• 2011-01-17, 18:00
  • 0

Titta vilken “gammal goding” jag ska titta på! Belönar mig med efter allt fix idag med att slänga mig i soffan… Tända ljus och en varm filt.

2011-01-17 Mitt liv

Kommentarer

Johanna Toftby 9 år sen

krya på dig Rebecca! Vet du vad jag kan längta till ibland… att frossa i en dvdbox. ALLT från den gamla “goda tiden” nu vet jag inte hur gammal du är men …. älskar alla gamla serier… dallas, facon crest… dynastin… för inte tala om Törnfåglarna. Og god! Det hamnar på min lilla “lista” framöver tror jag. Införskaffa mig en härlig dvdbox!

Stor kram Johanna

Johanna Toftby 9 år sen

Ja det är “ps i love you” ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ shiiit vad jag grät. Underbara underbara film.

KRAM :)Johanna

Carina 9 år sen

Är det P.s I love you?? har isåfall sett filmen men inte läst boken.. Ha en fortsatt bra kväll i soffan!

Malin Rabb 9 år sen

Hej Johanna! Kan du hjälpa mig med en sak?? Jag söker med ljus o lykta efter en hårfärg som är ammoniakfri o ppdfri!! Jag färgar håret så ofta pga att jag börjar bli gråhårig,så utväxten måste bättras på typ en gång i månaden!! JAg vill inte ha massa gifter som tränger in i skalpen på mig :( Innan vi gick med i EU så var ju ppd förbjudet i Sverige….det säger väl en del,tycker jag…Så..har du nåt förslag?? JAg är verkligen angelägen om detta!! Vet inte vem jag ska fråga annars…. JAg hoppas på svar!! Kramar från Malin! Tack för en jättebra blogg med fina bilder!♥

Rebecka 9 år sen

Underbar film, gråter lika mycket varje gång!
Har du något bra filmtips (utöver denna) Att titta på när man ligger hemma sjuk? Underbar blogg!

Marita 9 år sen

Hej fina Johanna.Jag behöver hjälp med BRA produkter till mitt livlösa trista vinterhår.Har du förslag till ett bra schampo,balsam m.m.Jag har inte använt balsam på länge eftersom jag tycker det tynger ner mitt hår.Mitt hår behöver verkligen en superbehandling.Hoppas på svar från dig som proffs.Tusen tack för en underbar blogg.Kram Marita.

Maja 9 år sen

Min absoluta favorit film Älskar den
Underbar <3

Har inte läst boken än men har den på ljudbok Ska ladda in den i MP3:en
Då blir det lååånga promenader bara för att man inte kan sluta lyssna =)

Ann-Sofie 9 år sen

Glöm inte näsduken….

kram kram
P.S Filmen är bra men boken är 10 ggr bättre!

kram

E 9 år sen

Mysigt! Har inte sett den. Här hemma har Mamma Mia filmen gått varm i bakgrunden så jag får mig en extra dos av värme och glädje när det är sånna här dagar ;) :D.

Hur går det med lasermärkena? Jag hoppas vi få se en Före och Efter- bild sen :).
Ha en bra kväll!
Här ska det lagas kyckling i kokosmjölk, grön curry och grönsaker och sen ris till det.

Marika 9 år sen

Filmen är jättebra men om du inte har läst boken rekommenderar jag den, de har tagit bort en del i filmen tyvärr… Du kommer inte kunna lägga ifrån dig den ;)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Tusen tack för alla era stöttande kommentarer efter rättegången igår. Idag har jag inte varit pigg kan jag säga. Jag har känt mig som i ett töcken. Totalt slut. Men också en…