• 2011-01-09, 21:55
  • 0

Eftermiddagen rusade fram, men vi har fått mycket gjort. Ändå är det skönt med en söndag som man bara är hemma och inte behöver passa några tider. Vi lagade en god pastarätt med lax och kräftstjärtar- snabbt och enkelt men framförallt, gott och nyttigt.

Fräsch sallad med lite balsamico ringlandes över är gott till pasta.

Bred bandpasta, kallrökt lax och kräftstjärtar. Jag kryddar med lite cayen, fiskbuljong och dill, en skvätt matlagn grädde. Mumsigt! 

Sen gick jag och Marilyn til Gymmet, hon följer med ibland när jag tränar och tycker det är kul att testa på. Lisa-Marie ville vara med sina kompisar ikväll och kanske inte tycker det är lika roligt att träna med mamma när man är tonåring. Idag körde jag cykel och crosstrainern 30 min sen styrka med fria vikter. Ben, mage fick jobba lite extra idag då jag inte kunde lyfta något med min vänstra handled.

sjuuukt jobbigt, men så bra för magen.....

Haha! Så underbart det ser ut :) Hejja Marilyn!

Jag kände att jag hade mycket energi idag så jag ville springa på bandet efter vi tränat styrka. Trodde inte jag skulle orka efter en timmes träning men sprang faktiskt 3 km. Genomsvettig och nöjd gick vi hemmåt och blandade ihop en drink. Här mina vänner har ni fina grejer… min mamma är duktig på hälsokost och jag fick massa sånt i julklapp. ( bra tips att ge bort- vitaminer och nyttigheter!) Eftersom jag vill skippa kolhydrater ikväll passar en proteindrink super!
Nu tycker ni säkert detta inte ser klokt ut. Holistic har riktigt bra grejer, tror det är absolut det bästa faktiskt. Linfröoljan… bra för hjärnan tex. Jättebra omega 3 fett. Psylliumfröskal- extra fina fibrer. Bra för tarmar och mage. Proteinpulver, bra för muskler, immunförsvaret….lilla påsen med hokuspokusbärpulver hehe, antioxidanter bland annat. Ner med allt i mixen och lite vatten, mjölk eller youghurt. Jag drack den drinken och jag är mätt och kroppen har fått vad den behöver.
SEN har jag faktiskt provat bikinis och baddräkter. Det finns ju ingen återvändo, jag började för en månad sen och bestämde mig när jag såg min mage, lår att jag vill inte vara dallrig och tjock till sommaren. Jag vill bara inte. Självklart upp till var och en och man gör som man själv vill men det går fort om man har motivation och ett mål. Jag ska egentligen inte gå ner mer än några kilo men framförallt bygga mer muskler och tighta till kroppen. Är inte 25 längre… Vill också få upp konditionen ännu mer, det är ju en investering!
Så, jag ska visa er några snygga badkläder som jag provade ikväll! Det bästa tipset att komma i form….

röd söt med volang!

Kommentarer

pia 10 år sen

Skriv din kommentar här!
Kikade in på denna sida Tycker ja har sett dig i något program ähh kanske nån såpa

Emelie 10 år sen

Johanna! Drinken är skitäcklig :( Kan man göra något för att den ska bli godare? Får man ha i annat än vatten?

1 msk fröskal
1 msk linfröolja
3 mått proteinpulver
5 dl vatten

har jag recept på…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Emelie!!

Jag har märkt att ett inlägg där jag skrev om proteindrink är borta- typiskt nog försvann det när amelia hade stora problem med det tekniska förra veckan!! Jag skrev bland annat då att ibland tar jag i 1-2 dl blåbär, ev lite youghurt. Tar lite vad som finns hemma för att det inte ska bli krångligt! IBLAND tar jag bara vatten el mjölk, beroende på hr mätt jag vill bli. Jag har inte så ont av om det smakar tråkigt…. :) MEN självklart är det roligare om den är god. Testa med samma ingredienser men istället för vatten, ta youghurt el mjölk och lägg till bär eller lite frukt!!

Kommer bli super och du kommer bli ny människa!
Kram Johanna

Snygga bilder du!

Den första, “den lilla rosa” är bara sååå läcker!
Och baddräktens skärning med. Du kommer bli het i sommar tjejen! ;)

Sofia 10 år sen

Maten ser så god ut :)

Anna 10 år sen

…har du silikon i tuttarna? =)

Emelie 10 år sen

Älskade baddräkten!
Kul att du skrev om den där drinken – har just köpt mig ett sådant paket från Holistic. Nu jäklar :)

Boddan 10 år sen

Snygg o snyggt men snälla svara på frågan om var den snygga tapeten kommer från (kollektion osv)!

Isabel 10 år sen

Du är sjukt söööt, passade jättebra i den baddräkten och i dom andra bikinisen också! :D
Älskar din blogg, läser den varje dag.
Kan du inte visa lite mer bilder på hår o tips vad man ska göra med sitt hår. Tillexempel: vad man ska änvända för något spray om man plattar håret varje dag som jag gör!

kram på dig! :)

emelie 10 år sen

du är inte 25 men har då nog kropp som en 25åring iallafall! skitsnygg!

Tina 10 år sen

Shit vad snygg du är Johanna! Många kramar!

E 10 år sen

Modig du är som poserar med badkläder i bloggen! :D
Okeeej jag vet, visst visar vi upp oss på stränderna osv, men ändå =). Den blommiga är riktigt söt och zebran, sjukt snygg! Jag har en baddräkt som typ är skuren som zebran, men som är långrandig och i knalliga färger. Det e underskattat med läckra baddräkter :). Måste hålla utkik i Sthlm om det dyker upp nån som ser ut som din zebra baddräkt, vill oxå ha!
Förut tyckte jag alla djurmönstrade kläder o accessoarer var lite väl tantiga, men nu när det finns överallt för alla åldrar har jag nu börjat gilla det riktigt mycket :D.
Ha en bra start på veckan*

pastasson 10 år sen

Du är sååå snygg Johanna!

Sammen 10 år sen

Vad härlig blogg! Underbar läsning! :)

jos 10 år sen

Skriv din kommentar här!förlåt men hur i ,,,,,,kan man säja man är bullig och dallrig ?? ett hån mot oss andra med liiite större kroppar !!

Sebastian 10 år sen

Det är inte så lätt att läsa din blogg alla dagar, speciellt inte när jag själv har haft en dag där självdiciplinen lyst med sin frånvaro. :)

Först visar du upp bilder på maträtter som låter och ser jätte intressanta ut. (själv åt jag en pizza idag, fyller sitt syfte men inte mer.)

Sen visar du bilder från träning. (som jag tänkte göra idag men på något konstigt sätt hittade jag något annat att göra)

Och som slutkläm visar du baddräktsbilder som inte gör längtan efter sommaren lättare. :)

Jaja ha en bra vecka, och hoppas läkningen av handen går bra. :)

Vickan - allt i rosa 10 år sen

Baddräkten var ju hur cool som helst.. och by the way, tänk om man vore så snygg i bikini,.. och då är jag ändå 22 år! Kan absolut inte jämföras med din vältränade:)
Kom gärna in och tävla på min blogg :) Just nu kan man vinna ett jättegossedjur från Frogs and Dogs :)Bäst slogan vinner!

Rebecca 10 år sen

Baddräkten va ju skitsnygg!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Tack!! Eller hur…?! Tyckte först, njaaaeee jag vet inte. Men sen när den kom på! LÖVE IT!! Den i sommar och ett par solbrillor hot hot! :-D
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg