• 2010-12-27, 09:13
  • 0

God morgon väner! Hur mår ni efter helgen? Kan erkänna att i morse skulle jag gärna legat kvar, men nu är jag på jobbet och bärjar piggna till.  Nu har jag en efterlängtad vinnare, vad roligt att så många ville vara med att vinna sylen! Men någon måste ju vinna och det är…..

Madeleine Melberg! Stort grattis! Hör av dig till mig på min mail till höger om bloggen så vi snabbt får din adress. SÅ får du den före nyår! :-)

Det kommer fler tävlingar…. snart snart!

2010-12-27 Mitt liv

Kommentarer

Becca 10 år sen

Hej! Måste få receptet på dom där smördegsbakelserna med skagen innan nyår! Vore ju perfekt att ha bland lite annan plockmat! =) God fortsättning!

Louise ! :) 10 år sen

Hej Johanna ! :) God fortsättning ! :) Ni verkar ju ha haft en toppen jul och vilka fina bilder det var från din julfest ! :) Vad fick du för fina julklappar nu då ? :) Hoppas att du har haft en bra dag ! :) Och Grattis till vinnaren nu ser vi fram emot nästa tävling ! :) Ha det så bra ! :) KRAM :)

Annelie grönlind 10 år sen

Hej Johanna ! vad kostar en sylen ? jag har funderat på att köpa en sylen men vet inte om den är som en vanlig locktång eller om det blir andra lockar . Du hade så fint hår på en bild nyligen där du lockat håret med en sylen , så fina lockar får inte jag när ja lockar håret med en vanlig locktång kram

Katarina 10 år sen

Skriv din kommentar här!
God fortsättning! Jo, en liten fråga, var har du köpt det fina fatet som det står “Happy Birthday” på?
Passar på att önska dig och familjen ett GOTT NYTT ÅR också:-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…