• 2011-02-05, 22:09
  • 0

Kvart över åtta kom vi hem, jag Marilyn och hennes kompis Matilda som ska sova över. Det har ju varit klasshandboll hela dagen här i Skövde. Alla skolor från 1-5 har en heldag med massa handboll. Riktigt härlig dag med mycket gemenskap. Marilyns klass “norrmalms city”  var sååååååå duktiga och vann alla sina matcher men förlorade med ett ynka litet mål den sista….. MEN såå bra ni spelade. Ni är en riktig grym idrottsklass! Grattis till andraplatesen!! Sista matchen spelades alltså halv åtta… så vi rusade hem till festivalen och hann precis….se låt nummer tre. :-)

Marilyn och Maja direkt  efter en hård match!

Lite väntan mellan alla matcher... mat på Olereys!

Det var ju just det… låt nummer 3. Jenny Silver…. JAG ÄLSKAR DEN!!!!!!! Vet att jag är en riktig schlagernörd men den här tyckte jag verkligen om. Svängig, lite skön ABBAfeeling…!

Min top tre

Jenny Silver (Skövde Gson har gjort det igen. Hit.)

Pernilla (vacker)

Danny (tjatig)

Den andra som gick vidare till final är inte ens värd att kommentera. Nu vet jag att ni tycker- ja men det var ju den som vi röstade på. Det skiter jag i. Tyckte den var sååååå kass. Danny var nog ett givet kort och tycker om den…..Men det är ju bara “IN THE CLUB” genom hela låten… suck.

Vad tyckte ni???

 Hoppas ni haft en härlig melodifestivalskväll…! Jag har ju inte hunnit se riktigt alltihop eftersom vi kom hem så sent. Gissar dock att det blir stora löpsedlar i morgon efter deras lilla tabbe i slutet. ;-)

KRAM och tusen tusen tack för allas recept!!

2011-02-05 Mitt liv

Kommentarer

kerras 10 år sen

Tyckte också Jennys låt var abba feeling skit skön, den hejjade jag på, men även Danny sen tyckte jag nr två var bra, tydligen är det många med mig som tycker det också, men röstade inte. Gillar när de är lite annat ….

Mia 10 år sen

Dannys framträdande var bäst men jag tyckte också att låten var tjatig. Däremot tyckte jag om Swingfly riktigt mycket :). Smaken är som baken. Tur är väl det.
Kram

madeleinejohansson 10 år sen

Jag är också en schlagernörd av stora mått och håller absolut med dig om att Jenny Silvers låt var bäst, fattar fortfarande inte att hon inte gick direkt till final. Lika ofattbart är det att Swingfly gjorde det, jag tycker verkligen att den var skitkass. Den duger bara som kissepaus…..

Läste på Mats blogg att det numera är tillåtet med förinspelad sång i den svenska melodifestivalen , men om en sån låt vinner är det inte tillåtet i ESC. Det blir ju jättekonstigt om vi skickar en sån låt som kommer låta annorlunda i ESC…..hmm konstig att Sverige tillåter det tycker jag.

ha en bra kväll

Kram Madeleine

Sofie 10 år sen

Hej!

Var har du köpt den ybersnygga långa leopard cardigan?? Mycket snygg!!

Sofie

E. Annika 10 år sen

Hej fina Johanna!
Oj Oj,de blev en lååång dag för både dig o Marilyn.Kul att de är så duktiga….Blir man stolt som en tupp.Så viktigt att de har intressen där de måste röra på sig…Många barn sitter bara framför datorn…Då var deltävling 1över.Har aldrig varit ett Danny fan,men här var han klart en av de bästa.Jenny Silvers låt var en riktig Schlagerdänga,gillade
även Swingfly,då jag tyckte den var annorlunda.
Hoppas du får en lugn o skön Söndag,,,Kram,E.Annika

veligajag 10 år sen

Håller (nästan) med dig ! Bäst var Pernilla, sen var ju Jenny´s ABBA-låt värd att gå direkt till final, men Danny…. grabben är ju väldigt proffsig rätt igenom -sång, dans, genomförande- men låten var ganska kass faktiskt !
Ha en trevlig söndag !

P-L 10 år sen

Skriv din kommentar här! Som tur var så kunde jag slå över till trean o se en film där istället för melodifestivalen för sämre skit har jag inte sett någon gång,. Jennys låt var bäst.. O Danny släng dig i väggen sämre låt har jag aldrig hört…

Alexandra 10 år sen

Håller med dig helt och hållet, Jenny Silvers låt var bäst. Men när Gson är igång så blir det ju bra. Att Danny skulle gå vidare visste man ju redan innan deltävlingen ens hade börjat. Men så bra var låten verkligen inte, långt ifrån. Hade jag fått välja så hade Jenny Silver och Pernilla Andersson gått direkt till final. Att Swingfly gick direkt till final förstår jag verkligen inte. Eller visst det var en katchig låt men värd finalplats? Nej det tycker jag verkligen inte. Jaja nu återstår det att se hur det blir i de andra deltävlingarna.

E 10 år sen

Jag har inte följt nå snack eller lyssnat på nå låtar tidigare. Men jag tycker Jennys låt var mest schlager. Den gillade jag verkligen. Sen tyckte jag Pernillas låt var otroligt fin och texten var fantastisk! Om det var Swingfly du menade så tkr jag inte den var såå dåliga, helt ok. Däremot tycker jag Le Kid inte alls var bra, varken låten eller sångrösterna. Danny hade ett läckert framträdanden, bra röst och en ganska bra låt. Tror det mer är en låt som kommer gå varm på alla uteställen i sommar.

Har hunnit med en promenad i det underbara och soliga vädret. Nu frukost framför nyhetsmorgon och bästa Tilde :)

Jessika 10 år sen

Jenny Silver var absolut favoriten här hemma också!!!!
resten var sådär….

kramar

Sofia 10 år sen

Jag tyckte inte någon var jättebra, men det beror nog mest på att jag gärna hör låtarna ett par gånger innan jag vet hur de är. Självklart var Danny förhandstippad, han är ju favorit hos många kids… vad han än sjunger! Han hade gått vidare vad han än sjöng.

Kicki 10 år sen

Älskade också Jenny Silver, och precis som du tyckte jag det var lite Abbafeeling.

Vill också berömma din blogg som är en stor inspirationskälla för mej. Imponeras av din energi!

Carro 10 år sen

Jag håller med om din topp3! Jag fullkomligen ÄLSKADE Jenny Silver, den låten går på repeat här nu! Helt underbart! Och Pernilla var också jättebra, låten var enkel och det blev mysigt att se på.. Och Danny är värd sin finalplats, trots en väldigt tjatig låt men ja, han är ju han… Och den andra finalisten säger jag pass på… Så vi verkar ha tyckt väldigt lika!

Längtar redan till nästa vecka, då jag även kommer befinna mig i Gbg! Underbart!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken härlig helg i Stockholm! I fredags kväll checkade jag och Janne in på mysiga Kung Carl och snabbt svidade vi om för middag med våra vänner Magnus och Mats.  Det var en…