• 2010-10-11, 20:13
  • 0

Jag fick ett paket på posten i fredags. Alltid lika roligt med överraskningar, tack Capri! Det låg bland annat en superduper snygg kavaj i paketet. Visst var den fin?

Eftersom min morgon fick en ganska stressig start fick håret sättas upp i en knut. Något trassligt… för inte tala om luggen..men men. :-) Mina övriga kläder- skor scorette, skinntights Bik bok. Kavajen blev jag kär i, snygg passform och väldigt kvinnlig. Klicka Här om ni vill kika mer på deras kläder.

Flera undrar vad jag använder för make up. Jag kör bara med id mineral till ansiktet. Det täcker, täpper inte igen och ger en fin lyster. Jag sotar gärna ögonen med en brun skugga i globlinjen. Sen en svart kajal lite soft vid franskanten. Mascara, just nu maybelline-volyme. Grym! Läpparna har jag två olika från mac- en glittrig och en mer beige. Jag vill inte ha mkt färg om jag har mycket färg på ögon. Har dessvärre båda på jobbet, om ni vill ha nummer fixar jag i morgon. För visst är det kul med smink…..! :-) Men glöm inte underlag och rengöring. Jätteviktigt om man vill ha en fräsch hud och slippa rynkor…Jag använder Dermalogica.

Kram!

Kommentarer

jette 10 år sen

Så snygg kavaj.Den måste jag köpa.Jag använder också id minerals.Tycker att det är helt underbara produkter dom har.Kramar/jette

annika palmqvist-jansson 10 år sen

Skriv din kommentar här!
Hej johanna!
Ser att du bor i Skövde, inredningsbutiken Sköna rum, Storgatan 52 A har en del av Capris kläder. Besök dem gärna.

Mvh. Annika

Susanne 10 år sen

Hej Johanna!
Shit vilken snygg kavaj… jag blev helt kär i den… måste kolla in Capri Collection och beställa en jag oxå.
Skit snyggt med skinnleggings till.

Ha det så gott!
Kram
Susanne

Linda 10 år sen

Hej igen Johanna, Tack för ditt svar om schampo och balsam häromdagen. Jag ska kika på det…
Håller också med föregående här, det skulle vara jättekul med ett inlägg om din smink rutin. Du är alltid så fint sminkad:-)

Åh riktigt snygg kavaj!

Johanna Toftby 10 år sen

Brud i december- ja men visst det ska jag verkligen försöka hinna med!!:)

Kul med smink!! Kram kram
J

Johanna Toftby 10 år sen

Jeanette! Du har så rätt så rätt- dessvärre hade jag inte hjärnan med mig i morse. Jag var i koma halva dan. Så mina underbara ringar låg kvar i badrummet. :(

:)

Kram johanna

Jeanette Dahlberg 10 år sen

Jättefin kavaj! O du är jättefin när du har ´håret så hade varit snyggt med lite större ringar i öronen oxå!!!! Kram Jeanette

Brud i December 10 år sen

Tack för informationen om sminket.
Kanske ett inlägg, lite mer ingående en dag när du har tid? Bilder, nummer och kanske visa hur du sminkar dig kring ögonen? Bara ett förslag som jag hade gillat :)

Hoppas dagen blev bra trots att ni försov er !!

E 10 år sen

U look fab today :D Grym form på brynen oxå!

Annika 10 år sen

Skriv din kommentar här!
Hej! För länge sedan länkade du till till en sida där det fanns så mycket snyggt, bla smycken och din klocka. Tror att smyckena var från samma märke som klockan, och att du beställt din klocka därifrån. Kommer du ihåg vad jag menar, vilken sida det var? Jag hade sidan som favorit, men nu har jag bytt dator…
Hoppas på svar!! /Annika

Cecilia 10 år sen

Jättesnygg som vanligt! Kavajen var verkligen fin och satt som en smäck på dig.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

God morgon onsdag! Vilka dagar, njuter av värmen och nu ska jag ut på en runda. Lucy sover fortfarande så hon får gå lite senare. Älskar morgonrundor den här tiden. Motion varje…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…