• 2010-11-11, 13:34
  • 0

Hej sötingar- titta vilket fint skyltfönster jag gick förbi när jag gick till jobbet i morse. Butiken heter förr och har alltid helt fantastiska julskyltningar. Man vill bara krypa in och bli en liten sagofiur.

Nostalgi när jag fick se den håriga lilla apan. Monchichin! :-)

Hade ni nån monchichi? Jag kommer ihåg att jag klippte min, helt snaggad även fast det egentligen inte fanns mycket att klippa. Gick loss på alla mina dockor istället som fick bli friserade och färgade med vattenfärg.

Nytvättat och fönat, behövde inte göra mycket alls.  ” Be gorgeus” är verkligen toppenkvalité.

Hoppas ni får en bra torsdag- vi hörs snart igen /

KRAM J

Kommentarer

SysterJane 10 år sen

Så snyggt hår!!
Vad kostar en förlängning i den längden du har och hur länge sitter den i??
Har halvlångt hår med självfall, fungerar det bra att ha det då?
Monchicci; hihi.. minns dem så väl.. :-)

/SysterJane Mariestad

frumoschi 10 år sen

Halloj!

Jag blir väldigt nostalgisk av att se skyltfönstret! Jag samlade Monchicci när jag var ung. När jag några år senare arbetade i min svärmors leksaksaffär LEKSAKEN i Skövde under slutet på 80 och 90-talet så kom de tillbaka en liten sväng igen, men blev inte alls så populära som de var när de kom första gången! Så söta små……

Mvh
Pillan

Michaela 10 år sen

Hej Johanna!

Vad fin du var i alla klänningar här ovan, du är verkligen vacker!

Jag undrar om löshåret, har extensions i nu och jag ska snart göra om dom. Bor för långt bort för att kunna boka ti hos dig, men kan man beställa deras hår från någon hemsida? Jag googlade och fick då upp en hemsida i det namnet, är det därifrån ditt hår kommer?

Ha en bra helg!

Eli 10 år sen

Jag fick en begagnad monchichi (säkert av nån äldre kusin eller nåt) när jag va liten, minns ej ålder. Men jag fick en liten variant av monchichi -va alltid så avis på min kusin som jag lekte mkt med -hon hade flera stycken i olika storlekar..
Men mamma som var ensam med fyra barn hade ej råd att ge mig en. Inget jag lider av idag. Men oj så söta de är -ska nog köpa till mina barn! =)
Kram

Carita 10 år sen

Tycker du var grym i kort hår!!!

Cissi J 10 år sen

Jag hade flera st hemma men det är nog ca 20 år sen. Men ingen av dem har jag kvar men så köpte jag en på tradera för ngt år sen. Så den står så fint i bokhyllan :)

Tack för en bra blogg.
Kram Cissi

Josse 10 år sen

Hallå Johanna!!!!
Man blir alldeles varm i kroppen när man ser saker man hade när man själv var liten, och faktiskt kan köpa till någon annan. Mysigt!!!! Mina syskonbarn brukar låna mina när de är hos mig och hälsar på..
Måste bara säga du har en helt fantastisk blogg som jag läser varje dag… Kram

Annelie grönlind 10 år sen

Jättesnyggt hår !! kram Annelie

Camilla 10 år sen

Hej Johanna!
Visst blir man nostalgisk när man ser Monchichin, jag har faktiskt en sådan hemma, det är säkert minst 20 år sedan jag köpte den och även en massa olika kläder till, bl.a. ishockeyutrustning, skidutrustning, tomtekläder m.m.
Mina syskonbarn har lekt mycket med den så den har även kommit till användning.
Kram

TjockisMamman 10 år sen

Ja vi gick förbi den där butiken jag bara KOLLA sådana där had ejag när jag var liten…min mamma var med och sa att jag snaggade den och klippten nästan till skallighet..*asg*..

kakaobnan 10 år sen

Jag har handlat flera gånger från Förr:s webshop. Det började med hjärtsockerkaksformen som är helt underbart fin. Såg din och fick “ha-begär”. Den är dock lite svårbakad tycker jag. Sen har jag shoppat lite Green Gate prylar, senast nu i veckan faktiskt. Det blev lite rött med vita prickar, några skålar, kannan och assietter som passar nu i glögg och juletider. De är supersnabba och har mycket bra service.
Monchichi är jättesöta. Vet att min lillasyster hade. Själv hade jag en massa små troll. Har sett att de också finns igen, sånt är kul!
Ha det bra!

Anneli 10 år sen

Du är Superfint i håret! Jag är så nyfiken på hur du satt fast dina hårförlängningar. Jag har haft förlängningar tidigare men hade problem med att fästena syntes eftersom jag har väldigt tunt hår. Vill veta om dessa nya kanske är något för mig!

Malin F 10 år sen

Hej! Får man fråga vad det nya löshåret ligger på i pris? blev ju sjukt sugen på att göra ett besök hos dig nu :)

Mamma M 10 år sen

Jag hade en monchihi…och den var jag såå rädd om, den är lika fin idag som den var då.
Verkligen nostalgi:-)

Marre 10 år sen

Åh jag älskade Monchichi och har ngr kvar, när min Teddi föddes för 12 år sedan kom Tin-Tin till BB med en Monchichi som är över en meter hög, den sitter på min säng och är så fin, vet att dom finns igen på lekmer.se mm jättefina och coola, pris ca 1500 kr

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i…