• 2011-05-20, 13:05
  • 0

Yes! I morgon kl 07 är vi på väg till underbara köpenhamn och ska njuta av självaste mr kevin Murphy him self under en spektakulär visning och garanterat fantastiska frisyrer! Vi är så laddade allihop på salongen för att få åka iväg och se visningen i morgon kväll!

THE.STYLIST

KEVIN MURPHY HAR VARIT SESSION OCH EDITORIAL STYLIST I MER ÄN 20 ÅR. HAN HAR JOBBAT MED DE STORA MODEHUSEN SOM ANVÄNT HANS ARBETE SOM OMSLAG TILL DE STÖRSTA MODETIDNINGARNA VÄRLDEN ÖVER, T.EX. VOGUE, ELLE, MARIE CLAIRE M.M. KEVIN FÖLJER INTE TRENDER, HAN SKAPAR DOM. DÄRFÖR FÖRBLIR HAN EN FÖREBILD INOM MODERN HAIRSTYLING. APRIL 2007 FICK KEVIN MURPHY UTMÄRKELSEN “THE AUSTRALIAN MASTERS AWARD”.

HAN FICK DENNA PRESTIGEFYLLDA UTMÄRKELSE FÖR SITT BIDRAGANDE ATT PROFILERA “AUSTRALIAN HAIRDRESSING” ÖVER HELA VÄRLDEN.

Och här ska vi bo!

Bella sky är helt nybyggt, modernt designhotell som ligger vid flygplatsen. Vi är supertaggade och glada för att få bo här!  För mer info klicka här.

Vill ni veta vart ni hittar salonger som har kevin Murphy SAMT fantastiska behandlingen med kebelo jag gjorde i onsdags, klicka HÄR.  Jag lovade skriva mer om hur behandlingen gick till och det inlägget kommer ikväll.

Titta vilken överraskning vi fick av min fina kompis Kicki, hon har ett hjärta av guld! En rosa kasse med skumpa, choklad och annat gott! Tack snälla snälla du! Det blir gott att plocka upp på hotellrummet. :-)

Vi kommer ta med oss alla insperation hem till er efter helgen! Foton och upplevelsen här på bloggen också så klart!

Nu har jag lunch efter en bra start, jobbat sen nio och hann med en halvtimme morgonpromenad i solen, härligt morgon! Vi hörs ikväll, njut av fredag!

Kommentarer

Eva 10 år sen

Hoppas ni får en rolig och inspirerande helg! Väntar med spänning på ditt inlägg efter att ni varit där. Du får gärna hålla ögon och öron öppna för vad Kevin har för tips till ett självlockigt, fint skandinaviskt, lite frissigt hår(=mitt hår!) :-)

Mkt nyfiken på hans produkter men jag får ingen klarhet i OM det är ngt för lockigt hår och i så fall vilka produkter som passar så jag läängtar efter ditt inlägg efter denna helg!
Önskar er en toppenhelg!
Eva

Sofia 10 år sen

Hoppas ni får skoj i Köpenhamn!

Maria Johansson 10 år sen

Ni får nog en makalöst härlig helg, jag fick hem klänningen från Capri idag som du har i grönt, så fin och tack för tipset
Marre i GBG

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Förra helgen var jag och Janne i Köpenhamn, det var som jag hade hoppats på. Julpyntat och mysigt! Jag har varit en hel del i Köpenhamn, både med barnen och utan. Det…

Sticks´n´ Sushi är en asiatisk restaurang som ligger högst upp på  det coola Tivoli hotell i Köpenhamn. Restaurangen har fantastisk mat med smakexplosioner i munnen. Gillar du asiatiskt med spännande smaker, vackert…

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…