• 2011-01-18, 10:53
  • 0

Tack för alla kommentarer!! Vad roligt att det var så många som ville vara med om dessa underbara produkter. Men några måste ju vinna…. och dom är…..

Linda Å 09.49

Sussie 15.58

Emma N 15.45

GRATTIS!!!!  :-) Maila mig er adress så får ni Världens bästa inpackning på posten!  Snart rolig tävling igen så håll ut…!

Sen vill jag tacka för alla roliga, peppande kommentarer i “upp och hoppa” inlägget! Jag blir jätteglad över att ni berättar om era träningar, får energi! Det jag tycker är ganska tråkigt är gnällkommentarerna över att jag skriver om min träning och att jag inte ska skriva om utseende bla bla bla….Någon 22-åring skrev att jag borde driva mer och kalla  mig för tant…. för det är ju det jag är tydligen Haha! Det var kul tycker jag. :D

Varför ska jag överhuvudtaget försvara mig egentligen. Det här är ju jag och träningen  ingår i mitt liv just nu, ingenting kommer ju försvinna från bloggen. Snarare tvärtom! Men det är lika känsligt varje gång man tar upp motion, träning, hälsa och utseende. Jag bryr mig lika mycket om min kropp, organ som rynkor, leverfläckar. Och jag står för det. Alla har rätt till åsikter och vi tycker olika, det är ju grejen med kommentarsfält!  MEN jag kommer defentitivt inte sluta blogga om min träning. Ni andra, läs gärna kommentarerna i det inlägget- mycket kul läsning! TACK för att ni delar med er av era tips! Hejja er!

Puss på er

Ps det kommer ett ganska stort reportage om just träning, hälsa, skönhet i amelia specialtidning i början av mars. Där får ni läsa mer ingående hur jag tänker.

Kommentarer

sussie Axman 9 år sen

Hej
Tror att det är jag som vunnit..jättekul men hur mailar jag dig min adress?
Sussie

Lotta 9 år sen

De som har problem med att du skriver om träning är väl dom som inte tränar själva, deras dåliga samvete för det. De vet att de borde men orkar inte.
För mig är träningen en del av mitt liv, jag gör det för att det är så grymt skoj och naturligtvis för att det också är nödvändigt.

Bettan 9 år sen

Hej Johanna.

Fortsätt precis som du gör, det ger mycket inspiration och tips till en nybliven mamma!
Jag tror att dom som gnäller kanske inte själv orkar ta tag i sitt liv och då orkar dom kanske inte heller läsa om dej som är så himla duktig för att då får dom mer dåligt samvete över att de inte gör något. Jag tycker snarare att det är tvärtom, att jag vill ta tag i min hälsa och blir väldigt puschad av din blogg och dina inlägg. Det känns lååångt till beach 2011, men snart är den här och då vill man ju va snygg och må bra! =)

Må gott och ta hand om dej. Keep up the good work!
Kram.

Birgitta Lundh 9 år sen

Hej johanna!
Fortsätt du att träna och skriv gärna hur du gör,vad du äter. Jag har börjat träna sjäv nu tack vare en arbetskamrat. Har tränat tidigare och hade faktiskt inte en tanke på att ta upp det igen.Men nu är jag igång .Det är väldigt roligt .Och svettigt. Jag är ingen ungdom precis men det är väl till för alla.Känner mig så nöjd när jag gjort mitt pass.
Ha det gott!

madeleinejohansson 9 år sen

Hej Johanna!

Jag älskar din blogg precis som den är. Du verkar ha ett intressant och roligt liv som du generöst delar med dig av. Jag blir inspirerad av din träning, dina mattips och när du varit på nåt evenemang så känns det lite lyxigt att få en liten glimt av det livet också. Fortsätt precis som du brukar, det gör du så bra redan nu.

Kram Madeleine

Emma 9 år sen

Hej Johanna!
Det jag gillar med dig och din blogg är att du är så glad och positiv och därför väldigt inspirerande. Träning är någonting positivt och därför också trevligt att läsa om, så in- the- name- of- lord klart att du ska berätta om det=) Kram Emma

Linda 9 år sen

Vad roligt! :-) Tack snälla!
Har skickat adressen till dig.

Kram Linda Å

Maria H 9 år sen

Jag följer dig för att jag blev helt “kär” i dig under Ensam mamma söker! Du är en sån härlig person och du får en att må bra när man läser din blogg! Du ger bra träningstips och mattips! Det är så kul att få följa dig vidare efter programmet! Tack för en bra blogg och ändra inte på någonting! Kram =)

Susanne 9 år sen

Hej Johanna =))

En liten undran, hur ser man alla kommentarer på ditt tävlingsinlägg. Kommer inte ihåg klockslag på mitt inlägg el om jag skrev mitt smeknamn el mitt riktiga haha…

Kram och ha en bra dag / Susanne alias Sussie

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Det är verkligen så härligt med förändringar! Att förvandla ett skadat hår på några timmar till ett helt nytt hår och en glad kund är bland det bästa i mitt yrke. En kund idag…

Trevlig Pingst! Vilket väder alla får som ska gifta sig idag, har sett flera på facebook som är på bröllop idag, vilken dag! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras 50% rabatt…