• 2011-03-11, 00:30
  • 0

Nu är jag hemma efter två trevliga men intensiva dagar i Stockholm. När jag är uppe försöker jag “boka upp” så mycket som möjligt så jag får allt gjort när jag ändå är på plats. Krävs dock mycket planering men det brukar gå bra. Det blir sällan så mycket nöje, ni kanske tror jag hinner röja på stan och parta med vänner på kvällarna men nej… Då skulle jag kollapsa när jag kom hem. Däremot brukar vi styra upp en trevlig middag med närmsta vännner, som igår tex! Valet föll på restaurang Göken, en urmysig restaurang på Kungsholmen. Lugnt och trevligt område och inget hysteriskt Stureplan som jag gärna försöker hålla mig ifrån. Restaurang East är ett undantag så klart. (Tips om ni inte varit där, fantastiska asiatiska rätter samt modern och trevlig inredning.)

Jag, Magnus och Magnus! :-) Mats är fotograf.

Moules Marinière med grillat bröd! Bland det bästa jag vet!

Puss min fina!

Detta ser lite knäppt ut men det är inget mot hur det lät… Mats råkade precis ta ett foto när jag hoppade till av DEN kraschen inne i köket… vår servitör hade precis burit ut alla tallrikar och kocken hade svabbat golvet. Alltså, jag trodde sjutton killen slog halvt ihjäl sig där inne stackarn. Det gick dock bra. :) Efter en mysig kväll med god mat gick vi hem till Magnus och Mats och satt i soffan och pratade en stund. Gosa med vovvarna också förstås innan vi slog igen ögonen.

Ikväll har mormor varit med tjejerna tills jag kom hem, de hade  minsann inte lagat nån mat utan gick ut på restaurang och hyrde film på vägen hem. En stor godispåse också. Ja är mormor här då blir det fredagsmys när som helst- HÄRLIGT! Tjejerna var speedade av sockerchock men somnade bra ändå haha. I morgon jobbar jag som vanligt och måste krypa ner nu. I nästa inlägg ska jag berätta och visa mer vad jag gjort i Sthlm.

 Hoppas ni mår bra! God natt och God morgon! ♥

Kommentarer

erika 9 år sen

Vad är det för hunk du sitter mittemot? :)
Hur känner du föressten barbados magnus? Kan du inte berätta hur ni lärde känna varandra

Marielle 9 år sen

Haha vilken härlig bild på dig du ser så oskyldig ut “de va inte jag, jag lovar” Skall bli roligt o höra va du mer hann med uppe i sthlm. Kramar

Malin 9 år sen

Halloj!!!
Läser du inte våra kommentarer?? Du lovade ut receptet på snickerskakan, var har det tagit vägen??
Längtar!!!
kram på dig o ha en härlig fredag..

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

Jodå Malin! Har ju inte varit hemma på några dagar så jag har inte hunnit det tyvärr.
Fixar det idag. Trevlig fredag!
Kram johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…