• 2011-03-13, 11:24
  • 0

Tjejerna och Melvin sitter i soffan och myser. :-)

God morgon! Vad tyckte ni om melodifestivalen…!? Jag tycker INTE Erik Saade skulle vinna( även fast han är duktig)  Men uppenbarligen tyckte mestadels av svenska folket det. Eller iaf den yngre kategorin… ;-)  Kul att äkta schlagerSanna och Gson fick så höga poäng och hamnade ändå högt upp. Betyder att vi iaf forfarande gillar den traditionella schalgern trots allt!

SYND att inte Danny vann även fast jag även där kan tycka det är för “producerat” och har lite svårt för den “moderna schlagern” men jag tycker den är bättre än Saades. Vi har ju inte lyckats speciellt bra de senaste åren då vi skickat ner moderna låtar och de hamnar ju i botten varje gång! Ska bli kul att se hur det går den här gången.

Vi hade iaf en jättetrevlig kväll hos Hanna och hennes familj! Tack för en jättekul kväll, det är nästan en tradition att vi ses ett gäng när det är melodifestivalsfinal. Vissa år har vi varit ett stort tjejgäng och haft glittertema. Här kommer lite bilder från igår!

Älskar fina dukningar, man blir så glad!

Fint va!

Eftersom de renoverar tror jag hon vill att jag nämner det....även fast jag inte ens märkte det knappt. När man går bort till folk bryr man sig inte lika mycket som när man hemma, om det står lite grejer här och där.. :-)

Fläskfilegrytan med dijonsåsen ni vet... ;-) SÅ GOD!!

Mmmmmums!

Jag och Sebastian!

Nu ska jag visa er den vita tunikan från love forever som ni frågat efter. Tänk på sommaren när man är brun… nice!

Det är fint att ha massa smycken till det romantiska tycker jag. Jag har hellre massa runt handleden än i halsen.

Love forever hittar ni HÄR.  

Dags att sätta lita fart här, har tagit en ordentlig sovmorgon och klockan 13 ska vi på kalas hos barnens kusin som firas idag. Kul att träffa familjen! ♥

Är nyfiken på vad ni tyckte om igår? Vann rätt låt…? :-)

Kommentarer

Jeanette Svendsén 10 år sen

Hej där Johanna har en liten fråga ang bältet det svarta som du har till din vita tunika vart har du köpt detta ??
Mvh Jeanette……

Mkt snyggt i like

E. Annika 10 år sen

Hej fina Johanna!
Vilken underbar tunika,ursnyggt till jeans.Den måste jag
bara köpa!Jag som ÄLSKAR armband,undrar var du
köpt dina 2 supersnygga armband som du har på
bilderna till den vita love forever tunikan??????????
Jag måste erkänna att jag har Oh my God på hjärnan
med The Moniker hi hi hi.Så enligt mig vann fel låt.
Kram,E.Annika

Alexandra 10 år sen

Fel låt vann helt klart. Eller det var ju givet redan innan att antingen Danny eller Eric Saade skulle vinna. Och av de två så är Eric Saades låt bättre. Danny sjunger ju bara “in the club” hela tiden, typ närmare 30 gånger på de få minutrarna som låten är. Så den texten känns inte vidare avancerad minst sagt. Återstår bara att se hur det går för Eric Saade i Tyskland. Jag tror inte att han går till final. Och skulle han göra det så tror jag ändå inte att han vinner. Vilket är det enda som räknas nu för tiden ju.

Sara Karlsson 10 år sen

He he sött kort på min lillebror ( Sebbe) du lyckats få! Han brukar vara svårfångad med kameran :)

Annelie 43 gbg 10 år sen

Inta bara yngre som röstade på Saade, de gjorde ja me å ja e 43 ;) tyckte han va klart Bäst, de va han även förra året tycker jag, Danny va min andra favorit :)

Frida 10 år sen

Gud vilken fin tunika! Den blev jag lite sugen på!! Vad har du för storlek? Funderar på vilken man skulle ha i såfall…
Snyggt skärp också!!

Hälsn Frida

SessanOchPrinsessan.Com 10 år sen

Du är vacker som en dag Johanna & jag älskar din Love Forever tunika.

Ha en fantastisk ny vecka & massa kramar från mig i Oslo

Siri 10 år sen

Du är så himla vacker!

