• 2011-05-19, 18:32
  • 0

Jobbat klart och ska strax iväg för att hämta Lisa-Marie på fotbollsträning, sen hem och laga mat. Det som är väldigt skönt är att jag tränade på lunchen och det är nu redan klart. Herregud så skönt! 45 minuter hård styrketräning och 15 min i het bastu så det förbränner ordentligt. Bästa tipset jag fått som funkar. Tur jag har 1,5 h lunch och kan bestämma själv mina tider efter kunders bokningar så jag får längre lunch. Men man hinner på en timme också, 30 minuter löpning tex funkar och mat efter. Eller hur Ida? ;)

Roligt paket på posten idag. Marilyn kommer bli gladast med en hel kylbag med goda juicer. :-) Tackar!

Helgdryck och bra till picknicken!

Nu måste jag rusa… hörs snart!

Kram

2011-05-19 Mitt liv

Kommentarer

Alexander 9 år sen

Jag vill ha dig så snygg :) <3

Nilla :) 10 år sen

Vad härligt att hinna med träning på lunchen :).

Jag får verkligne blunda då du lägger upp inlägg om hårförlägningar. Mitt hår är axellångt och skulle ju vilja ha det långt nu, eller helst igår, ha ha.

Önskar dig redan nu en fab fredag :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Blueco. Här kommer mer tips på riktigt bra rabatt, i morgon är det Black Friday och jag vet många gillar att fynda om man letar efter julklappar eller har…

Innehåller annonslänkar Tre dagar kvar till första advent. Underbart! Här skiner solen precis så jag ska stänga datorn efter jobb sedan före åtta, tar alltid ett par timmas paus mitt på dagen,…