• 2010-11-17, 22:44
  • 0

Jag och Jocke grejar för fullt här hemma, bästa kusinvitamin är ett riktigt proffs. Han kan precis allting, som Lotta på bråkmakargatan. Noggran, händig och ett superproffs. En sån som alla tjejer skulle ha. Ikväll har vi fixat en dörr samt sladdar som jag typ haft klämt.. men nu sitter allt perfekt vid väggen i en sån där superlist och håller allt på plats. Elkollijokset har han också fixat. Ni vet när man har tusen sladdar och 57 dosor och allt är bara så jobbigt. Ett uttag typ….Man får dra ut en sladd för att använda en annan för att de ska få plats. Då släcks en lampa och så där får man hålla på… Gud så jobbigt.

Ska inte sticka under stolen med att jag tycker det är asjobbigt med sånt här, därför är jag väldigt tacksam och glad när Jocke kommer och fixar allt i ett naffs.

Gissa om han skratta ihjäl sig när han bad mig hämta en blyertspennna för att mäta och markera. Inte den minsta pennan kanske… Man tager vad man haver.

Kram och sov gott. Vad roligt att ni gillar mina skor. Snyft att jag inte kan ha dom men nu blir det destu roligare att ge dom till er. :)

2010-11-17 Mitt liv

Kommentarer

Viola Vamp 10 år sen

Åh, en handyman vore något! ;) Min man är liksom jag helt ointresserad av traditionellt “karlgöra”, så vi får oftast hyra in min blonda, tjusiga, stilettklackade lillasyster. Hon är värsta handywoman! :D

Eli 10 år sen

Jag vill förresten också jättegärna ha receptet på Helens pasta -såg supergott ut!! Och lät gott med kantareller och västerbottenost -mums! =)

Eli 10 år sen

Åh va härligt att ha en “handyman” att tillgå vid behov, sånt uppskattas! När jag va ensamstående med min dotter när hon va liten så brukade en manlig vän hjälpa mig med sånt som jag inte kunde själv. Nu är jag gift med en som fixar -superskönt! =)

Skorna i förra inlägget va helt SMASHING -men jag har lite större fötter än så, då var det ingen idé att kommentera det! =)

Ha en fin dag!

AnnaPanna 10 år sen

Hehe, vad roligt och så står det på “FÖR STORA BOKSTÄVER” =)=)

SysterJane 10 år sen

Såna karlar är guld värda :-P
Snälla , skulle vilja ha receptet på Helens Pasta!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

jaaaa visst är dom haha!! Jocke är helt amazing. Fixar pastan. :)

kram Johanna

Sebastian 10 år sen

Haha jag fick titta en gång extra vad det egentligen var för något han höll i handen, :)

/ Sebastian som för dagen befinner sig i metropolen Skövde.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…