• 2011-01-08, 16:21
  • 0

Hemma!

Ja då var det min tur att ha otur vad det gäller halkan. Jag har hela vintern gått väldigt försiktigt och är oerhört rädd om handlederna då det är ofta de som tar stryk om man faller… Idag händer det. Jag föll, eller rättare sagt druttar nerför en glashal trappa som var som en nyspolad is med tunt lager snö. Tänker mig inte riktigt för och faller, eller rättare sagt, donk donk donk donk pang, rakt ner och omedvetet tar emot mig på vänster handled. AJ AJ AJ.

Kände först att yes! Jag klarade mig oskadd. Men efter 3 minuter känner jag att handleden känns paj. Går till jobbet och det blir bara värre, kan inte röra handen. Blir nojjig och ringer pappa som precis har gått av sitt nattpass på operation och får ofta se brutna handleder….Jag är sjukhusnojjig men han tycker ändå jag ska röntga så det inte är något som sen läker fel.. Tänker på mitt yrke och tar sunda förnuftet och tar mig in till jouren med hjälp av en fin vän. TACK ♥

Efter några timmar så är allt klart och det var tack och lov endast en kraftig stukning. Läkaren tyckte jag hade tur- min kroppsvikt (60 pannor, minst.) rakt ner på en hand brukar bli fraktur… Puh. Kan andas ut och inser vad illa det kan gå, är ju så beroende av mina händer i mitt yrke. Idag funkade verkligen sjukvården hur bra som helst. Läkaren sa först, köp med dig en smörgås för förra helgen tog det 8 (!) timmar på röntgen. Men vi hade tur. Allt klart på 3 timmar.

Nu kommer barnen snart hem, jag har lovat dom gå med några kompisar till Olerys ikväll och äta. Först två ipren och sen får jag ta på mig skridskorna och ta mig dit.

Trevlig lördagkväll, var rädda om er! ♥

Kläderna idag, leopard funkar fortfarande, skärp från Monki och en lång blus Veromoda.

Vänner- gå försiktigt!!!!!

2011-01-08 Mitt liv ,

Kommentarer

Camilla 10 år sen

Hej Johanna!
Din stackare, inget vidare att gå och trilla och stuka handleden, speciellt inte när det är glashalt och man knappt ser var det är isigt någonstans.
Man går verkligen som på nålar, men tyvärr så hjälper inte det alltid.
Förra helgen var jag väldigt nära att kasa all världens väg, trodde att det var torrt underlag, men det var bara IS och jag gled iväg men hade tur att hålla mig upprätt, annars hade jag satt mig på ändan.
Önskar dig en fortsatt bra dag och krya på dig.
Kram

Habowoodfrun 10 år sen

Kan tipsa om broddar! De är kanske inte så snygga men de är riktiga lifesavers!!! Vilken tur att du inte bröt något, det är förödande för oss frisörer!
Kram Ann

Mia Wallberg 10 år sen

Ja du det är så halt ute. Själv går jag som Hulda 98 år fast jag bara är 37. Men jag har skadat knät för ett år sedan så man är inte så lockad av att börja om med fler knä operationer, Två räcker. Krya nu på dig och hoppas att handleden snart är bättre. Jag förstår dig att du blev extra rädd efter som du är så breoende av dina händer i ditt yrke.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Ja man får vara såå försiktig!! Tack för fina kommentarer. Puss johanna

Sebastian 10 år sen

Krya på dig.

annette 10 år sen

Aj Aj Aj känns som att du hade tur ändå, hoppas det rätar till sig snabbt i handleden.
Var rädd om Dig!
Kram

Anna-Lena 10 år sen

Vilken tur att det inte var värre än då, hoppas att du kan jobba snart igen. Har suttit med mannen på sjukan idag, han har fått halsfluss igen, vi var hela familjen sjuka i det innan jul. Då hade han en konstig läkare som bara gav han penicillin i 5 dagar, det räckte naturligtvis inte så idag har han skit ont halsen igen och högfeber. Jag börjar med få ont igen, så jag har säkert fått det igen med, men jag väntar tills på måndag och kolla mig, orkar inte sitta på akuten en helg OM jag inte måste.

Ha en mysig kväll, kramar AL

Magdalena 10 år sen

Tur du hade trots allt! Jag har kört bil i massa vatten pölar idag, gigantiska. Fick krypa fram på vägen….
Tänker inte gå utanför huset. Här är snö takras och halka…
/Magdalena

divas 10 år sen

Akta dig utanför arena är det glashalt :(

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Sent blogginlägg efter lång dag. Bruden jag gjorde i morse blev väldigt vacker och det var ett fantastiskt roligt jobb! Bilder kommer. Jag gick en stund med barnen på stan efteråt och…

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…