• 2011-05-24, 14:51
  • 0

Fantastiskt!!

Fantastisk visning! Tack kevin Murphy!

Party...! ;-)

Sara med mr Murphy :-) Best!!

Party och massa dans!! Så kul vi hade:)

Some drinks hehe

Skål!

Måste visa er en bild, den här tjejens kollega kom fram till mig först och talade om att den här mörka tjejen ofta får höra att hon ser ut som mig och de undrar om hon varit med i ett TVprogram… haha! Jag kan hålla med faktiskt, inte ofta man ser sig själv gå omkring men likt var det allt! Svårt att visa på bild men hon hade något som påminde om mig själv. :-) Har en salong på Kungsholmen i Stockholm. Kul att ni kom fram!
Sen åkte vi iväg 20 stycken till ett minst sagt kungligt ställe… herregud. Fotografering på varje gäst, fullständigt namn och rubbet skulle in i datorn innan vi fick gå in. Väl där inne var det väldigt trevligt och fint. Mycket fint. ;) och inte alls stelt och “tråkigt” som det kan vara på så här strikta ställen. Nä då, klackarna i taket och superbra musik!

TACK Peter för allt!

 Förresten! Kommer ni på torsdag? Då har amelia sitt stora läsarbloggmingel! Ni som har en läsarblogg på amelia.se är varmt välkomna +1 vän ( som inte behöver ha en blogg på amelia) Jag kommer vara på plats och prata och mingla med er! Hoppas vi ses!

När: Torsdag 26 maj kl 16-19
Var: Bonnier Tidskrifters restaurang BT-rian, Sveavägen 53 i Stockholm

KRAM

Kommentarer

Mix 9 år sen

Jisses vad snygga ni är! Jag undrar om den rödhåriga (Sara?) tjejens hår, vad heter färgen? Min frisör färgar mig i dagsläget i en ljus kopparröd färg vilket funkar bra när håret är lite solblekt men den där hade jag gärna testat till hösten… Vore toppen om du har sifferkombon så att jag kan ge den till min frisör (hade jag inte bott 50 mil bort så hade jag såklart gått direkt till er och fixat det!). Passar även på att tacka för en inspirerande och rolig blogg :)

//M

Nilla :) 9 år sen

Jag har tre saker att säga
– Sjukt snygg klänning du hade :).
– Saras är ju galet snygg, håret is to die for
– Peter…öööö JA TACK ;)

Louise :) 9 år sen

Fina bilder ! Jag hade gärna viljat vara med på bloggminglet men eftersom att jag bor i göteborg så blir det lite knasigt ! Men hade jätte gärna viljat träffa dig på riktigt någon gång haha :) kram

anna 9 år sen

Nu när jag har kollat på alla bilder…
Ni var faan snyggast där ju! Såå
hotta brudar! :)))

maria 9 år sen

Härliga bilder och härlig helg.. Tyvärr så jobbar jag den dagen så kan inte komma på inbjudan. Men det kanske kommer fler gånger..

Ha en toppen dag//Maria

Annette 9 år sen

Hmmm… undrar varför just bilden på killen i bar överkropp blev så suddig…?;-) – alla de andra bilderna var ju tydliga.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg