• 2010-10-29, 00:41
  • 0

Hej vänner! Tekniken är inte alls med oss. Så ledsamt att skriva det här igen, men flera läsare har hört av sig att de inte kan läsa alla fina kommentarer under inlägget ” Idag för 14 år sedan”. Hoppas de fixar detta i morgon. Please….!

Jag har varit hemma med tjejerna hela kvällen och bara grejat och fixat i ordning i deras rum. Min snälla kusin Jocke var också här, tusen TACK  för all hjälp. Jag har rotat fram massa fint som de inte använt på ett tag, släpat runt och bytt grejer huller om buller. Men då blir det ju som nytt. Nästan iaf. :-)  Lisa-Maries nya gardiner har äntligen kommit upp. Åå det blev hur fint som helst. Marilyn fick sin hylla och lite annat fixat och var glad. Hon har ju sitt födelsedagsparty tillsammans med sin kompis Maja här hemma i morgon kväll.  9 tjejer kommer hem och ska ha en mysig fredagskväll. kl 18 slutar jag och får rusa hem och ta emot alla barn. Därför jag ville har allt klart idag… Lördag morgon åker jag på kurs hela helgen med jobbet så nu kommer det blir en hej dundrandes intensiv helg. Är tacksam att jag tagit det väldigt lugnt helgen och veckan som varit.

Min kamera ligger kvar på jobbet.. grrr. Det blir långt ifrån bra med mobilen. Men ni får en glimt av hur det ser ut iaf. Fint va? Ska visa er bättre bilder i morgon. (gardinerna finns på Indiska)

Är ledsen över att jag inte kunde se Rosa Bandet galan ikväll. Hann bara inte. :(  Det är ju bland det viktigaste egentligen… Har varit på den i Globen för 2 år sedan, så rörande och starka känslor. Alla bara grät.. men väldigt väldigt fint. Såg ni ikväll? Jag ska kolla på nätet tror jag. Men nu måste jag krypa ner, det blir inte många timmars sömn inatt men det ska nog gå bra ändå.

God natt och God morgon!

Puss

2010-10-29 Mitt liv

Kommentarer

E. Annika 10 år sen

GODKVÄLL FINA JOHANNA!Är SÅååå glad,att jag hittat din blogg.Den är så full av energi och värme o mys.Måste säga att det var super fina gardiner du satt upp iLisa-Maries rum.Hoppas Marilyn och hennes nio tjejkompisar får en TOPPEN KVÄLL…Ha en mysig helg,Krama,E.Annika

Eli 10 år sen

Jättefina gardiner -ser så mysigt ut! Kanske ska kika lite på indiska, har en dotter som är 9 och hon vill gärna att rummet ska bli lite tuffare än “sött o gulligt”. Ha en mysig helg!

Mia Fridh 10 år sen

Hej Johanna

Tycker alltid det är trevligt att besöka din hemsida. Kul att läsa om vad du hittar på om dagarna.
Blev lite mer ledsen när jag läste om det barn du fick för 14 år sen.
Beklagar verkligen. förstår att det måste ha varit jobbigt.
Vad fint att du har en plats att gå till. och att du har fina minnen av pojken.

Du har fina tjejer.

Många Kramar Mia som följde Ensam mamma söker när du var med där

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…