• 2011-01-16, 14:11
  • 0

Idag har jag och Marilyn bakat en sockerkaka i vår fina form, syster och hennes barn kommer hit och fikar i em och M ville så gärna baka en kaka. Roligt när dom vill vara med i köket! Jag var även ute på en promenad i morse för att få lite morgonmotion och frisk luft. Blää för detta pissväder rent utsagt. Går knappt att ta sig fram, men jag fick en lagom runda och kände mig till slut nöjd. Ikväll blir det ett pass med styrka på gymmet. Längtar!

Flera undrar över laserbehandlingen, HÄR hittar ni all info och vilken klinik jag gjorde det på. Idag ser jag inte rolig ut kan jag säga men vill ni, visar jag bild men kanske skrämmer bort er! Kan dock hålla med om att en blogg blir mer personlig om man kanske inte baaara har “snyggbilder”. Ser just nu ut som jag har fått 4 brännmärken av en cigarett och vill knappt visa mig för folk. I morgon är jag ledig och på tisdag får jag börja sminka mig som vanligt. Vill ju inte skrämma iväg kunderna som om jag hade pesten eller nåt. :D

Har dock inte känns av det alls och tycker det är otroligt häftigt vad man kan göra med laser, resultaten verkar bli fantastiska! Eftersom mina fläckar var ofärgade syntes dom inte så mycket egentligen men tyckte verkligen inte om dom. Om ni skulle se mig nu ser ni garanterat vart dom har suttit. :) Efter drygt 1 vecka ska det ha läkt och ser fram emot resultatet, kliniken är kända för att göra fina jobb så jag litar helt på dom.

FIKAbilder! Sen får ni be om bild på mina brännmärken så får vi se om jag lägger ut dom. ;)

Visst är formen läcker!

Marilyns kaka!

Man blir så glad med detta porslin från green gate. Älskar att duka fram det!

Formen och porslinet hittar ni på Förr! De har en jättefin webshop så kolla in där om ni vill titta på fina saker.

Mitt lilla troll tar en smakbit. :)

Nu ska jag fortsätta greja här, röjer, tvättar och fortsätter städa ut julen. Skönt att det var fler än jag som hade julgransångest igår haha! Men kommer man bara igång så går det som hejsan sen och det är ju sååå skönt när allt är klart och det doftar ajax i hela hemmet. :)

Trevlig söndag! KRAM

Kommentarer

saralovisa 10 år sen

Vart hittar man en sån där kakform? Verkligen helt magisk!

Katrin 10 år sen

Verkligen underbart porslin. Blev sugen att rensa ut och förnya i mina köksskåp nu!
Ha en fin dag.

marie 10 år sen

va modig du är… o dessutom så är du i grunden väldens positiva energiknippe!!! härligt med en så positiv blogg!!! marie

E 10 år sen

Om det inte blir bilder på brännmärkena :P så skulle det iaf vara roligt att se “Före” och “Efter” bilder sen när d läkt! :D

lena70 10 år sen

Gott med sockerkaka!

Johanna Toftby 10 år sen

Jag misstänkte det… ;-)
Kram kram

Karin 10 år sen

Vill se bilder :D

Hanna 10 år sen

Kommer du komma till Stockholm snart så man kan klippa sig hos dig?

Kramar

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Hanna! Åh jag får inte ihop någon tid för det, men kanske längre fram i vår! Lovar att skriva ut det i bloggen när det är dags! kram johanna

sofie 10 år sen

vill gärna se dinna brännmmärken ;)

anna 10 år sen

blev jätte sugen på att se hur det ser ut efter laserbehandlingen! skulle vara kul att få se innan ingreppet (kallar man det så?), efter och sedan det färdig läkta resultatet : )

annette 10 år sen

Är curlingänka i helgen så har fått mycket gjort idag, städat ut julen och tagit hand om stryktvätten så känner mig riktigt nöjd.
Nu laddar jag för ett dansmix pass, så bli så kul.
Förstår att du älskar ditt porslin det är jättefint.
Ha det gott!
Kram

Stina 10 år sen

Vill absolut se en bild av av brännmärkena. Har själv en stor leverfläck i ansiktet som jag ännu inte vågat ta bort, Vill därför se hur det ser ut efter.

Marika ulfstedt 10 år sen

Skriv din kommentar här!
Hej!
Vart har du hittat bakformen?

Annika 10 år sen

Ja tack, brännmärkebilder önskas! :-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Mattan jag hade i köket innan var fin, varm och livsfarlig. De röda åkte ut och in kom en svart mysig matta. Hjälm var att rekommenderas dock, annars på egen risk. Fy…

Såg ni TV4  i morse? Barbados gästade och sjöng bland annat “Jag klarar mig” som är med på deras nya platta.  Woooow! Vilken hitlåt- sätter sig direkt och jag är övertygad om att den…

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…

Gillar ni asiatiskt och sötstarka smaker? Heta nudlar med strimlad biff och wokade grönsaker, soja och oystersås, krossade limeblad…Detta lagade jag till lunch idag.  Oj oj så gott detta blev! Jag är…