Evelina 10 år sen

Du stårlar. :) Superfint! Kram Evelina CL

camilla 10 år sen

åh vad fin du var i tunikan – men det är du i allt du tar på dig! vad gott det såg ut både grytan med dijonsåsen samt desserten – finns det recept på det?
ha en härlig söndag vackra Johanna

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Tack Camilla!! nej du… jag passar inte i allt. ;-) Grytan är ju “min fläskfilegryta” som jag har lagt ut här på bloggen… den är verkligen sååå god! Sök på Fläskfilegryta så kommer receptet upp!!! Lycka till!! kram Johanna

annette 10 år sen

Tippade Danny och Eric i slutstriden men tycker nog lite mer om Dannys låt. Jag gillar Brolles låt men den kom väl sist tror jag.
Måste ju säga att Lena Ph ägde i Hurricane-låten!
Hoppas du haft en bra söndag.
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Jaaa eller hur Anette!!!! Hurricane gjorde de fantastiskt!!!!!!
Kul att höra era andras favoriter… några blir irriterade över vad jag skrivit men alla har ju åsikter. Eller hur? Saade föll bara inte i min smak. Tycker också att den låter ALLDELES för mkt ” Kall som is” med anders och karin Glennmark. MEN, han är duktig. Absolut.

KRAM på er alla!!!!

iren 10 år sen

asså shit ofta! vadå fel låt vann!! e de mig det är fel på?

Louise :) 10 år sen

Hej , måste bara påpeka att du har ju också såklart på dig ditt favvo nagellack ser jag haha :) jag tyckte att Brolle var rätt bra faktiskt och sen the moniker :) kram

Berit 10 år sen

Nej jag tyckte också att fel låt vann. Jag hade hoppats på The Moniker för han var så skön :)

Jullsaaan 10 år sen

haha du kommer såååå ångra det där med att vi skickade fel låt, tänk…en söt kille med bra röst och grymt framträdande! Vi kommer ta hem det!!

Asså förlåt men jag tycker det är lite fel att skriva den yngre kategorin även om det kan stämma att många av hans fans är yngre, men seriöst det finns väldigt många äldre som också diggar honom (I KNOW). Men det är bra att ha en åsik FAST den enligt mig är fel men alla tycker ju olika.

Karin 10 år sen

Mina favoriter var Danny, Eric och Sanna! När det till sist stod mellan Danny och Eric hade jag hellre sett Danny som vinnare, men Eric är super han med.
Kram ♥

Izabell 10 år sen

Erics låt var ju okej.. men det var ju inte den som jag hade röstat på!

Guud så fin dukning, verkligen jättefint, maten såg ju heller inte helt fel ut!;) Och din tunika sedan då, vill ha!!:)

Ha en skön söndag fina du!

Kraam Izabell

Maja 10 år sen

Ja, rätt låt vann! :) Jag röstade på Erik och Danny så enligt mig vann rätt låt.
När det gäller det här med “modern schlager”, det är ju inte schlagerfestival utan melodifestival fast många hänger upp sig på att det ska vara schlager. I Europa finns inget som heter schlager.

E 10 år sen

Vad förvånad jag blev att du skrev att dina vänner renoverar?! ;). För när jag såg de första bilderna tänkte jag att wow nu måste jag be dig att hälsa dem att deras inredning är helt fantastisk! Så himla smakfullt och en fin bladning av moderna och lite äldre möbler och prynadssaker :D som det ser ut att vara. Sååå roligt oxå när du lägger in så mkt bilder till ett inlägg!

Här blev det sovmorgon och nu en sen frukost :P.
Jag tycker absolut det var en värdig vinnare igår! Det var så många många som var bra. Mina favoriter var: The Moniker, Sanna Nielsen, Linda B. och sen förstod jag att killarna skulle ligga i toppen. Det är så många barn och ungdomar som jag tror röstar på dem! Själv röstade jag på Sanna Nielsen :D.
Nu får vi hoppas att pop schlager går bättre hem i europa.

Idag blir det lite ärenden på stan, sen är jag bortbjuden på eftermiddags fika! :)
Ha en skön söndag!

Bella 10 år sen

heejsan ! både ja och nej tyckte nicke borg var grym trodde att han skulle ha nån chans att vinna :)

Josefina 10 år sen

Tycker om din klädstil! Tack för inspiration! :)

Marie 10 år sen

Jag gillade Brolles låt bäst, kan inte fatta hur han kan komma sist!???

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…