• 2010-10-22, 13:02
  • 0

Fredag och högtryck på salongen! Nu är det dags för lunch, jag ska möta min mamma och syster Linnea som är hemma på liten blixtvisit. Mysigt att hinna ses en stund innan hon drar till Oslo igen.

Idag har jag min fina klänning som jag fick av Mikaela. Tusen tack fina du. :) Tyckte det var fint med fläta till, snyggt att bryta av med det romantiska och rockiga. Jag gillar flätor som inte är så strama och perfekta. Dra ut flätan så den blir bredare. Låt det falla ner lite små slingor så får du den där romantiska looken. Visst är det lite  fint?

Hoppas ni har en riktigt bra snöig fredag!

KRAM

2010-10-22 Mode / Skönhet , ,

Kommentarer

Emelie k 9 år sen

Oj vilken fin klänning! :) Vart är den ifrån?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

http://www.amazingsevense! Brantling…

kram johanna

Lotta 9 år sen

Kanonsnyggt både klänning och fläta. Jag bara älskar flätor och helst som du skriver inte så jädrans strama.

Ha en underbar helg.
Kram Lotta

Martina 9 år sen

Skriv din kommentar här!

Men vilken snygg klänning! Vad är det för märke?

E 9 år sen

Kanonsnyggt! Den ser lixom inte perfekt ut och det tycker jag ser lite extra charmigt ut! Passar dig jätte bra med ditt tjocka hår =). Blir inte mkt till inbakad fläta med mina fjun :P

Jessika Lindekrantz 9 år sen

Skriv din komme
Hejsan fina Johanna!
Jag tittade precis igenom din blogg och kom till bilderna från där ni firar Marilyns födelsedag och jag såg en tapet! En jättefin vit medaljong tror jag som såg ut precis som nåt jag letar efter men inte hittat ännu… Vet du vad det är för tapet och var den är köpt?

Jättekul att titta i din blogg föresten, det är första gången jag är inne och du verkar ju vara toppenmysig!!

kramar Jessika L :-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Tusen tusen tack för alla fina Grattishälsningar, vad gulliga ni är. Underbart med kärlek… Idag var det massor på jobbet, sista kunden var min systerdotter som färgat håret svart flera år och…

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…