• 2010-10-10, 23:26
  • 0

 

Det är ju så mycket roligare med vackra paket. :-) Jag älskar att slå in med gulligt papper och små påsar.  Den rosa lilla namnskylten fick hon när hon fyllde 1 år och den ska alltid stå framme så klart. :) M fick många saker hon önskade sig och var mer än glad. Av släkten fick hon pengar så i morgon direkt efter skolan åker hon med mormor och köper sig en ny mobil. Lycklig tjej!

Hon ville gärna ha köttfärspaj och glasstårta så det fick det bli så klart! Mumsigt med fräsch sallad, fetaost och goda oliver.

11 ljus! Och kanske något smält glasstårta :-) Greengateporslin är så vackert på kalasbordet, man blir så glad!

Ja må hon leva…ja må hon leva…

Mamma, Lisa-Marie, syster, Alicia,  Alvin och Milo och mormor sjunger.

Mormor och morfar med syster! ( Tvillingsyster med hon på bilden ovan….!)

Häll ju nästan på att glömma visa er en helt-fantastisk-mandarin-cheescake! Min snälla mamma hade med sig den som en liten överraskning. Här snackar vi lovely dessert. Fixar recept till er!

Nu sover M gott efter en mysig födelsedag. Hon var så glad och nöjd, härligt när man är liten och fyller år. (fast jag kommer aldrig sluta tycka det är tråkigt att fylla haha)  Hon har läst alla era fina grattishälsningar här inne och  tackar så jättemycket. Hon tyckte det var jätteroligt att läsa dom!

Ni ska förresten få receptet på min fläskfilegryta- kommer i morgon, tillsammans med lite annat smått och gott. Nu måste jag i säng, de sista nätterna har inte blivit mycket sömn efter allt fix här hemma. Hoppas ni har haft en härlig helg så hörs vi om ni vill i morgon!

KRAM J

Kommentarer

Natalie 10 år sen

Hejsan!
Vad roligt att hon trivs i oslo :) Hade varit trevligt och läsa lite om henne. Så gästblogga vore ingen tokig ide ;)
Kram

Marielle 10 år sen

Gud så snygga paket o rosa är bara så jäkla snyggt jag är 21 o tröttnar nog aldrig på rosa de ger en sån glädje i färgen :) men samtidigt känner jag ett lugn o kärleksfull känslor av färgen. Hon måste ha haft en toppen födelsedag va man kan se på bilderna. Kram

Jenny 10 år sen

Vilka underbara paket. Det är verkligen uppskattat när paketen slås in med omsorg. Och sen måste jag bara säga att dina tekoppar är fantastiskt vackra, sådana ska jag lägga på önskelistan till jultomten :)

Helena Ljunggren 10 år sen

Kul att se att någon lägger ner sitt hjärta och själ även i inslagningen. Ett fint inslaget paket med känsla är underbart att få och det är dessutom väldigt roligt att ge.

Må så gott!

Tina 10 år sen

GRATTIS i efterskott till Marilyn! Vilka fina paket! Hoppas ni hade en superfin dag!

Natalie strand 10 år sen

Hej Johanna!
Jag har följt din blogg sedan du var med i Ensam mamma söker. Ibland (mycket sällan) har jag lagt in en kommentar. Jag tyckte det var kul att läsa om din syster Linnea. Så jag gick in och började läsa hennes blogg oxå. Fick mycket isperation av henne med viktnedgången eftersom jag oxå är en viktväktare. Men hon har inte skrivit på jätte länge. Jag e lite nyfiken över hur det går för henne?
Kram Natalie

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Hej Natalie! Tack för din kommentar:) Linnea bor numera i olso och trivs som fisken… hon fortsätter att gå ner i vikt och mår toppen!!

Jag ska kolla om hon kanske ville gästblogga nån gång?! kram på dig

Johanna

Sofia 10 år sen

Grattis! Det såg ut som en bra födelsedag. :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…