• 2010-12-07, 08:10
  • 0

God morgon!

Jag hittade några bilder jag ej hunnit publicera- här kommer dom.

Mats utanför Stockholms konserthus när vi skulle på Stjärnklart!

Här är vi på väg upp till våra platser. Ni som undrade vad jag hade på mig- glittrig top från Vero moda ( förra året) och en vit kort kavaj HM. Kul med lite Las vegas ala 80 tal :-)
Vilken show vi fick se! 5 starka röster och fantastiska artister. Charlotte Perelli, Peter Jöback, Sarah Dawn finer, Jerry Williams och Magnus.  Och alla duktiga dansare….!!

 

Liten present som jag hade med från Skövde, saffransglögg och saffranschoklad. :)

Mats blogg har ni inte missat va? HÄR!
På plats!

Här kommer två frisyrbilder. Långt och blondt… Det jag vill visa är att det finns så otroligt många olika blonda nyanser. Det behöver inte vara vitt…….  Havreblondt, sandigt guldigt eller med lite beiga , kallare färger. Snyggt.

Same same but different….Snyggt svall!  Fast en äkta och en extensions. :)

Dags för jobb! Vi hörs snart igen.

Puss

Kommentarer

Nathalie 9 år sen

Heej! Vilken kanonbra blogg du har!
Jag tänkte fråga lite om hår, jag har precis klippt av alla mitt långa hår till axellångt, lite kortare endå och jag ångrar mig något så enormt! Jag vill ha löshår och har aldrig haft det förut? Jag skulle behöva lite tips på vilket du tycker är bäst och vad allt sådant kostar. Och som du själv säger, jag vill inte snåla med löshår utan ha 100 st hade jag tänkt mig. Men vad skulle det kosta och vad ska man välja för hår? Jag har brunt hår.
Jättetacksam för svar! Kram Nathalie

elin 9 år sen

Hej Johanna. Jag har permanenat hår och undrar om de finns löshår som är lockigt? Kram elin

Louise ! :) 9 år sen

Hej fina Johanna ! :) Vilka fina barn du har ! Jag tänkte att Lisa-Marie har ju jätte rakt hår på bilderna plattar hon sitt hår ? :) Och hennes hår är ju bara för fint asså haha ! :) Vad kul med kalas det är så kul tycker jag att ha massa folk hemma och fixa och greja haha ! :) Full fart hela tiden det gillar jag haha ! :) Hoppas att din dag har varit bra ! :) Ha det så bra ! :) KRAM ! :)

Maria 9 år sen

Jag gör din curry och räkgryta om och om igen. Den är såå god!! Nu står den och puttrar på spisen igen. Mumma!

Lisa 9 år sen

Hva har du gjort siden du har så fin hud, og ikke en eneste synlig rynke? Heldig er du:)

Sara 9 år sen

Frågan jag tänkte ställa va redan ställd, vad heter färgerna (nr ) på blond bild 2? Jätte snyggt!

Anna 9 år sen

Ser ut som en kul show! Gooood present låter det som också :) Blond-bilden nr 2.. Vad kallas den färgen? Ser ut som något jag har försökt förklara flera gånger men aldrig riktigt lyckats :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår var vi på Galapremiären av Jag kommer hem igen till Jul med Peter Jöback på The Theatre på Gothia. Vi klev in i en riktigt mysig vintervärld och julkänslan infann sig!…

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…