• 2011-02-13, 19:51
  • 0

Vi kunde inte vänta!

Mums!

Älskar mitt Greengate! Så glad för min julklapp från bästa Kicki.

Vår kom till oss nu!!

Alla hjärtans dag i morgon...! :-)

Pussgurkan!

Vi har fikat och myst i köket och jag har förberett en liten grej till tjejerna i morgon. I morgon ska vi kramas och pussas extra mycket!! ♥ Men nu skulle jag vilja veta, hur firar ni? Berätta! :) Ger ni presenter, upplevelser, middag kanske? Huvudsaken är iaf att man ger en varm KRAM tycker jag.

Puss

2011-02-13 Mitt liv

Kommentarer

Viola Vamp 10 år sen

Mmm, våfflor!

goldheart 10 år sen

Min man & jag köper alltid något till varandra äter gott hemma eller ute, men i dag jobbar han natt så vi får ta en hjärt fika på stan :) kram till dig ha det så gött med tjejerna

Marie 10 år sen

Hej Johanna,
Åh vad mysigt det ser ut och så är det ju så himla gott med våfflor.
Vi firar med god mat och barnen får välja efterrätt, verkar som det blir semlor OCH kladdkaka, ja ja idag ska alla bli nöjda…hi hi
Hoppas du lägger ut receptet på kycklingpajen i veckan.
Stor hjärtekram till dig och familjen! och alla sköna bloggläsare såklart.
/ Marie

Anna-Lena 10 år sen

Hej fina du!
Vi firar nog inte det speciellt, tycker det är lite överdrivet. Men givetvis äter vi nått gott och är EXTRA kärleksfulla ; )

Kramar i massor till dig och dina söta tjejor, ha en fin dag!

Louise :) 10 år sen

Hej , ha en jätte fin och mysig alla hjärtans dag med massor av kramar <3 :)

marie 10 år sen

I morgon blir det hembakad hjärtformad tårta till min kära familj och gärna din kladdkaka med hallon om du lägger ut receptet! Tack på förhand

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Å vad mysigt!! I morgon bitti kommer receptet!! Den är såå god! :-) kram på er

Annie 10 år sen

Vilken mysig söndag ni verkar ha haft! Fina bilder!

Imorgon tycker jag vi alla ska le extra mycket åt den vi möter! Jag gillar leenden och tror starkt på att ett leende kan göra någon annans dag!

Glad Alla Hjärtans Dag Johanna!

per 10 år sen

i morgon fyller syrans tjej 16 år. och då blir det mat och sång och maser med kramar.. så ha det bra johanna på alla hjärtans dag i morgon. många kramar från per

Erika 10 år sen

Så mysigt <3

Jag uppmärksammar Alla Hjärtans Dag genom att överraska min sambo med att fixa god mat bestående av ris, fläskfiléknyten och en sallad. Till efterrätt ska jag göra en hjärtformad tårta med överdrag i form av vit sockerpasta som jag dekorerar med röda hjärtan! En underbar Alla Hjärtans Dag önskar jag dig!
Kram Erika

Izabell 10 år sen

Hejsan! Vilka mysiga bilder du bjuder på!!:) Jag brukar köpa hem goda vaniljhärtan till mig och min dotter!:)

Ha en trevlig alla hjärtans dag!

Kraam

Jenny 10 år sen

Yummi!! :)

Rebecca 10 år sen

MEN va mysigt och gott med våfflor=)!!!

E 10 år sen

Missade lite i början av Melodifestivalen igår. Den enda låten jag eg. tyckte var riktigt bra var Sanna Nielsens! Riktigt schlagerlåt :D, bra drag, text och melodi som satte sig på hjärnan & dessutom var hon ju typ snyggare än nånsin igår! Brolle har en grym sångröst, men jag tyckte inte hans låt var lika cool som Sannas. Den där fd. Idolkillen hade en ganska svängig låt.
Det blir så himla fina bilder med din kamera, de där våfflorna såg ju smarriga ut! Ha en bra kväll*

Katja 10 år sen

Skriv din kommentar här!
Hejsan.
Vi firar vår dotter som fyller 1år imorgon och vi firar vår förlovningsdag också:) Lite kul att hon föddes just den dagen. Och vi kramar och pussar våra barn extra förstås pga alla hjärtansdag. Många orsaker till firande imorgon alltså :)
Ha en fin fortsatt kväll. Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…

Gillar ni asiatiskt och sötstarka smaker? Heta nudlar med strimlad biff och wokade grönsaker, soja och oystersås, krossade limeblad…Detta lagade jag till lunch idag.  Oj oj så gott detta blev! Jag är…