• 2011-03-05, 19:25
  • 0

Efter jobbet hjälpte jag mamma med lite foton som hon ska ha till sin hemsida. Ska visa er snygga mamsen sen! Sen drog vi iväg på lite ärenden, barnen följde med och vi tog en god fika. Mysigt! Solen sken och det var en sån där riktigt härlig lördag. Jag tog även en sväng in på HM och sprang på byxdressen vi snicksnackade om här inne för ett tag sen. OJ! Skrattade ihjäl mig inne i provhytten… men… kanske till sommaren. När man är brun och fräsch. Men idag fick den inte följa med hem…. med mina 167cm kanske det bara ser löjligt ut. Jaja, tyckte ändå den var ganska snygg faktiskt! Taskig bild med mobilkameran,

Ja… snygg ful snygg ful snygg ful. Jag tycker nog den är snygg.

Den här lördagen kunde blivit riktigt bra om inte det tråkiga händer när jag skulle hem. Jag blev av med min stora handväska samt en matkasse från Coop extra. Berättar inte exakt hur det gick till pga polisens arbete. Men det är inget kul alls. Så  XXXXXXX förbannad och ledsen just nu. Min älskade fina svarta väska från clarks, där låg hela mitt liv typ. Hela min sminkväska, personliga grejer, min vetekudde som jag skulle ta hem från jobbet som jag alltid värmer för min nacke….almanackan,  hur mycket som helst som är ganska svårt att få igen. :-( Materiella ting men fy xxxx vad knäckt man blir. Matkassen var väld utvalda ingredienser som skulle bli en efterlängtad västerbottenpaj ikväll. Min lördag slutade på polisen istället.

2011-03-05 Mitt liv ,

Kommentarer

Ida 9 år sen

Fy vad tråkigt!
Ofta är det väl så att det som finns i handväskor bara har ett värde för den som äger den, det är så hemskt att bli av med sådant man inte kan få igen! Sånt som man har minnen förknippade med och som är personligt!
Håller tummarna för att du får igen dina saker!
Kram!

Tina 9 år sen

Johanna, jag kan bara beklaga. Det är för j-ligt att man inte kan få ha sina saker i fred, eller att folk inte förstår vad som är mitt o ditt. Som du skriver tur du har livet i behåll och mår hyfsat bra ändå.

Kram kram

Marielle 9 år sen

Tråkigt att människor är ute för att ta o förstöra andras grejer som man kämpat för eller har minnen till. Hoppas du får tillbaka några av grejerna iaf nån snäll skäl som kanske hittar de o lämnar de till polisen men tyvärr är väl de av mer värde borta för alltid. Kramar <3

katja 9 år sen

men, vad trist!! Man blir sååå arg!! Hoppas polisen tar de där typerna, fy fan. kram

gullvi 9 år sen

Skriv din kommentar här! tråkit å för jävligt helst när det e personliga grejor med teln adresser å sådant man har i almanackan, man vet ju vad som han hända efter man blivit av med sådant, en tröst e att du inte for illa kroppsligt tex misshandel, men va e det för människor hoppas han får sitt straff eller hon, å dåligt samvete, men det fins vä ej på deras karta, hoppas allt ordna sig själv blivit bestulen på väska mm å i hemmet hemskt

Anna 9 år sen

Att bli av med sin almanacka – jag kan bara föreställa mig hur du måste känna dig. Personliga anteckningar, telefonnummer, mm mm.
Hoppas att du kan få den och väskan åter!
Kram från ett soligt Vasaloppsland!
Anna

Cilla 9 år sen

Tråkigt med din väska, hoppas det ordnar sig.

Jag tycker du ser jättebra ut i byxdressen. Du passar i den. Gå du in och köp den.

Ingegerd 9 år sen

Aj, aj, aj vad tråkigt! Hoppas du får tillbaks väskan igen!

Tina 9 år sen

Men fy vad tråkigt att folk inte kan låta andras saker vara ifred! Förstår att du är heligt förbannad! Hoppas i alla fall att det inte hände något med dig! Många kramar!

Mona 9 år sen

Usch! Det där lät inget vidare :(
Hoppas verkligen att allt ordnar sig och att du får din väska (MED innehåll) tillbaka.
Kram!

E 9 år sen

Nej men fy!! Jag har oxå blivit bestulen och det känns så otroligt kränkande! Det känns som ett personligt påhopp och man blir ju helt skärrad :(. Hoppas det ordnar upp sig till det bästa trots allt*.

Jag tycker du va rätt snygg i den där byxdressen :D. Det ser sådär skönt avslappnat ut men ändå tufft :).

Sofia 9 år sen

Vad tråkigt, hoppas det löser sig!

Gunnel 9 år sen

Men fy så tråkigt, blir så arg att dom inte kan skilja på ditt och mitt. Jag har själv råkat ut för samma, det är såå jobbigt. Kram på dig.

Ingela 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Men fy, vad förbannad jag skulle bli! Att inte folk kan skilja från ditt o mitt, men hoppas ni har en aning vem el vilka det är som tagit sakerna, att polisen får fast dom snart, många kramar till dig. Håller inte med dig i Mellon, jag gillar lite svängigare musik, typ Loreen hade jag velat ha med!!!

Suss 9 år sen

Men Gud vad tråkigt…. det är så himla trist med folk som inte kan hålla fingrarna i styr :( hoppas de åker fast, men risken är väl inte särskilt stor tyvärr.
kram på dig!

per 9 år sen

hoppas dom får fast dom. man blir så arg. ger dej en tröstande kram

Sofia 9 år sen

Näääj, va tråkigt! Hoppas de får fast idioterna!

Massa kramar! //Sofia

maria 9 år sen

Usch stackare :( Hoppas verkligen du får tillbaka dina saker..
Ha en mysig kväll..

Stor kram//Maria

Katja 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Nä vad jäkla tråkigt :( Fy. Känns nog som intrång i ens liv att bli av med såna personliga tillhörigheter.
Hoppas att din kväll för övrigt bli bra.
Kram

Lottha 9 år sen

USCH, TVI OCH BLÄ för folk som inte kan skilja på mitt och ditt. :( Men som du säger; tur att du är oskadd!
Från det tråkiga till det roliga – jag tycker att du ska köpa jumpsuiten. Den satt som en smäck på dig av bilden att döma! :) Tycker det är kul att följa din blogg, är en relativt ny anhängare – men kikar in varje dag. :p Blir inspirerad av såna som dig som är ärliga, glada rätt igenom, humana och roliga. Jag tränar också ganska så mycket (eller tja, 4 gånger/v på gym och sen vardagsmotion!) och ibland när man känner sig opepp kan jag gå in o läsa bloggar som jag tycker om och bli peppad därigenom. Tack! :) Hoppas att du får en fortsatt trevlig kväll och att polisen gör allt de kan för att på bästa sätt kunna ersätta dig. Stor kram!

Ella 9 år sen

jättesnyggt

matilda 9 år sen

Fy faaaan vad förbannad man blir! Att folk inte kan skilja på mitt och ditt, man blir bara arg! Men du är en underbar och härlig person på alla sätt och vis – och det är INTE dom!

Carina Gerdin 9 år sen

Men fy vilken trist avslutning på lörda´n, håller tummarna för att du ska få tillbaka dina saker. Jag har råkat ut för samma sak och det är INTE kul.
Hoppas resten av kvällen/helgen blir bra!
Kramar Carina / Hjo

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.