

Kul att du i så fall äntligen har hittat din kärlek.

Sebastian 10 år sen

Jag tycker själv att det är bäst med en bra blandning av både långa och korta inlägg.
En del bloggar har jag slutat läsa då varje inlägg är en hel avhandling.

Inläggen bör också vara en blandning av inlägg med lite tanke och djup investerat i, och ibland lite mer “lätta” inlägg.

Hoppas du hänger med i hur jag menar, om inte så skyller jag på att jag är lite trött efter kvällens innebandypass. :)

Louise ! :) 10 år sen

Hej Johanna ! :) Jag tycker lite olika ibland är det ju kul med långa inlägg med mycket bilder oc så . sen kan det ju vara lite skoj med bara inlägg lite då och då nåt skojigt inlägg sådär haha ! :) Så jag tycker lite olika haha ! :) Ha det så bra ! :) KKRRAAMM ! :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…