ANNONS

Grymma Extensions på G……..

/

Haft en superdag på jobbet, full rulle och härlig fredagskänsla…!
Vet ni mer då….:-)  Vi ska testa ett nytt märke på extensions.. ”Be gorgeus” är på G! Mina ska ur och snart åker detta nya i. Det är en fantastisk metod som tydligen ska vara helt amazing… kvaliten, fästen och känslan på håret.  Jag ser fram emot att få det typ nuuuuuuuu  och få börja med det på kunderna! Visar bilder när vi sätter i det.
Spännande va…! 🙂


Barnen har haft en härlig och roliga dag på Ullared, som många skrev-japp det vara sjukt mycker folk. Helt galet. Men mamma och tjejerna är coola, de snurrar inte omkring och trängs. De visste vad det skulle ha och tyckte det gick väldigt bra ändå. De hittade lite kläder de var ute efter och lite smått och gott.


Här hemma tittar vi på Idol, underbart tema ikväll! 😉


KRAM


12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00