ANNONS

Hår hår hår

/

Jag är hemma och är så nöjd över dagen, trevliga kunder och bästa kollegor. Efter jobbet plockade barnens pappa upp mig så jag hann att se Lisa-Maries fotbollsmatch, de var ju på hemmaplan och ville så gärna se. Go go girls!


Sen tillbaka till jobbet och satte fart med Minis förlängning. Eftersom jag arbetar med be gorgeus tar det inte alls lika lång tid och det är ett stort plus för både kund och frisör. En helhårsförlängning tar ca 1,5 timme inkl klippning. I hennes hår satte jag tre olika nyanser så det blev sandigt, blond och en snygg naturlig nyans. Hon har ganska kort i sitt eget och väldigt tjock så det krävdes 160 stycken.


Titta vad fint det blev? Hon ska vara tärna på ett bröllop inom några veckor och ville ha extensions  innan. Åh, det blev hur snyggt som helst! Hon är snygg i kort och egentligen i vad som helst. ♥ Men det är något visst med långt..


 (Förresten, ni bombaderar mig med tusen frågor om hår på mail och i kommentarsfältet. Kul! Men jag hinner inte med att svara 🙁 men vill hjälpa er. Hår är det bästa som finns! Ska ge er svar i ett och samma inlägg, inom kort)
Bra längd, fylligt nertill och ihopklippt så det inte blir ett lock. Jag är allergisk mot lock.... ( kant upptill om man inte satt tillräckligt med extensions)


Visst blev det fint?!Slut för idag, tack för idag! Mina hårbilder från antifrissbehandlingen kommer i morgon då det är ett gäng… ska förklara för er vilken amazing metod det är. Nytt hår, lite läppglans och en kaffe, sen kör vi! Som min fina vän Kicki alltid brukar säga. Ligger nåt i det…visst gör det. 😀


Puss


Läs

HÄR

på amelia.se startsida om ni vill! 😉 de har skrivit så fint och jag blir alldeles varm!

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00