• 2010-10-28, 16:05
  • 0

Efter jag varit på minneslunden igår tog jag mig en lång promenad, vädret var mörkt och blåsigt  men så skönt att “rensa tankarna”. När jag kom hem kände jag att jag ville tända upp massa ljus och laga en god middag. Den här grytan skrev jag om för inte alls länge sen, den är verkligen hur god som helst och hade med den som lunch idag. Inte alls den nyttigaste… men som sagt…Gott och man behöver ju inte vräka på potatis…

HÄR  hittar ni receptet för er som inte har det.

2010-10-28 Hälsa

Kommentarer

Karin 10 år sen

Detta får bli dagens söndagsmiddag, ser väldigt gott ut!

tess 10 år sen

hej johanna !
jag har en fråga angående hår. Jag har ett väldigt lockigt hår med grova hårstrån, den senaste tiden har jag plattat det väldigt mkt så konsistensen på håret är strävt och frizzigt. Jag undrar om du vet någon produkt som ger tillbaka glansen o gör det lent igen ?
Tack för en lärorik blogg !

E. Annika 10 år sen

Hej finaste Johanna.Älskar din blogg,har nog blivit beroende:) Har sagt det förut,den fläskfilegrytan är grymt god.Önskar dig och dina goa tjejer en mysig kväll.Kram.E.Annika

Bella 10 år sen

Hej Johanna!alltid gott med lite vanig husmanskost.ha en skön kväll,Bella

lena70 10 år sen

Det ser otroligt gott ut, och så fruktansvärt, att du miste din lilla kille, ett oerhört gripande inlägg!..Tack, för en bra blogg!.Stor kram ifrån Lena

Katja 10 år sen

Skriv din kommentar här!
Godkväll.
Åh vad gott det såg ut, den grytan måste jag göra. Du varkar vara duktig på att laga mat :) Kul att få recept och inspiration av att läsa din blogg.
Ha en fin kväll Kram Katja

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg