• 2011-02-28, 12:01
  • 0

Såg ni mellon i lördags? Jäklar vad underbart att Nicke Borg gick direkt till final. Äntligen lite rock! Linda B var också fantastisk och är grym på att levera en äkta schlager. GRATTIS Tomas G-son, Skövdes stolthet!

Har ni favoriter? Barnen har lyssnat om och om igen sen de släppt ut alla bidragen efter i lördags. M lyssnar gärna på Swingfly, håller med henne. Deras “Me and my drum” ÄR ju ganska bra, i början var jag lite skeptisk… Här kommer mina absoluta favoriter och hoppas de hamnar högt.

Kan inte sluta lyssna…. Pernilla Andersson är fantastisk!

[youtube MoG6g7mJS6M 640 390]

Äkta schlagerJenny! Blir glad, vill dansa, älskar den!

[youtube gUi-vZC9jsg 480 390]

Jag gillar detta. Äntligen äkta rock till Globen!

2011-02-28 Mitt liv

Relaterade inlägg

God morgon lördag!  Jag säger det igen… Jessica kommer ta mig tusan ta sig till final. GUD så skoj att hon är kvar! Hejja dig, vad duktig du är! Vi hade en mysig hemmakväll…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…