• 2011-05-10, 20:55
  • 0

Hej vänner! Ikväll skulle jag varit med mina kollegor på fantastisk kurs i Göteborg men eftersom jag inte vill smitta ner någon så blev jag hemma. Så tråkigt och irriterande när det är något man verkligen såg fram emot. Kräksjukan är ett elände som kraschar många planer men bara att gilla läget. I morgon är jag på jobbet igen efter 2 dygns utan symtom. Tjejerna ska ta massa kort och jag ska visa er vad de fått se från kursen. Uppsättningar…!

Idag har jag fått massa gjort här hemma, skumt när man är hemma och “sjuk” fast inte sjuk liksom…. men har gjort i ordning på vår fina balkong och bara njuter av att sitta där ute nu. Vilket väder idag :-) Perfekt när man ändå måste vara hemma…Som tex en intervju med amelia som jag har försökt få till mellan kunderna hela förra veckan men idag fick äntligen till det! Klicka på länken så får ni veta massa hårvård!

http://www.amelia.se/artiklar/2011/johanna-toftby-tipsar-om-hur-du-far-ett-friskt-har/index.xml

Marilyn köpte nya söta sommarskor häromdan, visst är det underbart att äntligen få ta på sig somriga, lätta skor!

DNA finns dessa sötingar.

Vad tycks? I LÖÖÖVE dessa hetingar som sitter som ett smäck och är man van vid höga är dessa sköna- Mina favoriter i sommar. Äkta skinn från Din sko.

2011-05-10 Mitt liv , ,

Kommentarer

Johanna Najjar 9 år sen

Bra tips på skor, var också och köpte ett par idag. Sköna och snygga!!

Johanna Toftby 9 år sen

Hej Sofia!! Ja dom är så fina så fina. Marilyn valde dom alldeles själv och dom är av en bra kvalite.
399kr kostar dom.

kram Johanna

Johanna Toftby 9 år sen

TACK Nilla!! nej du,,,, det var vidrigt!! :(

Ja spring och prova, det fanns inte många kvar här i Skövde iaf. Dom är sommarens hothot ;)

KRAM Johanna

Nilla :) 9 år sen

Din stackare som åkte på kräksjuka, bland det vidrigaste som finns. Tur att du känner dig bättre :).

I LOVE dina nya skor, nästan så jag måste springa till din sko pch prova, perfekta för sommaren ju till alla klänningar och shorts vi ska bära :).

Kryapådigkram från mig till dig

Sofia 9 år sen

Vilka söta skor marlyn hade köpt :)
Får man fråga Hur mycket dom kostar på ett ungefär

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Blått är flått! Denna söta kommer från HM. Fint med volang i vår, min spegel behöver putsas ser jag, inte toppen som är smutsig =) Fick ett litet sött paket igår från…

Innehåller annonslänk Vilken skön söndag, jag har vårkänslor! Det är så mycket ljusare ute och det känns verkligen vår i luften även om det bara är mitten på januari. Älskart! Hoppas ni…