• 2011-01-12, 15:01
  • 0

Är glad för:

Lisa-Maries framgång i sin dans

Marilyns talang i bollsport

Min kycklinggryta

Att jag lärde mig tapetsera

Barnens ordningsinne- de hjälper till mycket här hemma

Att jag lyckats gå ner i vikt-älskar min träning-kropp och sjöl hör ihop

Våren kommer-snart snart snart

Spännande möte om en vecka

Tulpaner på köksbordet

Finaste familj och vänner ♥’

Amelia- lilla jag får äran att blogga här + ett fantastiskt omslag! Häftigt!

Fredagsmyset. Åh vad jag älskar allt med fredagsmys!

Saker jag funderat över:

Tackade nej till ett TV-program för en vecka sedan. Känns ändå bra och ett klokt beslut trots allt.

Skulle vilja börja åka längskidor. Ta tag i detta? Hinner jag?

Vill börja med musiken, sången.. saknar det enormt!

Vågar jag ta bort mina fläckar med laser? Ja! Tror det.

Tonåringar, ska man välja sina strider? Tufft att ta beslut, mycket tankar. Gör jag rätt, fel?

V-a-r-f-ö-r hatar jag sjukhus.

Saker jag förundras/blir-inte-klok-på

Isen- vill ut och springa

Bitterkärringar

Otacksamhet

Om jag måste rusa snabbt ur kön, glömde något i affären- Då har jag lämnat min plats och får därmed ställa mig sist igen…

Sladdar, scart, in, out, kopplar sladdar, blir fel. Inget ljud, ingen bild, arga barn. Hate it!

Julgranen. Funderat hela veckan, ikväll måste den ner. På ett eller annat sätt.

Jaha där har ni lite mina tankar och vad jag tänker, någon som känner igen sig? :-)

2011-01-12 Mitt liv

Kommentarer

Emma 10 år sen

Hej Johanna!
Tack för dessa ord. Har haft en dålig vecka och din text gjorde mig glad. Ibland måste man påminna sig om allt underbart livet har att erbjuda….barn, vänner och små fina ting som tulpaner på köksbordet…=)

Pia 10 år sen

Känner igen Mig i det mesta Du skriver! Skönt att man inte är ensam med alla sina funderingar/pussel för att få ihop vardagen. Har sälv 2 flickor, men de är lite mindre än dina (6 och 8 år).
Älskar din blogg, den är så positiv//inspirerande!!! Tycker om positiva/glada människor!
Ha en bra dag! Kram Pia

Emma 10 år sen

En “saker jag är glad för-lista” borde man skriva oftare, åtminstone tänka på det! Tycker om din blogg på många sätt, men detta fick mig att tänka till lite extra!:)Kram..

kerstin 10 år sen

hehe ja du min gran e kvar med, tar den imorrn, Dina maträtter ser ju alltid så smaskiga ut kan du inte ta för vana att skriva receptet när du visar vad du äter, blir ju skit sugen och hungrig hehe.

Kul att veta vad du är nöjd med och vad man kan förändra, kanske ska man göra en sån lista själv?

erika 10 år sen

Såg att du ville ut o springa men är less på isen.. De finns skitbra “brodd-sulor” att köpa som man sätter på skorna. Är som en plastsula med små små broddar på.. Jag springer förfullt och inga ben brutna!

Ninni 10 år sen

Kloka ord – fast just nu känns det som våren inte riktigt orkar fram ännu – men ser fram emot den jag också!
Ha det fint!

Amanda 10 år sen

Först och främst: Hittade din blogg efter att ha sökt på “Panikångest” på Google. Din blogg kom upp men var flyttad till MAMA, sen till Amelia och nu här. Rörigt! Men ack vad skönt att hitta rätt. Blev chockad när jag såg att det var DU.

Nu till meddelandet jag skrev i din dåvarande blogg på TV3 efter att du hade varit med i Ensam mamma söker…

“Sitter och letar på internet efter information för det här efter att min mamma bett mig leta reda på det. Känner egentligen inte för att skriva min historia här. Mår psykiskt dåligt och det känns inte värt att leva ett sådant här liv. Jag struntar i att skriva i min bloggadress utan skriver istället in min bloggmail. Skriv gärna ett mail till mig och berätta mer.. Vill så gärna ha någon att prata med det här om.. Ska visserligen till en psykolog nu i veckan men skulle vara skönt att få prata med någon som gått igenom exakt samma sak. Snälla, skicka ett mail!”

KRAM

Linnea 10 år sen

Vad hände mellan dej och alex?
jag har inte sätt att du bloggade innan :O

Louise ! :) 10 år sen

Hej Johanna ! :) Ja jag absolut igen mig på det där med sjukhus jag vet inte varför men jag gillar det verkligen inte jag tycker det känns smutsigt och äckligt och framförallt lukten ush . Men sjukhuset är ju typ det renaste stället som finns satt jag vet inte vad jag har fått för mig och så tycker jag ju sååå synd om dom som ligger där också . Men det är ju tur att det finns sånna människor som vill jobba med det och tycker att det är spännande och faktiskt räddar liv på andra och det måste ju vara en skön känsla fast det finns vel också åt andra hållet att dom inte hinner rädda. Men så tycker jag och samma sak är det med tandläkaren bara jag känner lukten så mår jag illa ! Men men … Sånt är livet haha ! :) Nog om den saken haha ! :) Visst blir man glad av familj och vänner ! :) Och det där med sladdar haha man kan ju bara bli GALEN Med alla sladdar som trasslar sig och håller på haha ! :) Hoppas att det snart är bättre med din hand ! :) Och vad har du för kamera ? Jag tycker att det blir jättebra bilder ! :) Tacksam för svar ! :) Och snart äe det fredag igen WWWIIIIIIEEEE !!! :) Haha så härligt med ffredagar tycker jag haha ! :) Ha det så bra ! :) KRAM ! :)

Cissi Lööf 10 år sen

Hej Johanna!
Tack för en kanon blogg=)
Vad är det för diet du kört för att gå ner i vikt??
Gi el LCHF???

Ella 10 år sen

Bra tankar. Känner igen mig i det mesta. Jag avskyr bittra elaka människor och är också livrädd för sjukhus.
Fortsätt med ditt positiva jag. Det smittar av sig.

Jaana K 10 år sen

Hej!

På tal om fläckar…Vad är det för fläckar du vill ta bort? Är det leverfläckar?
Går det??

Mvh Jaana

Carita 10 år sen

Bra inlägg! Ska nog ta en funderare jag också! Vad har du för träningstips? Jag vill kanske gå ner några kilo men mest vill jag få en fast kropp,slimmad! har ju ett väldigt stort kakbehov, Tycker om att fika =/ Och har bakat ganska mycket som du lagt ut,så du är skyldig mig ett bra tips ;)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…