• 2011-02-28, 12:01
  • 0

Såg ni mellon i lördags? Jäklar vad underbart att Nicke Borg gick direkt till final. Äntligen lite rock! Linda B var också fantastisk och är grym på att levera en äkta schlager. GRATTIS Tomas G-son, Skövdes stolthet!

Har ni favoriter? Barnen har lyssnat om och om igen sen de släppt ut alla bidragen efter i lördags. M lyssnar gärna på Swingfly, håller med henne. Deras “Me and my drum” ÄR ju ganska bra, i början var jag lite skeptisk… Här kommer mina absoluta favoriter och hoppas de hamnar högt.

Kan inte sluta lyssna…. Pernilla Andersson är fantastisk!

[youtube MoG6g7mJS6M 640 390]

Äkta schlagerJenny! Blir glad, vill dansa, älskar den!

[youtube gUi-vZC9jsg 480 390]

Jag gillar detta. Äntligen äkta rock till Globen!

2011-02-28 Mitt liv

Kommentarer

Anna N 10 år sen

Tycker helt klart att Danny är bäst, hela han utstrålar säkerthet, han är ett proffs. Jag hoppas han vinner, annars gillar jag även Swingfly, som också är proffsiga och framför allt gladpoppiga och humoristiska! :)

E 10 år sen

Jag har inte lyssnat igenom alla bidragen igen, men måste göra det :D. För man kan ju ändra sig, vissa låtar blir ju bättre med tiden :). Men just nu spontant och efter deltävlingarna är mina absoluta favoriter, Linda Bengtzing., Shirleys angels och Sanna Nielsen utan inbördes ordning ;) !

Emelie K 10 år sen

Håller med. Dannys låt är liite väl tjatig, har redan tröttnat på den. Men kanske skulle funka i Eurovision ändå. Swingfly och Nicke borg är favoriterna här :) Men tycker verkligen att det är synd att Melodyclub inte kom med, inte ens till andra chansen :(

Camilla L 10 år sen

Hej!
Tycker som du med undantag för Danny…
Men, känner jag mig själv rätt så lär jag gå och tralla på den när man hört den tillräckligt många gånger på radion :-)
Tack för en mysig blogg. Kram, Camilla!

Carro 10 år sen

Mina favoriter i finalen är helt klart Sanna Nielsen och Linda Bengtzing… men jag tror dock Eric Saade eller Danny tar hem alltihopa… Och Andra chansen nu på lördag är ju BÄTTRE än själva finalen, herregud, det finns SÅ många bra med där. Jag vill ha 6 av 8 till finalen, hur ska det gå?! haha. Men jag håller mina tummar för Shirley’s Angels och Jenny Silver, hoppas dem tar sig till finalen… :) Om inte dem så ialf Pernilla Andersson och Sara Varga.. Ja, som sagt, jag vill ha många till finalen, haha…

Det blir spännande på lördag ialf i Andra Chansen!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

God morgon lördag!  Jag säger det igen… Jessica kommer ta mig tusan ta sig till final. GUD så skoj att hon är kvar! Hejja dig, vad duktig du är! Vi hade en mysig hemmakväll…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…