• 2011-03-13, 17:14
  • 0

Härligt kalas med flera i familjen på plats… Linnea bor ju i Norge så hon kommer hem till Påsken. Mormor och morfar kunde tyvärr inte heller komma annars brukar dom vara med. Vi är ganska många och är man 5 syskon varav 3 har barn blir det ett gäng. :-D  Min kamera glömde jag tyvärr så det blev inte så många bilder, några med mobilen men det blir lite tråkig kvalité tyvärr. Men men… ni ska få se vilken urhäftig tårta födelsedagsbarnet fick! Grattis Marcel!

Kommentarer

goldheart 9 år sen

hej trodde kanske att du hade svarat mig ang frågan …ha en fin kväll kram

Louise :) 9 år sen

Hej , Så skönt att du inte får några taskiga kommentarer :) Det är klart att en åsikt kan man ju ha :) kram

goldheart 9 år sen

Hej ..hon i röd skinn jacka är det inte du?? ha en fin dag kram

Louise :) 9 år sen

Hej , Så fina bilder men vem är det 5:e syskonet ? får bara ihop det till fyra när jag tänker efter :) Solsidan det kollade jag med på men jag tycker inte det var så kul igår . Jag håller med E kul att följa din blogg så länge och se hur dina barn växer och ja .. Om man kollar på bilderna från när du bloggade på tv3 så ser man ju en rejäl skillnad på dina fina änglar :) Jag tycker också att du är stark och du får ju säkert dumma kommentarer också men det verkar som att du skiter i det och det tycker jag är jättebra skit i alla dumma människor ! Go Johanna Go haha :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

Hej Louise!! Vi har en halvbror som fyller 10 i sommar. :-)
Vad kul att du följt bloggen så länge!!! Ja, tjejerna växer o blir stora!
Tråkiga kommentarer är det inga… riktigt skönt! Delade åsikter får man ju ha! :-)
Trevlig måndag! Kram Johanna

E 9 år sen

Din kavaj är hur snygg som helst! Det är så kul att ha följt bloggen så länge, för det blir så tydligt när vi får se bilder på barnen att de alla blivit så stora sen du började blogga! klyschigt, jag vet, men ändå så häftigt att se :D.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Har ni ätit någon semla idag på Fettisdagen? Jag har faktiskt inte gjort det men smakade lite på den här himmelskt goda semmelglassen jag gjorde i helgen. Fick se Jessica Frej förra…