• 2010-11-20, 10:54
  • 0

Kvällen igår var jättemysig! Barnen har så roligt ihop,  det märks att de har känt varann sen bebistiden, vi har ju rest ihop en del också när de var mindre och de känner varann utan och innan. Jag och Hanna har också växt upp tillsammans,  vi har hängt i parken när vi var 15 och rest till Magaluff när vi var 18….  vi har följt varandra genom livet. För vet ni vad, håll hårt i era vänner. Det finns många vänner som passerar genom livets resa, ytliga bekanta… Man lär känna nya vänner genom andra, föräldrar till dina barn, nya arbetskollegor. Man kan ha vänner på olika plan, som man kanske gör olika saker med. Men en sak är säker, vänskap och en riktig vän är ett delat val.

Hanna och Melvin!

Mysigt vid middagsbordet.

Potatisgratäng pch fläskfile, jag stekte även lite kantareller och gjorde en snabb gryta med lite grädde och dijon...grönsaker och beasås hade M även beställt. Gott!

M fick en jättefin svart innejacka som hon blev glad för. L-M fick också paket- fina väggbokstäver till hennes rum. :-)

Njut av lördag- det ska vi göra! Jag är ledig och idag ska vi umgås med mormor, morfar, syskon och alla ungar. :)

2010-11-20 Mitt liv

Kommentarer

Eli 10 år sen

Håller med dig, vänner ska man vara rädd om!
Jag har alltid sagt att vänner går före eventuell pojk/flickvän, riktiga vänner har man alltid kvar -men kärleken vet man ej.
Så jag har haft killar i mitt liv som inte accepterat det riktigt..min man som jag numer är gift med är vän med mina vänner -härligt! =)

Ha en fin helg!
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

SÅ sant som det är sagt Eli…! :)

Trevlig helg du också!! Kram
Johanna

E. Annika 10 år sen

Hej fina Johanna!

Ville bara önska dig och dina söta tjejer en trevlig kväll….
Glöm inte att titta på (SÅ MYCKET BÄTTRE)
Kram,E.Annika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

SÅ klart inte jag missade…!!!!!;)

Hoppas du haft en trevlig helg!
Kram Johanna

Louise ! :) 10 år sen

Hej Johanna ! :) Vad mysigt det ser ut ! :) Själv var jag på Jul på liseberg Och idag har jag åkt Limousin haha ! :) Hoppas att du får en fin och bra dag med nära och kära ! :) Ha det så bra ! :) KRAM ! :)

Åsa 10 år sen

Vad trevligt det ser ut! Gott och mysigt! Jag gillar att vuxna och barn äter tillsammans. Det är så de lär sig bordskick och hur man uppför sig för att det ska vara trevligt att äta tillsammans.

En riktigt gammal god vän är oskattbar. En som känner en väl och som man litar på. Det enda sättet att få en sån vän är att själv vara en.

Ha en mysig helg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Håller med Åsa! Brukar ofta sitta tillsammans, de lär sig att det ska vara lugnt vid matbordet…. och hur man uppför sig. Värsta jag vet när barnen springer fram och tillbaka…

Hoppas du haft en mysig helg du också!!

Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej på er! Vill börja med att säga WOW! Tjejresan är nästan fullbokad. Efter ett dygn. Det är fåtal platser kvar, så roligt att ni gillar vårt upplägg. Som flera skrivit- Hotellet!…

I eftermiddags åkte jag ner till Göteborg med våra fina vänner Annika och Per från Skövde för att möta upp Janne och gå på hockey. Vi har länge pratat om att vi ska…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…