• 2011-05-23, 17:01
  • 0

Fina väder vad glad jag är att just idag är det sol och skönt. Blåser en del men det är ändå varmt och härligt. Tog en promenad i morse och sen grejat och fått undan här hemma. Passade ganska bra att det var min lediga måndag efter helgen som var.

Nu vill jag visa er sköna kläder jag inhandlade förra veckan som ni kan klicka hem på nätet om ni inte hinner rusa ut i butik.

Fina, underbara Love forevers blus ” Johanna”, klicka in er på facebooklänken så finner ni massa fint! Länk: http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/pages/Love-Forever/134987806554631?closeTheater=1 där Terece uppdaterar ofta och visar er massa fint!

Love forevers kläder finns på underbara creative lounge, där klickar man lätt hem det man vill ha. Och jag blir helt kär i den hemsidan.. HÄR. Fina Evelina med team är så kreativa! Creative lounge har också facebook som ofta updateras, länk: http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/pages/Creative-Lounge-Salong-Webbshop-Showroom/194906883792 de har ofta roliga tävlingar om man har klickat på “gillaknappen”.

Mina jeansshorts hittar ni på bästa clarks i Skövde. Dom har också webshop….! Mycket smarta ägare. Nu har vi turen att butiken finns i skövde men ni som inte bor här kan få snabb hemleverans istället!

Dessa shorts är bra längd( man kan vika ner och upp) Samt lite " häng" vilket jag gillar skarpt.

Sen hittade jag världens skönaste kofta… tunn i kvalitén som är sval och skön när det är lite kalla vindar. Jag hade båda med i köpenhamn och väger ingenting och lätta att stoppa ner i väskan. Finns också på clarks, 159 kr är som hittat. :-)

Kortare i bak och längre fram...

Ni finner detta på clarks. HÄR.  Butiken finns även på facebook om ni vill se mer och deras blogg, gulliga Suss i butiken är duktig med update! Facebooklänk: http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/clarksklader kolla in klänningen i senaste inlägget. LOVE it.

Har betat av en del bilder från visningen och helgen som var. Snart är det på G samt en grym Kevin.Murphy tävling! Vill förresten efterlysa den som vann fina blusen från love forever för ett tag sen. Ni får ha ögonen öppna här inne efter ni varit med och tävlat, synd om ni missar något! Drar en ny vinnare framöver annars.

Nu ska jag ner till gymmet och bränna kalorier. Varit mycket gottigheter i helgen kan man säga ;-)

PUSS

Kommentarer

ulrika 9 år sen

Åhh vad fina kläder precis i min klädstil….man får aldrig nog av kläder.
Vad är det för märke på den svarta koftan?

tjing, tjing och go kväll på dig!
Ulrika

Louise :) 9 år sen

Åh snyggt ! Gillar shortsen skarpt ! Det får nog bli en titt på deras hemsida haha :) Hoppas att din dag vart bra ! Ha en härlig vecka ! kram

Kristina 9 år sen

hittar inte shortsen i webbutiken. De kanske inte har lagt ut dom ännu. vad kostar dem?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

ok, ring dom! Hoppas de lägger ut dom snart…! Kostar inte mer än 300kr… tror det avr 259. ÄLSKAR dom!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…