• 2011-01-13, 10:38
  • 0

Igår var jag så trött, trodde jag skulle gå av på mitten av trötthet. Jag kände mig nästan sjuk… gick ner och solade tidigt på morgonen för att få lite energi och ljus men tyckte inget hjälpte. Natten innan sov jag 8 (!) timmar och var ändå klubbad. Heller inget ovanligt men jag ska vara lite dramatisk och analysera hela tiden och fattade inte varför min kropp var som en zoombie hela dan.

MEN…. vila är också viktigt när man tränar. Kroppen måste återhämta sig och ladda nya batterier, jag är så klok mot alla andra och vet ju hur det fungerar men när det kommer till mig själv så står jag som ett frågetecken. Så, igår efter jobbet blev det ingen träning utan var bara hemma, vilade och åt en god middag. Chicken thai fick det bli! Mums så gott det var. Vdi 22 gick jag och la mig, så skönt och det märks att kroppen kräver mer sömn när man tränar mycket.

Idag har jag vaknat utvilad, piggare och kroppen har fått vilat. Idag blir det jobb och simning på schemat,  bra att variera träningen och simma är en ganska avkopplande träning men ändå bra för alla muskler.

Kyckling, chili, vitlök- mycket gott med massa grönsaker till.

Flera har frågat om min proteindrink och undrar om man inte ska blanda i något mer än de jag skrev om häromdan. Jag fick då se att förra veckans inlägg där jag just skrev om hur man kan variera var borta! Amelia hade tekniska problem och två dagars inlägg försvann. SYND! Men iaf,,, det klart att man kan variera. Jag tar ibland i blåbär, eller kanske lite äpple. Typ vad som finns hemma! Jag kan också byta ut mjölken, vattnet mot youghurt så den blir lite matigare. Men jag har inte så ont av om drinken blir tråkig… jag tar den bara rätt upp och ner men det beror på hur mätt jag vill bli! Jag ska skriva mer om mina tips, någon rolig läsare tyckte jag var skyldig det eftersom jag har lagt ut så mycket bakverk haha! Det var kul!

proteinpulver, youghurt, blåbär, psylliumfröskal, linfröolja. NYTTIGT! Och gott.

Enligt de flesta önskemål om vilka ämnen jag ska skriva om kommer ofta just vikt, träning och hälsa upp. Jag är ingen guru inom det området men tror jag iaf kan bidra med min motivation och lite tips iaf! Det blir ju roligare om man gör det tilsammans. Sen är det också den hel del som frågar om panikångest, depression. Jag skriver gärna om det också framöver om ni vill.

KRAM på er- kämpa på! :-)

Kommentarer

Hanna 9 år sen

Vad gott! Fin du är :)

Anna 9 år sen

Maten ser hur god ut som helst! Skulle du inte kunna lägga ut ett recept på det!? :)

anna

Sofia 9 år sen

Såsen du har till maträtten i detta inlägg, recept tack?! Ser sjukt god ut :)

Rutbitta 9 år sen

Skriv din kommentar här!
En kvälls festande ? då kan du räkna bort en veckas träning på en gång..tänkvärt.

Kicki 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Bara älskar din blogg!
Jag undrar hur stor din pajform är (diametern). Jag tänker på den där stora du skrev om att du använde till en mumsig blåbärspaj.

E. Annika 9 år sen

Hej fina,glada,positiva,energiska,vackra goa Johanna!!!
Herrrre gud,vad jag har saknat din blogg,har inte varit i
närheten av en dator på evigheter.Sist jag kommentera
var jag rädd att jag skulle få en ny panikattack när jag skulle åka taxi.Det fick jag INTE.Men sedan hände det
otroliga,gick ur taxin halkade på en snötäckt isgata och
bryter tre ben i höger axel,bryter vänster handled o höger
underben,blev opererad tvågrr..kom hem en vecka innan
Julafton,första gången jag hellre fått en panikattack hihi.
Men men nu ska jag inte gnälla mer,finns de som har det
värre.Det tog mig hela dagen att läsa alla missade innlägg du skrivit,men de vart de värt.Älskar din blogg
Du får ha en mysig kväll!!Stor kram,E.Annika

amanda johansson 9 år sen

sån fin bild på dig johanna :)

Cissi L 9 år sen

Du är så duktig!!! En sann inspirationskälla för mig, jag mår alltid bra när jag läser din blogg och använder både recept och andra tips! Stor kram!

Karin 9 år sen

skulle också jättegärna vilja ha ditt recept på kycklinggrytan! Har en hel påse med kycklingfilé i min frys men ingen aning vad jag ska göra med dem!

Ida 9 år sen

Hej Johanna !Jag säger så hä, alla har väll sina fel och brister,men dom syns inte på mej,haha.Har du helt slutat jobba som dansbandsvärdinna? va lik du är Annika Jankel.Puss /Ida

Camilla 9 år sen

Hej Johanna!

Skulle jätte gärna vilja ha receptet på din kyckling Thai har letat här på bloggen men kan inte hitta något recept på de.

Madde 9 år sen

Vi kvinnor är väl experter på att komma med goda råd till andra och sen stå som ett frågetecken då det gäller en själv :-) Vi är inga robotar som bara går och går utan vi behöver oxå vår vila.

Anna-Lena 9 år sen

Jag hoppas med att jag kan komma igång snart med träningen, vi har haft andra omgången med halsfluss nu, så när penicillin är slut så kommer jag igång, LÄNGTAR.

Kram AL

goldheart 9 år sen

köp rosenrot multivitamin dom är super jag började med dom nu för 2 veck sedan & är mkt piggare känner verkligen av dom ha en fin dag kram

Elin 9 år sen

Men va god maten såg ut.
Kan du inte lägga ut receptet?!
/E

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Vilken vinterdag! Idag tog jag mina längdskidor och åkte upp till skidstadion på Billingehus. Vi har jättefina spår och det är öppet. Jag och 95% män som garanterat tränade inför Vasaloppet. Varför…