ANNONS

Hår

/

Det blir lite hårbilder. Igen. Men vet att ni gillar det- jag gjorde en hårförlängning nyss med det nya ”be gorgeus”. DAME det blir snyggt! Vi satte i 100 st på henne och svall ända ner på ryggen. Fiffiga med detta är att håret är så bra kvalité så du bara flyttar upp när det växt ner. Inte alls lika slitsamt för ditt egna hår.

Inga kanter syns.


Hennes hår gick nedanför axlarna men ganska tunna fina hårstrån. Ska man ha hårförlängning tycker jag man ska vänta tills man kan sätta i ordentligt och inte ”snåla” och ta för lite och sen blir det kanter och väldigt tunt nertill. Därför brukar det gå åt runt 100(minst) om man vill ha i ordentligt. Fördelen med detta håret är också att det är fylligt ända ner.


Är det någon av mina läsare som har i Be gorgeus, eller känner någon? Skulle vara roligt att veta vad ni tycker. Det jag själv märkt är att det är mjukt och lent när man har tvättat det- vilket ofta andra märken inte är. (Trassel…..torrt…)


KRAM 🙂

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00