• 2011-05-23, 23:56
  • 0

Bilder kommer i två delar, jag vill ju visa er så många som möjligt!  Here we go…

På väg i bilen..... Mikaela tog första biten sen var det min tur, älskar att köra bil och ner till Malmö är det bra väg!

Kolla in detta 5-stjärniga hotell! Helt fantastiskt att bo på! Inte alls långt efter bron när man kommit över. Super enkelt att hitta och det kostar ca 150 kr med taxi in till Köpenhamn. Bella sky ska ni lägga på minnet.

Rummen- vitt och fräscht, magisk utsikt....

På 23e våningen ligger deras skybar. Helt otroligt vilken utsikt och fin inredning. Ett glas rose i baren- inte fel. ;)

Knäpp min pga svindel. Typ...

Ovan.

Mysigt...

På väg in till city :)

Utanför vackra Tivoli!(Tant grön tant brun och tant greddelin haha!) Underbart!

Nere vid Nyhamn... vi gick på stan en stund och tittade i affärer, ( hittade ett superduper snyggt halsband i skinn/silver ssom jag ska visa er) Men eftersom vi inte hade hela långa dan på oss ville jag visa Mini hjärtat i Köpenhamn. Smörrebröd, en tuborg och atmosfären vid Nyhamn. Därför skippade vi shoppingen och strosade och njöt av miljön istället. Smart va? :-) Hittade dess solstolar och en kiosk bredvid. Perfekt!

 

Efter en runda inne i stan skulle vi tillbaka till hotellet. Vi hade 25 minuter på oss och vi kunde varken skratta eller prata, har aldrig varit så stressad i hela mitt liv! Håret, sminket, klänningen oh shit det var ingen lek. Men med lite rutin så gick det ganska bra. ;) Här är vi på bussen som kom och hämtade oss vid hotellet!
På plats!

Sarah och Mikaela- snyggingar!!

Kevin Murphy team hade verkligen arrangerat kvällen in i det minsta detalj. Allt var så lyckat och de hade gjort det så fint. Det bjöds på bubbel, tre rätters med vin, trevlig underhållning, sång, akrobatik mm men framförallt den stora visningen som alla väntade på. Proffsig Kevin Murphy och hans stab bjöd oss på en grym visning!!

 

 Middagen!

Mini! Så fin i håret

Söta Mikis!

Hot hot Sarah!

Moi

Mini och Peter- vår bästa säljare från Kevin Murphy.

Så här såg det ut!

Sarah med Peter och Alexander, tusen TACK för allt!

Jag valde en ganska klassisk stil, klänningen är från sisters och gillar den jättemycket. Mikis var strålande i sin outfit!

Visning!!

Coola spolar va? :-) Vi har dom på salongen... grymma.

Det blir vågigt och en jättefin form.

Kevin har stylat många omslag på tex Vouge, Elle…. det är fantastiskt kul att få se hur han arbetar live! Vet ni förresten, det var frisörer och branchfolk från 12 länder på festen. Kul!

Rolig bild, jag ser ut som en jätte! Visst för att mina söta kollegor är korta men... :-)

Oj vad bilder! och jag har massa kvar…. jag visar resten i morgon, ni ska även få se när partyt drar igång och vilket fint ställe vi åkte till lite senare.. Men nu måste jag sluta blogga! Kommer aldrig i säng.. så, god natt och hoppas ni gillar alla bilder.

Kram

2011-05-23 Mitt liv, Mode / Skönhet

Kommentarer

Maria 9 år sen

Hej Johanna!

Det här är lite avvikande från det du brukar skriva om men vi såg att du älskar att köra bil. Just nu har vi ett test på vår Facebooksida där man kan testa vilken förartyp man är. Det vore roligt om du ville klicka in och testa!

Testet hittar du här: http://www.facebook.com/ModernaForsakringar?sk=app_214376771916201

Hälsningar Maria, Moderna Försäkringar

Emma 9 år sen

Hihi* Det låter spännade* Här hålls det tummar och tår, inte för att jag känner dig, men kärlek ska alla få uppleva*

E 9 år sen

Vilka bilder, så himla fina! Din gröna klänning var ju så snygg!

Emmaa 9 år sen

Jisses Johanna! Vad du är snygg!!

Jag vet inte hur gammal du är, men jag vet att du har två barn och chansar på att du antagligen är över 30 år (det står säkert någonstans i bloggen, men jag orkar inte leta) men du visar att man kan vara hur snygg som helst även om man har gått över 30!!! Om jag inte visste att du var mamma skulle jag chansa på att du var max 27… ;)
Du är så vacker!! :D Tack för att du bloggar, det är så kul att följa dig :)

Rebecca 9 år sen

Vart har du köpt dina örhängen? Vet inte om jag har frågat det innan eller om jag bara har tänkt på det=)

Emma 9 år sen

Det är ju inte bara att “skaffa” en, det fattar jag ju..
Det jag ville ha sagt, egentligen, är ju det jag skrev sist i inlägget.. :)

Rebecca 9 år sen

Jättekul och se alla bilder!!! Kul att komma iväg så=D och du strålar i din klänning! Den måste jag gå och kolla på! Skitsnygg!!!
Sen måste jag säga också att Sarah har sjukt snyggt hår!!! Riktigt coolt!!!
Ha en bra tisdag=D!! Kram

Emma 9 år sen

Varför har du ingen karl??
Du är ju vacker som en dag*

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

Det kanske jag har Emma ;)

Camilla 9 år sen

Hej Johanna!
Fina bilder från visningen och du är supersnygg i den gröna klänningen, jättesnygg färg.
Önskar dig en fortsatt bra dag.
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Äntligen! Vi har ett gäng vinnare och jag är glad att ” ni är på hugget”. Anledningen till att jag inte skickar ut till den som vinner är att ibland är mailen…

Den här lövbiffgrytan gjorde jag idag på vad jag hade i kylen, älskar ta lite vad som finns hemma, snabbt ska det gå. Detta tog 30 minuter från jag började skära grönsakerna.…