• 2010-10-18, 20:32
  • 0

Hej hopp!

Nu sitter jag på tåget mot Skövde efter en rolig och spännande dag! Jag , Magnus och Claudia Galli plåtades för Ameliatidningen som kommer ut efter jul. Jag kan dock inte låta bli att visa er några smakprov… hehe. Efter några timmars hårt jobb i studion på söder gick jag, Magnus och Mats runt hörnet och käkade indiskt. Vi var vrålhungriga och åt underbar chicken tikka butter masala tills vi blev stuptrötta. Jag hade en stund tills tåget gick och hängde därför med hem till M och M för en god kopp the i soffan. Mysigt när det är kallt ute, är vintern redan här? Iaf i Sthlm. Fy vad kallt det var idag. Vart är min pälsmössa?!

Lite förberedelser innan plåtningen! (mina leggings från Vero moda) 
Duktiga Mats  fixade hår och makeup på oss idag!
Jag, Magnus och Claudia på golvet! Fotografen var amazing! Kolla in hans hemsida HÄR!
Fixade och klarar inför fotografering!
Our name is Bond. James Bond.
Vilken Bond jag har vid min sida va! :)

Jag och världens bästa Mats! TACK för att du alltid gör mig pigg och snygg.

Hur hela uppslaget blir får ni se i januarinumret! Jag är supernöjd och tror det kommer blir riktigt snygga bilder. Först var jag lite ovan med färgen på mina ögon. Men när jag såg bilderna- Wow! Jag måste våga mer färg… Vad tycker ni? Skulle ni kanske vilja att jag gjorde ett inlägg och lägga upp bilder på när han lägger makeup på mig någon dag? Steg-för-steg bilder och lite roliga tips? Tjoha till i kommentarsfältet så tror jag nog han ställer upp! :)

Kram Johanna

2010-10-18 Mitt liv , , ,

Kommentarer

Charlotta 10 år sen

Jaaaaaaa tips vill jag ha!

H 10 år sen

Allt klär en skönhet, Du passar ju för sjutton i allt människa ;)! Inget fel på din makeup nu (tvärtom) men mer färger, absolut. Ögonskuggan på denna bild är superfin på dej! ;)

Hannah

Vilka snyggingar :)

R-M 10 år sen

Jättefin sminkning tycker jag, så duktig han är han Mats det måste du hälsa honom. Vill gärna se lite steg för steg bilder om han har tid och lust.

Titti 10 år sen

Hej Johanna! Du är alltid lika fin i håretl Nu undrar jag om du färgat om håret igen? Det ser inte alls lika rött ut som på tidigare bilder utan mer violett. Eller är det kanske bara ljuset? Fint hur som helst!

Cicki 10 år sen

Smink tips önskas! Jätte snyggt på bilderna! Men du är alltid snygg! Kram

anna 10 år sen

fint sminkad du var! och satans vilken fin hårfärg du har : )

johanna 10 år sen

Supersnyggt! klädde dig väldigt bra :) Kram J

Popprinsessan 10 år sen

Jag vill också ha en vän som Mats som kan piffa till en!! Gärna sminktips, ögonmake :-)

Marielle 10 år sen

Så fin bild på dig o mats eller ah alla bilder var fina men den fastnade jag för. Han är så snygg den där mats o magnus också såklart :) Smink tips hade inte varit fel då jag numera sällan sminkar mig för jag inte hinner eller har lust med det. Men mats kanske kan sätta igång lusten på mig igen :) Hoppas hoppas Kramar

lena johansson 10 år sen

Skrdin kommentar här Ja visst är du jättefin.
Men smink är ju bara ett “skal”,
De är väl naturlig skönhet som är det finaste.
Vore kul att se dig helt osminkad för en gångs skull.

Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Hej Lena!! Jag ÄLSKAR smink men går även osminkad. Varför ska man inte få framhäva sin naturliga skönhet med smink?

Titta gärna på alla bilder där jag fixar mitt hår. Inte det minsta smink.

Ha en skön dag! kram
Johanna

Petra 10 år sen

Gärna make-up tips!
Du är jättefin på bilderna!

Susanne Nilsson 10 år sen

Hejsan!

Du passar väldigt bra i den färgen !
Ja, lite sminktips, bild för bild, vore inte helt fel =)

Kram Motala

Anette 10 år sen

Shiiit!!! Du är helt jävla amazing!! Fy fan vad sygg du är!!
(ursäkta språket). Sista bilden på dig ensam, my good säger jag bara!
Jag ser inte helt för jä-lig ut själv heller så detta är en komplimang från en “konkurent” så ta åt dig!!! HAHAHA… Kram

Eli 10 år sen

Sminkningen var ursnygg -du passar i det hur bra som helst!!! Ser bara snyggt ut, inte för mkt eller nåt åt det hållet. Allt klär en skönhet säger jag igen! =)

Skulle vara superkul för oss läsare med steg-för-steg sminkning, kul o se när ett proffs gör det!
Ha en fin dag!

