• 2010-10-06, 08:16
  • 0

 Ikea i lördags. Marilyn är glad! :-)

Mmmmm Vilken mat haha!

Barnen fick nya gosiga täcken.

Skrattade ihjäl mig åt Carros gigantiska tallrik!

Ja det är sant. Julen är faktiskt inte långt borta. Jippiiiii!

Dags att rusa till tåget, vi hörs lite senare. Vad roligt att så många svarar på inlägget nedan- fortsätt!! :)

God morgon kram!

2010-10-06 Mitt liv

Kommentarer

Mamma M 10 år sen

Åh, finns det julpynt på Ikea….I löööve christmas;-)!

Sandra R 10 år sen

Finns inget värre än Julen för mig.. jag verkligen HATAR Julen! :(

Tack för en skojig blogg, så kul att du delar med dig av så mycket.. Hårinläggen är bäst! ;)

Kram

jette 10 år sen

Hejsan Johanna.Kan inte låta bli med att le när jag tittar på bilden av dig,Du ser ut som om du säger HIHIHI NI SKALL BARA VETA VAD JAG VET HAHAHA. Du är ju bara så söt där.Din dotter är ju också bara för söt.Inte klokt att det snart är jul igen, tiden går lite för fort, men det är en mysig tid.Jag älskar julen.Kramar från jette

Molly 10 år sen

Hej Johanna älskar din blogg en fråga var köpte Lisa – Marie sin tjocktröja? super fin snälla svara KRAM

Nicole 10 år sen

Hej johanna!

Vet ej om du minns mig, men jag hjälpte dig på Vero Moda när du var här i Stockholm på drottninggatan!

Kul att du ser ut att tycka om kläderna!! DU var SKITSNYGG i dom….

DU är varmt välkommen tillbaka fina du. Du verkar vara en toppen tjej…

Angelica 10 år sen

Anmäl dig till veckans blogg vinn BIOBILJETTER och äran förstås =)

http://belibo.blogg.se/2010/october/veckans-blogg-anmal-dig-3.html

Josefin 10 år sen

Hej, jag har en liten konstig fråga kanske men min frisör har slutat och stängt igen. Nu är jag helt ställd och vet inte vart jag ska gå. Bor i Linköping så det finns många att välja på men jag har råkat ut för många dåliga utan utbildning har du några tips på hur man väljer frisör??? Kram

E 10 år sen

Snygg! Gillar verkligen din naturella mejk :).

Va har de redan tagit fram julpyntet på Ikea? Det var inte mer än nån månad sen jag själv var där och då fanns inget iaf ;). Men iof de har redan börjat annonsera om julkonserter med olika artister så då kanske det är dax för pyntet i butikerna oxå :P

Ha det toppen här uppe i Sthlm!

Sofia 10 år sen

Men åh så söt du är :)

Lindie 10 år sen

Har precis börjat läsa din blogg. Väldigt härlig och rolig! Jul jul jul, inte är vi väl där ännu…

Helena 10 år sen

Hej Johanna, har du sätt Hänt Extra denna veckan?
Du brukar kommentera när du ibland är med….:)

Madelene 10 år sen

Vá tydligt man såg likheten mellan dej och Marilyn på bilderna överst, superfina båda 2!!

Linda 10 år sen

Hej Johanna! Brukar vanligvis inte kommentera bloggar men nu måste jag bara låta dig veta att jag blir otroligt glad av att läsa din. Den sprudlande personligheten vi fick lära känna genom rutan tar sig igenom den här vägen också. Fortsätt dela med dig av din vardag så blir jag glad:) Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jessica Eliasson-16 mars 20.25 och Helena- 18 mars 19.10 Ni har vunnit varsitt vackert halsband från Anna H. Grattis!! Maila mig! Kul att ni gillade tävlingen. Missa inte Love Forever tävling snart..!…

Vilka kämpartjejer vi har hejjat på nere i Jönköping och Hallbycupen! Skövde HF -99 hade tre supertaggade lag med och två av dom gick till A-slutspel och ett till B-slutspel. DUKTIGT!!!! Det är en…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…