• 2011-03-31, 23:23
  • 14

Hallå vänner! Låång dag så nu blir det mest bilder och mindre text. Ok? :-) Jag har jobbat till 21, satan vad kvällen går fort då… haft ännu en genomgång av vårat nya märke Kevin Merphy, jag gillar verkligen deras schampo och balsam… Doften-ljuvlig! Jag kommer tävla ut produkter framöver så håll utkik.

Får ganska ofta trevliga paket på posten… ibland lite extra trevliga. ;-) Som idag….

Dagens... Har lagt undan dunjackan...! Vill inte mera! Nu är det vårjackor ♥

Fick ett litet paket från amazing seven!!!

....såå fint underbart linne från Dry lake- Jag tittade på detta i butiken när jag var där sist. Om jag vill fick jag även tävla ut ett till er.... DET vill jag förstås ;-) Även ett annat, men jag tar allt det i ett och samma inlägg inom några dagar.

Det blir fint i vår och sommar när man fått lite färg!

Titta vad jag fick mer… haha!

Påskens Alladin!!!!! Fick flera stycken att även tävla ut… eller också äter jag upp dom själv. ;-)
Vet ni mer….
Jag har faktiskt glömt av detta helt! Förra veckan kom amelia kropp och skönhet ut! Höll på att trilla baklänges när jag stod i kön på ica och fick se mig själv på en liten bild i bikini på OMSLAGET… bredvid mig står en vacker skönhet i en x-small, vacker volangbikini och jag känner mig som flodhästen som hamnat på fel hylla. Vem ska bort, haha…!
MEN… bilderna på alla oss tre mammor som är inne i tidningen är jättefina! Jag är stolt att jag vågade, ville gärna dela med mig av mina erfarenheter och hoppas någon kanske kan få lite pepp och tips.

Detta är en specialtidning av amelia och ligger ute 1 månad. Enjoy! :)

Sen måste jag visa er en annan sak… på lunchen sprang jag snabbt till hem och hobby (mysig affär där de har allt och lite till… jag brukar köpa ljus där.) Behövde värmerljus, det får inte ta slut hemma då vi tänder ljus varje kväll. Jag gick en sväng och tittade på lite olika tyger, känner för att sätta upp tyg vid mina stora dörrar vid balkongen, bara åt ena sidan men vill ha ganska mycket då det ger ett varmt intryck i rummet. Tyvärr är det 3.50 i takhöjd…= dyrt.

Jag hittade ett fantastiskt tyg när jag råkade lyfta på en rulle… först blev jag osäker… snyggt, fult, snyggt, fult… men sen när jag vecklade ut det… UNDERBART! Jag kollade vad det kostade per meter och håll i er…

15 kr.

Fattar ni, 15 kr…! Jag frågade om de hade märkt fel… eller också är det ett väldigt gammalt tyg :-) Men nop, det var 15 spänn. Jag tog hela rullen. Släpade hem 8 meter tyg och skulle det inte passa får jag väl sy kuddfodral då. Det blir många  kuddar iaf.

Visst var det fint…?

Lite transparant som släpper genom mycket ljus.... och väldigt vackert.

Dagens klipp! Nu måste jag sluta babbla och gå och lägga mig, tjejerna sover gott redan. Fredag i morgon och jag tror vi får fint väder..! Natti natti…

Kommentarer

Kill that one! This time it was a shout, and I automatically unclenched my jaw. Inwardly, I winced when Robert took the opportunity to join in, tearing into one of my hind legs. Twisting, I swiped his face, letting his own surprise take him before I shook him off me. The damned son of a bitch had a death grip on my leg though, and it took more force.

No. It was mine, jerks, I said angry, wanting to get up but theyd probably just shove me down again and I didnt need the embarrassment a second time. The sun was behind their heads and gleamed on their brunette heads, cut in a longer version of a buzz cut.

Annika 9 år sen

Lotta ut, lotta ut, vill HA, VILL HA (Aladdin)! :-)
Du är förövrigt verkligen ingen flodhäst men du kan bli om du äter för mycket Aladdin. Därför bör du lotta ut askarna. ;-)
Kram

Mallan 9 år sen

Johanna, du är så himla fin! Hade gärna haft lite av din finhet!!

Erika 9 år sen

Hej!

Gillade verkligen din bikini, var kommer den ifrån?

Marie 9 år sen

Åh vilket fint linne :)
Vilken fin bikini Emma har på bilden, vet du möjligtvis vad den kommer ifrån?

Louise :) 9 år sen

Åh ljuvligt linne :) sluta du ser verkligen inte ut som en flodhäst jättefin är du :) ha en fin fredagskväll :)

E 9 år sen

Jaa det uppskattas verkligen att du lägger in mkt bilder! Gillade tyget det ser jätte fint ut =). Hoppas vi får se sen hur det blev om du får till en gardin :D. Ha en skön fredags kväll!

Ann-Helén 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Hej Johanna!

Kul och prata med dig idag. Ringde till Clarks men jackan finns just nu bara på nätet, men dom skulle ta hem en i min storlek. Jag kommer in till dig på salongen när jag köpt den. Ha en skön helg kram

TESS 9 år sen

Försöker igen, du skrev i tidigare inlägg om din dotters fläta. Och med på bilden var dina uppsatta ursnygga gardiner, var kommer dem ifrån?

Tack på förhand!

isabell 9 år sen

Hej Johanna! vilken fiiin linne ,Får du alla dessa saker som du visar på bloggen ? kram ha en mysig fredag

Camilla 9 år sen

Hej Johanna!
Håller med nedanstående, du lägger ner jättemycket arbete på din blogg som jag och flera med mig uppskattar jättemycket.
Man blir alltid så glad av att läsa vad du skriver om, för att inte tala om alla bilder du visar oss.
Tyget var verkligen supersnyggt, en sådan chans får man bara inte missa, så du gjorde rätt som köpte allt.
Jag tycker att du och dina fina flickor ska lyxa till det riktigt och själva behålla alla chokladaskar, det är ni sååååååå värda.
Önskar dig en fortsatt bra dag och trevlig helg.
Kram

Susanne Nilsson 9 år sen

Supersnyggt tyg !!!

Håller med Annsofi till fullo.
Du har en så jättefin blogg som du lägger ner en massa arbete på… TACK för det Johanna.
Jag blir alltid på så gott humör när jag kikat in här.

Kramkram

Annsofi 9 år sen

Vilket kap!! Tyget ser jättefint ut, förstår att du trodde att det var felmärkt. Jag och min man bor i en liten stad norr om Gävle, och vi ska arrendera stadens Anrika festplats i sommar (Scen, dansbana, café och utsiktstorn med utsikt över hela sta´n – Jättefint!) men det behövs läggas en hel del krut på lite “lull lull” där uppe – varför springer aldrig jag på Snyggt tyg för 15,-/meter?? Tack för en jättefin blogg, och för det jobb du lägger ner för dina läsares skull.
Kram Annsofi

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…