• 2011-05-16, 22:35
  • 0

Strålande måndag och jag känner mig pigg och glad! Gick en kort promenad före jobb i morse och hann njuta av solen en stund. För att slippa träna sent på kvällen gick jag till gymmet på lunchen. Riktig skönt! Jag har några kilon kvar som ska bara bort och då finns inga genvägar alls. Sen tycker jag styrketräning är jättekul som dessutom ger bra resultat, går man ner i vikt vill man inte vara dallrig. Jag får ofta mail från bloggläsare som kämpar med sin vikt. Kör hårt, vad duktiga ni är! Ta en dag i taget med delmål så kommer ni nå fram!

Barnen har varit på sina träningar och nu sitter vi i soffan och äter jordgubbar efter kvällsmaten. De längtar till sommaren, tänk att snart få sitta ute med picknick…! Härliga sommar vi längtar!

Min mamma var på salongen ikväll, det var dags att ta ur det gamla och in med det nya. Hehe… men nu är hon på god väg att få tjockt och friskt hår. Hon äter mycket vitaminer och bra kost, det märks också på håret. Idag fyllde jag ut det med Be gorgeus och jag tycker det passar bättre för dom som har fina, tunna hårstrån då det är mycket skonsamma fästen. Riktigt bra extensions.

Jag satte i 60 stycken och det är en lagom mängd om man ska fylla ut håret. Här lät jag det även bli lite längre och klippte det inte kant i kant med hennes egna.

Kommentarer

Rebecka 9 år sen

Hej johanna! :)

Jag skulle jättegärna vilja göra extensions! Jag vill samtidigt låta mitt egna hår växa då jag försöker spara ut till långt. Har axellångt nu. Har hört att weaving-metoden är mest skonsam plus att det låter det egna håret växa. Stämmer det eller ska man ta nailextensions?
Sedan undrar jag hur jag kan hjälpa mitt hår på traven att växa och bli långt ?
Förlåt för att jag skriver så mycket, men undrar verkligen! :)
Tack på förhand

Kram!!

Rebecca 9 år sen

Så fint med extensions!! Tänkte kolla vad du har köpt dina örhängen? Dom va superfina!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

Tack Rebecca! Dom är från glitter! kram J

marta 9 år sen

jag undrar vad har din kompis Sarah för hårfärg?
jag vill ha sådan.

Amanda Johansson 9 år sen

jättefin klänning på en fin johanna!

Nettan 9 år sen

Hej bästa Johanna!!!!
Har du lite tips på bra produkter för håret , håller på och sparar ut mitt hår och och vi åker till Turkiet här snart och vill inte att det tar för mycket stryk i solen och allt saltvatten.
Tacksam för svar.

Kram Nettan

Barbro 9 år sen

Jag är en äldre kvinna och har riktigt långt hår som alltid sätts upp med tofs eller en klämma bara, jag tycker INTE det passar sej att ha håret hängande utsläppt på “äldre”. Vad tycker du om det Johanna ? Sedan kan man ju diskutera vad som är gammalt så klart.Intressant att höra din åsikt.

jenny 9 år sen

Hallo!
Ungefär vad kostar det att lägga i extensions?
Blir ju jätte snyggt…
Är jätte sugen på att prova…..
Kram jenny

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

Hej Jenny! Ja visst är det underbart med extensions :-)
Priset beror på hur mkt du sätter i. Den här förlängningen kostar ca 3500 och en helhålsförlängning kostar ca 6000kr. Fördelen med be gorgeus är att man kan ha det längre då man flyttar upp fästet när man tycker det är dags! Hör av dig om du vill ha hjälp :-)

Kram Johanna

Annie 9 år sen

snygg du är Johanna!! :D

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

Tack fina Annie!

Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg