• 2010-11-16, 17:13
  • 0

Det blir lite hårbilder. Igen. Men vet att ni gillar det- jag gjorde en hårförlängning nyss med det nya “be gorgeus”. DAME det blir snyggt! Vi satte i 100 st på henne och svall ända ner på ryggen. Fiffiga med detta är att håret är så bra kvalité så du bara flyttar upp när det växt ner. Inte alls lika slitsamt för ditt egna hår.

Inga kanter syns.

Hennes hår gick nedanför axlarna men ganska tunna fina hårstrån. Ska man ha hårförlängning tycker jag man ska vänta tills man kan sätta i ordentligt och inte “snåla” och ta för lite och sen blir det kanter och väldigt tunt nertill. Därför brukar det gå åt runt 100(minst) om man vill ha i ordentligt. Fördelen med detta håret är också att det är fylligt ända ner.

Är det någon av mina läsare som har i Be gorgeus, eller känner någon? Skulle vara roligt att veta vad ni tycker. Det jag själv märkt är att det är mjukt och lent när man har tvättat det- vilket ofta andra märken inte är. (Trassel…..torrt…)

KRAM :)

2010-11-16 Mode / Skönhet ,

Kommentarer

carro 10 år sen

såg att 100 slingor kostar 6000 vilket är fruktansvääärt mkt för mig som är hemma o är mammaledig.. ;) så jag undrar hur länge dessa slingor sitter i innan man tar ut dom, och vad kostar det att ta ut dom ?
Kraam

E. Annika 10 år sen

Hej igen fina Johanna!
Tusen Tack för svaret,de var snällt av dig…
Jag har läst din blogg länge o kommenterat mycket
den senaste tiden.Det är min fina dotter som lärt mig
hur man gör.(kunde ingenting om datorer) Min fina dotter
har äntligen skaffat mig en hotmail adress!!VARFÖR har
jag nu fått denna fula färg som visningsruta HI HI HI
(var turkos/grön tidigare)
Många kramar,E.Annika

E. Annika 10 år sen

Hej Fina Johanna!
Har en liten fråga, hur lång tid tar det för att sätta in 100 st?
Ha en bra dag…
Kram, E.Annika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Hallo Annika! Det tar 1 timme att sätta i dom.

kram Johanna

Louise ! :) 10 år sen

Hej JOhanna ! :) Jätte snyggt men vad kostar det att ha typ 100 slingor i ? :) Ha det så bra ! :) KRAM ! :)

britta 10 år sen

Jag har den förlängningen….har bara tappat 5 slingor på 5 veckor. men jag måste ta i balsam i längderna flera gånger i veckan då jag har så långt hår =( men kvaliten är kanon, jag har dock 120 slingor…..ska om några veckor flytta upp det, kommer korta det något då…värt varenda öre

anna 10 år sen

jätte fin, verkligen! är så sugen på att fylla ut mitt tunna, tråkiga hår jag också! hur mycket gick det på?

Sophie 10 år sen

Jag ska sätta i det håret i nästa vecka!

Lotta 10 år sen

Snyggt!
Får man fråga hur mycket runt 100 kostar?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Lotta- 100 kostar 6000kr. Dyra slingor… men du har håret betydligt längre. Så, slår man ut det blir det inte så dyrt.

Jag brukar råda- värt att spara och göra det ordentligt. Kommer bli supernöjd!
kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag kom tjejerna ner från Skövde, vilken mysig dag vi haft ute på Saltholmen där vi har båten. Just därför jag ville ha den där i år för det är ett bra…

Igår kväll kom vi till Saltholmen efter fyra ljuvliga dagar ute med båten. Vilket väder augusti bjuder på, helt underbart! Vi stannade tre nätter med båten ute på Käringön och vilken idyll.…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…