• 2010-11-15, 22:59
  • 0

Vill visa er några bilder från i lördags. Jag färgade och gjorde slingor på en kund som ville ha en naturlig känsla, havreblond färg. Ursnyggt. När jag skulle styla henne använde jag mig av HH simonsens sylen. Eftersom många frågar om just denna teknik ganska ofta, visar jag er igen. :)

Spraya igenom håret innan. Ta en passe och vira runt sylen. Jag brukar börja ca 10 cm längre ner, tycker det blir snyggast.
Locka igenom hela håret, man behöver inte ta små passeer, sylen är superenkel då den är anpassad för att “bara vira på” till skillnad om man skulle locka med en plattång vilket många kan tycka är svårt.

När du har lockat allt- borsta igenom det. Det är då man får den naturliga snygga looken och inte korta korkskurvar… här ser ni skillnaden. Den vänstra sidan är borstad och resten inte.

Locken försvinner inte... :-)

Rör i håret, spraya det sista långt ifrån. Visst är det fint?

Nu kan jag hjälpa er om ni vill köpa tången… vi tar hem och skickar till er om ni inte hittar någon återförsäljare. Maila mig isf.
Kram

Kommentarer

Ebba 7 år sen

hejsan, undrar om det fortfarande är möjligt att köpa? och vad kostar de isåfall? :) Har ganska långt och tjockt hår, undrar vilken storlek du skulle rekommendera om jag hittar en återförsäljare ? kram

Emma 9 år sen

Hej Johanna!
Åh, vad jag vill ha en sådan syl! Har läst att den finns i 3 olika storlekar. Vilken skulle du rekommendera till mig som har tjockt, långt hår (nästan till midjan) för att få snyggast resultat?

Jag själv bor i Stockholm och det borde väl finns någon salong som kanske säljer den här. Men det enklaste kanske är att beställa på nätet.

Jossan 10 år sen

Hej Johanna! Om man beställer genom dig får man den som är på bilden då? Dvs den som ger lite större lockar. Jag beställde hem förut men fick en som smalnade av vilket oxå ger ett jättefint resultat men ibland vill jag ha större lockar:)

Tack för en bra blogg!

E. Annika 10 år sen

Hej fina Johanna!
Det var supersnyggt,du är sååå duktig…Önskar du
bodde längre ner i Sverige!!!
Det är en sak jag undrar över,de gäller porslinet Green Gate.Ska beställa men kan inte köpa allt på en gång
(även om jag vill).Om jag börjar samla på tex Claire,är
risken stor att något mönster utgår ur sortimentet ????

Hoppas ni får en mysig kväll !!
Kram,E.Annika

Emma 10 år sen

Supersnyggt. Känns inte för avancerat heller. Tack för tipset. (=

Agneta 10 år sen

Nu när det snart är advent kan du inte visa några enkla hår uppsättningar som man kan göra själv?
Vilken läcker tång en sån vill jag ha

Anna 10 år sen

Åh vad jag önskar att jag bodde lite närmare din salong så du kunde färga mitt hår!!! Jag har ett jättelångt, tjock och lockigt hår och förra gången jag var hos frissan för färgning så blev det helt misslyckat. :-( Varje gång säger man att det inte får bli för mörkt och så nu blev det nästan svart med ljusa slingor. Helt randigt! Suck!
Kan du inte flytta hit till Halmstad Johanna! :-D

Från en annan Johanna 10 år sen

Hej Johanna!!!
Jag älskar den där hårfärgen! Jag vill själv ha exakt den men varje gång jag går till frisören envisas dom med att sätta in blonda slingor bara..vad ska man säga för att få sådär? Skulle helst vilja komma till din salong men jag bor inte riktigt på rätt ställe för det!

Emma 10 år sen

Hej! vad kostar en sån locktång? :) mvh Emma

annette 10 år sen

Hej. Du visar så mycket fina bilder!
Skulle bli jätteglad om du visade lite korta frisyrer också.
Ha en bra dag.
Kram annette

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Hej anette!! Självklart! Det är nog för att de flesta frågar efter just detta… ska visa mer korta. :)

Johanna

Sofia 10 år sen

Vad kostar den? :) kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Hej alla!!

Den kostar 850kr. Värd varenda öre!

kram Johanna

Maria B 10 år sen

Oh va härligt att du gör såna bra tips… den verkar underbar den tången…

VAD KOSTAR DEN?? helt klart intresserad, kan ju vara en bra julklapp…

Kram fr dalarna

Camilla 10 år sen

Hej Johanna!
Oh vad jag önskar att jag hade närmare till Skövde, hade varit jättekul att få boka tid hos dig och få håret fixat.
Men man kan inte få allt här i världen, men visst blir man avundsjuk när man ser hur fina kunderna blir hos dig.
Ha en fortsatt bra dag.
Kram

Tove 10 år sen

Hej Johanna.

Jättefint, ju.
Jag lockar alltid mig med plattång men min dotter har tjockt och “tungt” hår, vilket gör det så svårt att locka. Eller rättare sagt så tyngs lockarna ner direkt och försvinner.
Tror du denna skulle funka? Skulle ju vara såå kul om jag kunde överraska henne med en locktång som även funkar på henne!!

Kram Tove

Louise ! :) 10 år sen

Hej Johanna ! :) jätte snyggt verkligen :) hur mycket kostar den ? :) ha det så bra :) kram ! :)

mathilda 10 år sen

Jätte fint! hur fungerar tången på ett page långt hår?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg