• 2010-12-02, 23:46
  • 0

Tåget funkade hyffsat idag, mycket skönt! Direkt efter jag kom hem gick jag till salongen för att jobba några timmar och sen blev det lite fix inför i morgon…. Lisa-Marie min stora finas tjej fyller ju år. Tonåring dessutom! För exakt 13 år sedan var jag stor som en flodhäst, hade gått över 7 dagar. Deras pappa spelade i ett band som precis hade släppt en skiva och hade på köpet fått ett datum för att spela live i nyhetsmorgon på TV4. Tyvärr så blev det inget med det, inte det datumet iaf för då ville Lisa-Marie titta ut. Haha! Just den dagen, ( natten) satte allt igång och naiva som vi var hade vi räknat med att… jag går garanterat över 1 dag till…. de kommer självklart att kunna dra upp, värsta fall får jag följa med och BB finns det överallt. Men vi hann inte ens att åka upp- det blev en bebis istället och den spelningen fick hastigt ställas in. De fick ju som tur ett nytt datum. :)

I morgon fyller hon 13 år och är stora tjejen!

Nu har jag slått in paket och förberett för allt firande på morgonen, jag och M har smygit omkring här och tårtan står i kylen och ljus ska sättas i. Det blir man aldrig för stor för.

Men självklart ska jag också hinna visa er alla bilder från igår, det var så otroligt fint allting. Jag får alltid så mycket inspiration och ideér när man är på visningar, även kul och intressant att prata med andra i samma branch.

Fantastiskt!

Visst är det fint?!

Underbara mini cupcakes!

Vackra, trevliga Valerie Aflalo med vän!

Träffade fina vänner från Liiiiiköping!

Jag och fina Mats! (Bild lånad från stureplan.se)

Jag hade en klänning från Ida Sjöstedt, älskar verkligen den. Hon gör fantastiska klänningar! Örhängen lånade jag från min mamma- visst är dom fina! :) Armbandet är från HM. Håret lockade jag och tupperade, fäste upp det på sidorna. Är det cocktail så är det!

Efteråt så åkte vi till Nordic light hotell, skönt med lugn och mysig miljö. Magnus kom dit och mötte upp oss efter stärnklart show nummer 2. En glad puss var han värd efter ett 13 timmars pass! :)

En underbar blåbärspaj! Men nu är det slut med gottandet för ett tag. :)

Natti! I morgon får ni veta vilka som har vunnit de snygga armbanden.

KRAM!

Kommentarer

Ninni 9 år sen

Whao,whao vilken ljuvlig klänning du hade! Härligt!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

TACK snälla!! Jag älskar den….:)) kram

Johanna

Marie Andersson 9 år sen

Wow! Vad vacker du är Johanna! Tack för en härlig blogg med massa inspiration =0) Kram marie

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

Tack Marie! Och alla ni andra. :) KRAM på er
Johanna

Anna 9 år sen

Hej Johanna, hittade till din blogg igår (bor i London sedan många, många år, så har inte helt koll på vad du gjort tidigare, även om jag hört talas om Ensam Mamma…).

Åh, jag blir så glad, för du skriver om just sådant som jag vill läsa! Är själv 37 år, mamma till 2 underbara barn och jobbar samtidigt som jag försöker sätta lite guldkant i tillvaron och vardagen på olika sätt. Jag håller ständigt, ständigt på och ändrar mitt hår (GRRR, missnöjd just nu, hade jag råd skulle jag sätta i Be Gorgeouse extensions…), är frälst i GI, träning, matlagning och lite mode och skönhet och så. :)

Hursomhelst, jag ville bara lämna ett litet “spår”, tacka för en trevlig läsning (har kikat in lite på tidigare månaders inlägg) och ser fram emot att kika in varje dag i din blogg och se vad du har för dig!

Hoppas din dotter får en bra dag!
Happy Friday, som vi säger här i London!

Kramar från Anna.

Ingrid 9 år sen

Hej Johanna!
Åh vilken vacker klänning, du var sååå snygg i den! Ett stort grattis till Lisa-Marie! Tack för en underbar blogg! Kram

Eva L 9 år sen

Hej!

Kan du inte ta någon bättre bild och lägga ut på dina shepherds som du hade på snöbilden hos din pappa? de såg så fina ut!

Hälsningar Eva

Marie 9 år sen

Vad ni matchade varandra, du och Mats! Jättefina verkligen!! Kram

Louise:) 9 år sen

Hej Johanna :) Ååhh vad fin klänning du har verkligen :) så du kan rekomendera showen då ? :) och ett stort grattis till Lisa -Marie :) ser fram emot att kolla vem som. Vann tävlingen :) hoppas att di sovit gott :) ha det så bra :) kram :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  I dessa tider är det viktigare än någonsin att ta vara på de små sakerna i tillvaron. Det som gör mig glad utan att egentligen vara någon stor grej. Här…

Innehåller annonslänkar Solen skiner! Nu är nog värmen på väg, tror ni inte det? Vi ska ha 17 grader på måndag, tror ju nästan inte det är sant. Man måste njuta och…