• 2010-12-03, 15:38
  • 0

Har två vinnare som kommer få de snygga armbanden hemskickade från clarks!

Henna som skrev 1/12 kl12.56

Mia Wallberg som skrev 1/12 19.16

GRATTIIIIIIIIS!! :-)

Nästa vecka har jag 10 st boxar med hudvårdsprodukter…. Lalllllaaaaa laaallaa vad kul!

I morse gratta vi vår stora tjej, hon ville dock inte vara med på bild och hon hoppas ni förstår det. Morgon o allt. ;) Ska ta lite bilder ikväll istället.

05.20 kom Marilyn in till mig och tycktde vi skulle gå upp- puh.. vi låg kvar en stund men vid halv sju smög vi upp och tände alla ljus på tårtan.
Åh den känslan när man kommer in och sjunger…. det är mörkt och endast ljusen från tårtan lyser. Mysigt!

Jag jobbar för fullt, Lisa-Marie och Marilyn är med deras gammlamormor och gamlamorfar( visst låter det kul :)) och fikar på stan. Och ikväll ska vi äta lite god mat och ha en mysig kväll, på söndag kommer kusinerna och rsten av släkten 0ch då ska vi fira henne.

Hoppas ni får en mysig fredagskväll!

2010-12-03 Mitt liv

Kommentarer

Mia Wallberg 9 år sen

Åh vilken tur jag hade att jag vann armbandet. Så lycklig man kan bli. Hur gör jag för att meddela adressen?

Hälsa och Gratta till tonåringen. Hoppas att hon är nöjd med sin födelsedag.

Malin 9 år sen

Hej Johanna! Grattis till din stora dotter! Den röda julprydnaden med lampor i som du har i fönstret, var har du köpt den? Den faller mig precis i smaken :)

E 9 år sen

Hälsa så gott och Gratta! 13 år är stort :D. Det tyckte jag när jag fyllde det :).

Såg förresten en bild på Maria Montazamis blogg, där man ser dig stå och fota en av tjejerna på catwalken från publikhavet :). Hehe jag vet, jag e knäpp som lägger märke till sånna där saker :P

Ha nu en mysig kväll tillsammans!
Här blir det nog att lägga sig tidigt ikväll efter en händelserik vecka. Det är ju så härligt att vakna utvilad på lördagar :D. Sen är det fullt program i helgen =).

Louise ! :) 9 år sen

Hej Johanna ! :) Vad mysigt det låter och det kan man förstå att hon inte vill vara med på bild ! :) Hoppas att ni får en riktigt mysig kväll nu ! skulle vara spännande och se vad hon fick sen ! :)OCh GRATTIS Till vinnaren av det sååå fina armbandet ! :) Ha det så bra ! :) KRAM ! :)

Eva 9 år sen

En helt annan sak… tänkte bara passa på att tipsa om att vi startar utförsäljningen av ALLA VÅRA BARNKLÄDER på webshopen i kväll kl 18:00!!! Det är halva priset som gäller på ALLT så det är barnplagg (ca 92-152) från september månad tom IDAG som ni kan tokfynda!!! http://www.mandeldesign.se/barn/nyheter.asp

Åsa 9 år sen

Trevlig och mysig fredag till dig oxå. Nu kommer en komplimang till en otroligt vacker kvinna och dina ögon är grymma ;)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Tusen tack för alla era stöttande kommentarer efter rättegången igår. Idag har jag inte varit pigg kan jag säga. Jag har känt mig som i ett töcken. Totalt slut. Men också en…