• 2011-02-22, 18:37
  • 0

ÄNTLIGEN!

Nu ska jag gå till gymmet. Älskade älskade efterlängtade gym vad glad jag är att köra igång igen!  Här ska brännas fett! Hur går det för er? Visst vill vi ha bort snön så vi kan röra på oss utomhus snart.

TACK för era åsikter i föregående inlägg. Kul!

2011-02-22 Mitt liv ,

Kommentarer

goldheart 9 år sen

Du är rolig , vad har du för fett att bränna?? hur smal som helst ju…ha en fin dag kram

Anna-Lena 9 år sen

Skönt att vara igång. Jag var igång sen blev vi dåliga igen, är rätt trött på att vara krasslig nu.

Ha en underbar dag, kram kram

Isa 9 år sen

Tack snälla för svar ang Köpenhamn!! Jag ska följa i dina fotspår:) :) Ska bli jättemysigt att åka dit. Ha det så bra och lycka till med allt!

Kram Isa

Isa 9 år sen

Hej!

Tack för blogg;) En liten fråga..Ska åka till köpenhamn med en kompis snart och har för mig att du var där i somras. (Läste din blogg då med) Undrar om du har några SHOPPINGTIPS!! Vore kul att få något tips iaf. Har aldrig varit där förut!

Kram från Isa

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

Hej Isa! Underbart med köpenhamn!!! Jajjamen, jag var där i somras… älskar den staden.
Om ni går på ströget, vik av tvärgatorna, där finns det massor av roliga affärer. De stora varuhusen brukar oftast vara ganska dyrt tyvärr men kul att gå och strosa…
MISSA inte cafe europa där du får världens bästa kaffe och fika… ligger ganska nära rådusplatsen.. vid lilla torget…

LYCKA till och ha det så skoj!!
kram Johanna

Babsan 9 år sen

Idag har jag gjort din Pasta gratäng med kyckling. Ja den var verkligen god, den duger länge att bjuda vänner på. Det ska jag göra. Tack för recept.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

Å Babsan! Vad roligt att höra den blev bra. Visst är det jättegott. Duger till helgmat att bjuda på också!!
Kram Johanna

Johanna Toftby 9 år sen

TACK fina fina Margareta. Jag gör så gott jag kan men gillar att vara i form. VILL INTE VILL INTE släpa på massa massa kilon. Men eftersom jag är både godisråtta och marälskare måste jag träna och flera gånger i veckan. Då funkar en normal kost med lite gott o lyx på helgerna. Jag lagar VANLIG mat även fast jag fösöker plocka bort lite kolhydrater och ta mer fett. För mig tog det några månader, nu skulle jag vilja gå ner något kilo men framförallt tighta till kroppen och få muskler. :) Ät nötter om sötsuget är jobbigt.. torkade aprikoser är också jättebra! Unna dig godis på helgen! Just nu längtar jag efter marabou. :-) Lycka till!! kram Johanna

mia 9 år sen

Människa vad vacker du är. Vad har du för läppglans? Jättefint!

Nettan 9 år sen

Grym du är, kör på bara. Själv har jag kommit igång väldigt bra, Zumba och body pump ca 4-5 ggr/v, känns hur skönt som helst.

Kramisar…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

DUKTIG nettan!!!!!! Kör på!! :) kram Johanna

Margareta 9 år sen

Du är så duktig!!! Hur lång tid tog det för dig att gå ner dina 6-8 kg? Jag har för mig att det var något sådant du gick ner.

Träningen går bra för mig men jag kämpar ständigt mot sötsuget……

Lycka till!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hoppas ni har en fin helg! Älskar fredagar och har röjt och städat hela dagen, kanske inte låter som det roligaste en fredag men jag älskar verkligen att städa. Upp med musiken…