• 2010-10-25, 22:46
  • 0

Jennifer på jobbet gillar att fota när jag inte ser. Hon tycker det blir bättre bilder säger hon….fast jag vet inte det riktigt… :)

.. borstar bort hår…..

Haha jag letar och rotar i väskan. Inget annat.

Spegel, spegel på väggen där…. säg vem som torrast extensions bär..

Jag måste verkligen plocka ur mina extensions… spyr på skiten. Torrt och tampigt. Man ska alltså INTE ha dom för länge. Vill byta ut dom nuu.

Tur jag har fint halsband iaf så jag glömmer bort mitt tråkiga hår. Är så glad över presenten- kommer från Madly.  Tunikan – Acne  kommer också från amazing seven.  Leggings Vero moda– stövlarna underbara clarks.

 

 God natt darlingar! Hörs i morgon.

Kommentarer

Karin 10 år sen

Hej Johanna!! tack för en supertrevlig blogg jag får så mycket inspiration om vad jag ska göra med mitt hår här! jag är en gammal skövdetjej som sedan några år tillbaks bor i gbg!
måste bara fråga vad modellen på Madly halsbandet heter? det är ju hur snyggt som helst!!

kramar från Karin

Elle 10 år sen

JOHANNA!! Har missat vilken mascara du använder? Jag är på jakt efter ny och dina fransar ser både fylliga och långa ut =) Trevlig kväll /Elle

Linda 10 år sen

Hej Johanna!
Tack igen för din underbara härliga blogg. Inspirerar mig sååå!!!! Jag har en fråga om extensions och hoppas du kan råda mig. Jag har extensions i sedan januari och har en hel del utväxt. Frågan är nu om jag kan ta bort dem själv hemma och om håret sedan behöver “vila” innan jag sätter i nya? Tack på förhand!

anna 10 år sen

Gillar att ta “i ögonblicket-kort” på andra men inte när andra tar kort på mig… :p Älskar ditt halsband!

Har aldrig haft extensions, aldrig haft råd.. Men det vore ju himlans kul att prova eftersom mitt trasselhår aldrig vill växa sig långt! :)

Helena Nygrund 10 år sen

Johanna! Du är lika snygg på alla bilder, oavsett om du vet om eller inte att du blir fotograferad.
Nu till en kanske dum fråga. Jag berättade på jobbet om din Pollykaka, och det är fler som vill prova den nu, men smörjer du formen?
Kram Helena

Sebastian 10 år sen

Jag är beredd att hålla med Jennifer, bilder där personen ifråga inte är medveten om att bilden tas, är många gånger mer ” en bild från vardagen” än när personen “poserar”

Speciellt barn som leker är roligare att fotografera när de inte vet om att de blir fotograferade.

charlotte 10 år sen

Å jag vill ha i mina!
men funserar på om jag ska mörka håret å sedan sätta in lite svarta, röda, mellanblonda å lite becha typ för när jag mörkar håret blir det mörkbrun/svart röd typ om du förstår, måste ju vara bättre å variera alla slingor lite än att göra slingor på extensions eller?inte bara sådana slingor då utan mestadels i den färg jag mörkade håret till. eller ska man bli blond igen, vad säger tränden…
har ju varit blonb i ca 15år för att sedan gå till min normala färg som är råtta/brun:)) jätte kul…INTE
å därför börjat mörka håret för att få lite glöd å levande hår. vad gör jag
Hjälp Johanna Akuten <3<3<3

BTH du är jätte Snygg på dina bilder:)
Kram charlotte
Ps. tacksam för svar

Anki 10 år sen

Bullar med mycket kardemumma och smör i är jättmumsigt men dina bullar såg också väldigt goda ut. Jag håller också med Jennifer om det där med att bilder oftast blir väldigt bra när föremålet inte vet om det. Vad hände med den där kvinnan som trackade dig när du bloggade på TV3 (tror jag att det var iaf)? Har hon t.o.m. gått och blivit snäll eller kanske åkt till månen (hi hi hi)? Ha det gôtt!!!

amanda johansson 10 år sen

ditt hår är ju as fint !
http://aamandastyle.blogg.se

lena70 10 år sen

Åhh..så goda bullarna såg ut..Och jag håller lite med din vän, oftast BLIR bilder bättre, när den utsatta personen INTE vet om det..haha..De blir mera naturliga och äkta, på nått sätt..Ha det bra! Kram Lena

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…