• 2011-05-19, 00:06
  • 0

Jag är hemma och är så nöjd över dagen, trevliga kunder och bästa kollegor. Efter jobbet plockade barnens pappa upp mig så jag hann att se Lisa-Maries fotbollsmatch, de var ju på hemmaplan och ville så gärna se. Go go girls!

Sen tillbaka till jobbet och satte fart med Minis förlängning. Eftersom jag arbetar med be gorgeus tar det inte alls lika lång tid och det är ett stort plus för både kund och frisör. En helhårsförlängning tar ca 1,5 timme inkl klippning. I hennes hår satte jag tre olika nyanser så det blev sandigt, blond och en snygg naturlig nyans. Hon har ganska kort i sitt eget och väldigt tjock så det krävdes 160 stycken.

Titta vad fint det blev? Hon ska vara tärna på ett bröllop inom några veckor och ville ha extensions  innan. Åh, det blev hur snyggt som helst! Hon är snygg i kort och egentligen i vad som helst. ♥ Men det är något visst med långt..

 (Förresten, ni bombaderar mig med tusen frågor om hår på mail och i kommentarsfältet. Kul! Men jag hinner inte med att svara :( men vill hjälpa er. Hår är det bästa som finns! Ska ge er svar i ett och samma inlägg, inom kort)

Bra längd, fylligt nertill och ihopklippt så det inte blir ett lock. Jag är allergisk mot lock.... ( kant upptill om man inte satt tillräckligt med extensions)

Visst blev det fint?!

Slut för idag, tack för idag! Mina hårbilder från antifrissbehandlingen kommer i morgon då det är ett gäng… ska förklara för er vilken amazing metod det är. Nytt hår, lite läppglans och en kaffe, sen kör vi! Som min fina vän Kicki alltid brukar säga. Ligger nåt i det…visst gör det. :-D

Puss

Läs HÄR på amelia.se startsida om ni vill! ;) de har skrivit så fint och jag blir alldeles varm!

Kommentarer

Johanna 9 år sen

Hej Johanna! Jag har en fråga som jag funderat på ett tag.. Det är såhär att jag har försökt spara ut mitt hår i flera år faktiskt, men hur ofta jag än klipper det (för att fräscha upp topparna) så blir det aldrig sådär riktigt långt! En liten bit nedanför axlarna har det blivit som längst. Stämmer det att det är såhär för vissa, att mitt hår helt enkelt aldrig kommer bli riktigt långt och fint? Jag har ganska tunt, blont, skandinaviskt hår. Kram Johanna

Mia 9 år sen

Hej Johanna,

Har du nagot tips pa hur jag far reda pa vilken salong i Stockholm eller Uppsala som gor extensions med Be Gorgeous. Har forsokt att maila distributoren men inte fatt nagot svar. Vill garna testa!

Tacksam for svar!

Mvh,
Mia

Malin 9 år sen

Hej Johanna!
Om några veckor ska jag gå på min studentbal och jag undrar om du har några tips på balfrisyrer? :) Gärna halvuppsättning! Mitt hår går ungefär 1-2 dm nedanför axlarna :) Du kanske har gjort något inlägg om detta förrut?

Tack för en mysig och inspirerande blogg!
Kram Malin

Frida 9 år sen

Hej! Vet du om man kan beställa hem såna Be gorgeus extensions? Kan du isåfall tipsa om någon sida. Är tacksam för svar. Ha en fin dag!

Linda 9 år sen

Ååå va fiint! Ja själv skulle jätte gärna vilja sätta i löshår men jag har TJOCKT, burrigt o lockigt/halvlockigt å tycker inte att de blir bra, ser mest fejkat ut men sen såg ja nått om den där behandlingen du gjorde, de kanske skulle kunna blir bra om man först gör de o sen löshår?! O priset?! Va kostar delarna att göra var för sej?! Tacksam för svar! Kraam

Camilla L 9 år sen

God morgon!
Sååå fin din kollega blev!!! Det är inte utan att man blir sugen på att göra en förlängning. Vad kostar en förlängning ungefär om man gör typ en sådan som du gjorde på Mini? Hur länge kan man ha det? Det ät verkligen jättekul när du visar olika saker gällande hår. I övrigt tycker jag du har en mysig blogg med en härlig blandning av allt möjligt. Kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag kom tjejerna ner från Skövde, vilken mysig dag vi haft ute på Saltholmen där vi har båten. Just därför jag ville ha den där i år för det är ett bra…

Igår kväll kom vi till Saltholmen efter fyra ljuvliga dagar ute med båten. Vilket väder augusti bjuder på, helt underbart! Vi stannade tre nätter med båten ute på Käringön och vilken idyll.…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…