• 2011-05-15, 22:54
  • 0

Hur har ni det?

Igår efter jobbet åkte vi till Lidköping där min syster och hennes familj bor. Grattis Patric som fyllde år. Syrran hade gjort en jättegod paj och massa gott till. Vi kom ganska sent eftersom jag jobbade men hann att träffa alla i släkten en stund iaf. Det var ju Eurovision på kvällen så vi stannade kvar och sov över- vi hade en mysig chips/vin/godis kväll framför TVn. Och vilken kväll sen…..

Är det inte helt fantastiskt att äntligen är Sverige med i top igen! Grattis Saade! Vilken show de bjöd på! Kul också att det var svenskar som hade skrivit vinnarlåten.

I morse vaknade vi på övervåningen till två små troll som tjoade runt och var piggare än någonsin på nedervåningen. Tvillingpojkarna struntade i att det är söndag så klart och körde hela havet stormar. Typ. Shit jag har verkligen glömt av småbarnstiden… ;-)

Vid lunch var vi hemma igen och sen har vi enbart  plockat, grejat och jag har putsat fönster och städat.  Hur skönt är inte det när allt är klart! Underbart att ha ett hem som är ordning när veckan kör igång. Ikväll gick vi till gymmet och jag tränade styrka mesta tiden och sprang en kvart på bandet för att förbränna och svettas det sista. Lisa-Marie har börjat få så otroligt bra kondis nu… hon springer 7 km utan att blinka knappt… jag blir taggad att köra mer kondition…!

Nog om det. Nu ska ni få se bilderna akt 1 från vår fantastiska kväll i fredags! Vi bjöd på bubbel och vin hela kvällen, buffe och dessertbord samt en välfylld goodiebag. Under kvällen hade vi två visningar och samarbetade med clarks. En duktig DJ spelade också hela kvällen! TACK bästa tjejerna på clarks för ett bra samarbete!!

Jag ska lägga upp carros hår på spolar. (värmespolar är en bra investering då det går fort och man får snygga lockar)

förberedelser...

Mini fixar sin modell!

Jennifer!

Micaela gör en uppsättning, känner ni igen Elina? Tre tjejer från Timoteij var med och gick visningen, senare under kvällen fick vi lyssna på deras allra senaste singel som släpps nu. Rikigt bra!

Jag är klar med Carro och ska lägga sminket.

Sarah gör sista touchen på en utav sina modeller. Snygg nyansering!

Förbereder skumpa....

Mattias som äger salongen med värdens bästa Arne som är en gpd vän till Mattias i Borås. Här har de ett ganska trevligt jobb hehe. Lägger ut den röda mattan som dock inte bara var att rulla ut hahaha

Maten är framme! Vi bjöd på kycklingspett, nachos ala Helen som jag hade gjort…(salsa, ölkorv och riven ost som gratineras snabbt i ugnen). Brieost och röror, kex och massa annat gott. :-)

Nu kör vi!

Peter från Kevin Murphy och Henrik från american crew.

Jennie, vår duktiga hudvårdsterapeut och Henrik.

Kommentarer

Malin 8 år sen

Mycket fina bilder och frisyrer! Om det finns möjlighet att lägga ut lite fler bilder på den kortklippta “gråhåriga” modellen skulle jag vara supertacksam!!! Ser nämligen ut att vara typ den frisyr jag vill ha vid nästa klippning!
Tack! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Det kommer fler bilder Malin! ;) kram kram

Rebecca 8 år sen

Åh vilken lyckad kundkväll det verkar har vart!!! Och vilken salong ni jobbar på, så jäkla snygg och fräsch!!! Jättekul och se alla bilder!!
Hoppas du får en härlig måndag!! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack fina Rebecca och ni andra! Ny vecka och nya möjligheter!
kram

Hanna 8 år sen

Hej Johanna! Vilka fina frisyrer!:) Skulle inte du kunna ge lite tips på snygga bröllopsuppsättningar? Behöver lite tips och du är ju så duktig på uppsättningar! Vore kul om du ville lägga upp lite bilder! Mvh Hanna

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack Hanna, jag älskar uppsättningar! Det kommer mera……;) Håll utkik!

kramar

Eva 8 år sen

Oh vilken härlig visning! Superläckra frisörer på modellerna, vad duktiga ni är! :-)

Du skrev i ett tidigare inlägg om att ni tagit in Kevin Murphy på din salong. Jag har ett självlockigt, fint hår ner till axlarna som har en tendens att bli frissigt..grr..Är 40+ och de små grå börja ge sig till känna så hårkvaliten är lite annorlunda än tidigare och för några år sedan så tappade jag en hel del hår vilket kanske förklarar lite av frissigheten. Har idag blivit rekommenderad KM:s produkter, Hydrawash schampo och balsam och inpackningen Born again. Som stylingprodukt Motion Lotion och ev Easy Ryder. Nyfiken på din erfarenhet och åsikt om produkterna, bra för ett självlockigt hår eller har du andra märken som du hellre föredrar? Vet att du även skrivit om Joicos lockprodukt. Är den bättre än Motion Lotion?

Kram Eva

Madeleine Edlund 8 år sen

din kommentar här! Mycket fina uppsättningar :) det har ni gjort bra Tjejer;:) O inte minst att Henrik från American Crew var hos er… en goooo Kille o säljare.. Lycka till med era jobb i framtiden .. Varm kram En kollega från Bästkusten)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg