• 2010-12-30, 23:13
  • 0

Hej vänner! Efter jobbet åkte jag och Annika iväg med shoppinglistan på vad som ska inhandlas för i morgon. Vi skulle varit flera familjer som brukar fira Nyår ihop men det är tyvärr sjukdomar och influensatider så det blir inte så många mer än vi. Men det är ju inte så mycket att göra åt. (saknar er!)  Jag, Annika är friska iaf så vi bestämde vad vi ska äta. :-) Det kommer bli en så sjukt galet god middag så jag knappt kan bärga mig- för hur det än är, om man är några få eller om man är “bara hemma” så ska det ätas riktigt gott. Ingen nyår utan festlig mat. Sen behöver det inte vara 25 pers och galej, men mat, festkläder och skumpa- det är Nyår!

Barnen har varit iväg med mamma och syster Linnea i Sjötorp och hälsat på mormor och morfar idag.  Åh så jag önskade att jag kunde åka med men jag hade ingen möjlighet då det är smällfullt på jobbet dessa dagar. Ska försöka åka nästa vecka istället. ♥ 

Fick se på mitt schema idag att jag inte hade så mycket lunch men hade en halvtimme på fm istället så jag och M gick iväg till mysiga “förr” som har ett nyöppnat fik. Har ni varit där? Gamla Helensgården! Min kompis Kicki jobbar där- hon är grymt trevlig och duktig så räkna med toppservice om ni gör ett besök. Gott fika, mysig inredning och massa fint i butiken. Greengate porslinet bland annat. :)

Mysigt!

Sinnes.... men det var gott. Har nog inte ätit dessa sen jag var liten, var baaaaraa tvungen idag. :)

 

Just de, måste poängtera innan ni skäller på mig, jag hann med lunch också fast lite senare. Har inte bara ätit franska våfflan även fast jag nog skulle klarat mig ett bra tag….

Vad ska ni göra i morgon? Berätta? Nu ska jag fixa det sista här hemma, förbereda en grym rödvinsås och stryka kläder. Önskar er en riktigt god natt- NYÅRSAFTON snart!

 KRAM

2010-12-30 Mitt liv ,

Kommentarer

divas 10 år sen

japp varit där och köpr julklapp av kicki…kanon mysigt fik.

amanda 10 år sen

vad använder du för foundation?
tack för svar

Ingela 10 år sen

Skriv din kommentar här! Oj, var lite snabb, vi såg faktiskt juniorhockeyn , så spännande det blev, ingen av oss är så road av fyrverkerier så vi såg på tvn o från fönstren, o sen blev det lite yatsy. Helt lagom kväll, mer röj blir det nog på onsdag , då är det 30 års fest.

Ingela 10 år sen

Skriv din kommentar här!
God fortsättning Johanna! Vi träffades två andra tjejer o jag, alltså en repris från ifjol. Vi gjorde så god mat: Toast med kräftfyllning toppad med löjrom, gorgonzola fylld lax med murkelsås, pressad potatis, sallad. Sen till efterrätt Hallonpaj med vit chokladkola o glass= den var himmelsk, så himla god!!!! Vad åt ni? Skriv gärna ut recepten! Kram

Lotta 10 år sen

Först vill jag tacka för necessären med Decubal-grejjer! Toppen!!!
Jag blir själv med barnen på nyår då mannen är sängliggandes i äckelpäckelKräksjukan… Men som du säger “Inget nyår utan riktigt god mat”! Så jag har köpt mej en helt egen hummer som jag ska smaska i mig tillsammans med champagne! GOTT!
Barnen får välja helt o hållet vad dom vill ha till middag ikväll, bara dom tycker det är gott så blir dom nöjda!
HA ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!

Louise ! :) 10 år sen

Hej Johanna ! :) visst behöver man inte vara så många vi ska fira ihop med våra vänner en familj bAra satt vi blir inte heller så många men det kan faktiskt varA rätt skönt det också :) cafet ser ju jättemysigt ut men tyvärr bor jag inte i Skövde jag bor i Göteborg :) om jAg ska erkänna så har jag faktiskt alldrig vart i Skövde haha :) om jag åker dit någon gång så kommer jag nog att kika in på salongen diva haha :) jag vill önska dig och dina tjejer ett jättebra slut på 2010 och ett jättebra kuligt och kärleksfullt 2011 ! :) Skriver det nu då jag kanske inte kommer gå in nåt mer på datan så jättemycket idag :) vi brukar ha som tradition att varje nyår åka skridskor på nyårsafton den vi var jätte små men det är lite kul faktiskt och ta med sig fika och varm choklad mmmmm…. Va gott ! :) men i år blir det inte så då vi vill träffa våran mormor på dagen få vi inte firar med henne ikväll ! :) så gott nytt år !!! :) ha det så bra :) kram :)

Jenny Svensson 10 år sen

Alltid så kul att läsa din blogg! Fina bilder och bra tips och sen verkar du vara kanontrevlig oxå. :) Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År! Kram

per 10 år sen

i nyår ska man fira med syran. barn och hennes man ska bli skoj det. Så jag önskar dej johanna ett gott nytt år kram från per

Elionore 10 år sen

Hej Johanna!
Jag älskar att läsa din blogg, den är så grymt bra och du verkar vara en jätte gullig mamma.
Jag såg dig när du var med på “ensam mamma söker” och “blåsningen”. Det var riktigt kul faktiskt.

På nyår ska jag vara hemma med familjen p.g.a att vi fick valpar igår, chihuahua valpar, det skulle vara kul om du besökte min blogg, då kan du även kolla på valparna, sen skulle det även vara kul om du lämnade en liten kommentar också :)
http://www.tynellelionore.blogg.se

Kram Elionore

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

God fortsättning på det nya året! Hoppas ni hade en härlig Nyårsafton och att ni mådde bra igår ;) Vad konstigt det känns men alltid skönt att ha ett helt nytt år…

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…