• 2011-01-04, 00:01
  • 0

Vilka kämpartjejer vi har hejjat på nere i Jönköping och Hallbycupen! Skövde HF -99 hade tre supertaggade lag med och två av dom gick till A-slutspel och ett till B-slutspel. DUKTIGT!!!! Det är en härlig känsla att sitta på läktaren som förälder, vilken gemenskap och kämparglädje tjejjerna har. Men inget lag heller utan deras fantastiska tränare. Tusen tack till er för att ni engagerar er och tar hand om våra små troll :-) Marilyns lag spelade en match igår och två idag och vann alla tre!  Det blir ett spännande slutspel i morgon och jag skulle så gärna velat stannat kvar, men jobb väntar både för mig och Majas mamma så vi fick åka hem ikväll. Men är glad över att vi iaf fick en dag med på cupen.

Tjejerna var väldigt trötta efter matchen vid lunch och åkte tillbaka till skolan för att vila och ladda batterier tills nästa match. Vi tog då en tur in till IKEA och inhandlade lite ljus och sånt som alltid går åt hemma. En god lunch nere på stan hann vi med också.

Dags att krypa ner och ladda för några dagar jobb! Sen blir det “helg” igen. Ser fram emot trettondagsafton! ;)

KRAM på er och sussa gott.

De spelar på konstgräs… stumt!

Härligt!!!!

Glada tjejjer! ( förlåt för suddig bild. Snurriga jag tog med kameran men minneskortet satt kvar i datan. Mobilen fick rycka in.)

Kommentarer

Elin 10 år sen

Skriv din kommentar här Hej Johanna! Jag har mailat dig men inte fått ngt svar så jag tänkte att jag provar väl hör då & hoppas du läser =)
Jo,jag vill så gärna göra en hårförlängning med Be Gorgeous men jag vet inte vilka salonger som jobbar med detta? Vet du hur jag kan få reda på om någon salong i min närhet gör det? Har Be Gorgeous någon typ agent i Sverige där man kan få svar på det? Tacksam för svar! Varma Hälsningar Elin

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas helgen varit bra? Jag börjar med fredagen. Efter jobbet åkte jag och Marilyn och fixade lite till hennes rum, lite smågrejer kvar och hon hittade en svart fin matta och några…