Anna-Lena 10 år sen

Hej, så snygg du är, passar verkligen i lite mer färg ; )

Ser framemot lite tips på sminkning, inte helt fel.

Kram AL

Linda 10 år sen

Supersnyggt! Jag skulle bli jätteglad om jag fick se en steg för steg make up.
Ha en bra dag:-)

Tina 10 år sen

Du är ju alltid snygg men med den här sminkningen var du verkligen jättesnygg! Jag är värdelös på att sminka mig och tar gärna emot tips så jag vill gärna ha ett sånt inlägg. Ha en underbar dag! KRAM!

Chanette 10 år sen

Ja, Ja, Ja!

Jeanette 10 år sen

Ja tack gärna steg-för-steg bilder!! :)

Anna 10 år sen

Wow vilken snygg make up!! Den blev du så läcker i vännen. Självklart vill jag har lite steg för steg bilder!! Jag är så dålig på att sminka mig, suck! Vilka fina bilder det kommer att bli!!! Kram på dig

jette 10 år sen

Jävlar vad du är vacker Johanna.Förlåt att jag svär hahaha men du bländar en med din skönhet.Wow vilken fin sminkning.JAAA snälla lägg upp bilder på när han sminkar dig steg för steg,han är jätte duktig.Så skulle jag vilja lära mig att sminka mig. Natti Natti.kramar från jette

Mona 10 år sen

Vilka snyggingar!! Han kan han…fina Mats! Och dina ögon är jättefina med färg.
Gillar Bond-bilden skarpt och bilden under är inte så tokig den heller ;)
Sminktips med steg-för-steg-bilder vore kanon! :)

Kram!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Tack Mona!! Han är såå duktig!!! kram
Johanna

Mona 10 år sen

Vilka snyggingar!! Dina ögon blev jättefina.Gillar även Bondbilden skarpt! Och snyggingen på bilden under sen ;)
Bra jobbat alla! Ser fram emot januarinumret nu :)
Kram!

Therese Skåne 10 år sen

Jag vill med gärna se steg för steg bilder när Mats lägger makeup :)
Gud så fint sminkad du vart idag Johanna älska verkligen färgen så snyggt :)

Caroline 10 år sen

Herregud vad du är SNYGG! Sminkningen passar dig perfekt och du är assnygg i håret och.. Allt!

WOW!!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Men åå Caroline- och alla ni andra. TACK fina ni.

Kram kram kram
Johanna

lollo 10 år sen

Vill gärna se när Mats lägger makeup steg för steg

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

DET vore riktigt kul!! Vi får fjäska lite hehe;) ni ska få lära er massa trevliga tips.

kramar Johanna

Sandra 10 år sen

superfin sminkning! och jag röstar absolut för ett make up-inlägg! :)

per 10 år sen

visa av bilderna är väldigt lik carola häggkvist

Anna 10 år sen

Har du tagit bort dom röda slingorna redan? :-(

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Hej Anna! nej nej… jag har däremot tvättat håret med ett schampo med bruna pigment kan man säga. “schampotoning” Blixten i min kamera gillade heller inte riktigt färgen och den gjorde sig inte rätt på bild. Idag har jag ställt in kameran :)

Jag äår supernöjd och det är fortf röda slingor.
kram Johanna

Emma 10 år sen

Helt underbar sminkning! passar dig superbra, vet du vad ögonskuggan/skuggorna heter?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Emma- ska fråga Mats!! Eller han kanske skriver det själv här förresten :)
kram kram

Emelie 10 år sen

Det hade vart jättekul att se hur han sminkar dig steg för steg. Gärna lite allmänna tips också! Som nån annan nämnt så ser man knappt dina snygga slingor, synd!

Moha 10 år sen

Snyggt smink… Färgen passa dina ögon och din hårfärg utmärkt… Han kan, den där Mats…. Hehe… Han är en pärla på att se nya möjligheter i form av smink, kläder m.m m.m…

Så, nu ska jag ragga lite fler röster…
/Moha

Brud i December 10 år sen

Riktigt snygga bilder. Sminket ser helt fantastiskt ut på dig måste jag säga. Shit, vilken kanonsnygg färg på ögonskugga. Vad är det för färg/färger?
Tack vare dig har jag också hittat två nya bloggar att följa :)

Tack för en kanonbra blogg!

Malin 10 år sen

Så snygg du är! På vissa av bilderna är du grymt lik Carola!

Malin

Malin - Ludvika 10 år sen

Supersnygga blev ni – bra jobbat Mats Carlsson =) Modellerna verkar ha skött sig fantastiskt bra också.
Ser fram emot januaris Amelia.

Kram

Rebecca 10 år sen

Jättefin färg på sminket tycker jag!! Och jag måste bara säga att dina slingor blev så jäkla fräcka! Men man ser dom inte lika mycket på bilderna du har tagit idag… Kanske är blixten? Och en fråga vart har du köpt dina leggings som du har på dig på första bilden?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…