• 2010-10-07, 11:01
  • 0

Efter en strulig morgon med försenade, inställda tåg är jag snart hemma, puh. Tur jag hade lite marginal, SJ kan man inte alls räkna med att det funkar. Igår hade jag en rolig, intensiv givande dag. Minst sagt! Jag var på ett spännande möte som jag ska berätta om sen. På kvällen träffade jag goa vänner Eva, Magnus och Mats. Vi skulle egentligen bowlat men det var ju fullt, jäkla skit. Har ni varit på det nya amerikanska Marions på Kungsgatan? SÅ coolt ställe. Det blev ett glas vin istället sen gick vi vidare till East och åt en ybergod middag så vi rulla ut. Har snygga matbilder som  ni ska få se sen! :)

Jag har kass täckning på tåget just nu så jag skyndar mig att publicera så jag iaf får in detta tills vidare. KUL att ni svarat på förra inlägget. TACK.

Hörs lite senare! Puss

2010-10-07 Mitt liv

Kommentarer

carina 10 år sen

Som Hänt Extra skrev här om dagen.. Är ni tillsammans du & Eva? Jag har inga fördomar och önskar er all lycka isåfall!!!!

E 10 år sen

Ser fram emot uppdateringen om gårdagen! Förutom Fångarna framöver hoppas jag att vi får sig dig i rutan igen :D. Du sprider sån härlig energi!
Jag kan tänka mig att ni åt gott på East har hört att det är väldigt bra mat där :). Hoppas ni annars hade en rolig och härlig kväll tillsammans igår!

sanna 10 år sen

Jasså, så du träffade Eva :) Va roligt! läste om er

Emma 10 år sen

Låter som en toppen tripp. Hoppas dagen din ska bli den bästa! (Blev SÅ sugen på att bowla nu bara för det haha)

carina 10 år sen

Roligt att du skriver om Marions..Jag var där i lördags och åt god mat och som du säger jätte mysigt ställe och bra musik spela dom oxå!!Hoppas du får en bra dag fast tågen krånglar som vanligt!! p.s. hade jag vetat i lördags att Magnus skulle komma till Marions igår hade jag suttit kvar där till igår!!!!!!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…