• 2010-11-05, 21:35
  • 0

Haft en superdag på jobbet, full rulle och härlig fredagskänsla…!

Vet ni mer då….:-)  Vi ska testa ett nytt märke på extensions.. “Be gorgeus” är på G! Mina ska ur och snart åker detta nya i. Det är en fantastisk metod som tydligen ska vara helt amazing… kvaliten, fästen och känslan på håret.  Jag ser fram emot att få det typ nuuuuuuuu  och få börja med det på kunderna! Visar bilder när vi sätter i det.

Spännande va…! :-)

Barnen har haft en härlig och roliga dag på Ullared, som många skrev-japp det vara sjukt mycker folk. Helt galet. Men mamma och tjejerna är coola, de snurrar inte omkring och trängs. De visste vad det skulle ha och tyckte det gick väldigt bra ändå. De hittade lite kläder de var ute efter och lite smått och gott.

Här hemma tittar vi på Idol, underbart tema ikväll! ;-)

KRAM

Kommentarer

Jessica 9 år sen

Hej! vad heter din salong? finns det någon hemsida till den. Mvh Jessica

Lina 10 år sen

Hej JOhanna,

Älskar din blogg!!! =)

Vart kan man köpa Be Gorgeous extensions??

karin 10 år sen

Johanna!

Jag undrar..ang hårförlängning.
Vad du skulle säga om jag skulle våga med hårförlängning, och vilket isannafall.

Jag har tydligen tunt hår med fina håstrån.
(enligt min frisör)

Men jag vill “förnya” mig emellanåt.
Både för mig själv, och mitt mående.

Eller är det helt kört, för en som mig som tunnhårig.
Du är alltid så fin o cool i håret…
Tacksam för svar!!

Kram på dig
Karin i eskilstuna

Vad har du för tips?

Anna 10 år sen

När jag såg bilden näst högst upp så slog det mig att du är ju jättelik Angelina Jolie…=)

Kram

Louise ! :) 10 år sen

Hej Johanna ! :) Tänkte bara kika in och önska dig en fin kväll ! :) Ha det så bra ! :) KRAM ! :)

Mia 10 år sen

Håret där har en kompis till mej satt i. Väldigt nöjd blev hon. Dessutom gick det otroligt snabbt.
Jag skulle vilja ha löshår, för att få längre hår, men jag behöver hundra en grams nagelslingor för att det ska passa ihop med mitt eget. Har rätt tjockt hår……. Problemet är att det blir så varmt i nacken att jag kliar och kliar och till slut måste jag ta bort det. Dessutom blir mitt hår superplatt om jag låter det växa och bli långt. Har massor med jättetunna hårstrån, och extremt rakt hår. Tänkte att du kanske har några tips på hur jag kan få långt hår, med eller utan löshår=) Ha de bra. kram från Mia

Bonde-Hanna 10 år sen

Hej Johanna!

Lämnade en liten utmaning till dej på min blogg, hoppas de va okej??

Kramar /Bonde-Hanna

ps. är så underbart att följa dín hörliga blogg!!ds

Louise ! :) 10 år sen

Hej johanna ! Snygg du är ! Och visst var det ett bra tema på idol man blev ju nästan tårögd Haha :) och jag skulle gärna vilja ha i hår men var ligger priserna ungefär ? :) ha en jättefin dag :) ha det bra :) kram ! :)

Bettan 10 år sen

Hej!
Jag tänkte passa på att fråga dig.. jag fick en underbar son för 4månder sig, det som inte är så underbart, men som verkar höra till, är att jag tappar allt mitt hår =( Jag har börjat äta priorin, kan jag göra något mer? Jag har axellångt hår, jag kanske ska klippa det en bit för att ge håret en ny chans? Eller vad har du för tips?

Supertrevlig blogg!! Kram

Malin 10 år sen

Herregud människa! Du ser ju ut som 25!!!!! Vilken perfekt hud,fast ,jämn och vilken lyster!!!!! Är det bara bra gener,eller gör du nåt speciellt?? :) Så förbaskat SNYGG är du,så man blir förbannad!! :))) Kramisar!

Maria B 10 år sen

Skitsnygga naglar la jag märke till att du har…..

Trevlig idol helg…Kram

Ulrika 10 år sen

Hej! Vad är det för typ av fästen på de nya extensions? Tack för en trevlig blogg!!!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag kom tjejerna ner från Skövde, vilken mysig dag vi haft ute på Saltholmen där vi har båten. Just därför jag ville ha den där i år för det är ett bra…

Igår kväll kom vi till Saltholmen efter fyra ljuvliga dagar ute med båten. Vilket väder augusti bjuder på, helt underbart! Vi stannade tre nätter med båten ute på Käringön och vilken idyll.…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…