• 2011-06-05, 23:44
  • 0

Vilken underbar helg! Vädret kan inte bli bättre, idag har jag varit med tjejerna och badat ( solbadat, barnen dök i och jag tittade på) Sen har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Jag hade en ganska tidig morgon idag…. Mini skulle göra sin fina kompis Lena till brud och hon skulle även ha 4 tärnor vid sin sida så vid 07 var det dags… Jag tog hand om tre stycken och långt hår som ska sättas upp och hålla för bröllop en hel dag kräver mycket förarbete.Vi hann i tid, 11.30 skulle alla vara färdiga, puh.

MEN shit vilken vacker brud och söta tärnor!  Mini kommer ta kort så ni får se hur allt blev med kläderna  då även hon är tärna på bröllopet. Vi spelade kärlekssånger från spotify och det var ett härligt gäng på salongen,  alltid lika underbart att få göra i ordning för bröllop. ♥ Stämningen och det där pirret är magiskt och lika rörande att få vara med om varje gång.

Bröllopsfesten vi var på igår var jättetrevligt, åh dom var så fantastiskt fina Jessica och David. Har bilder som ni ska får se. Eftersom vi skulle upp vråltidigt kunde vi dock  inte stanna så länge.

Jag har så mycket bilder från helgen, ligger dock lite efter eftersom jag har haft ganska intensiva dagar men vi börjar med bilderna från min lilla middag jag hade ifredags. Några familjer som vi har kännt länge och umgåtts med sen barnen var små kom upp, det är alltid lika mysigt att ses allihop och barnen har så kul ihop. Tack finaste för allt.

Dagens festklänning!

Min favorit i sommar när det blir fest, den här klickar man hem HÄR och märket är plain vanilla -svensk design och gör så vackra kläder….! Kolla även in deras fina smycken.

Visst är det vackert mönster?!

Vänner!

Tjejerna från jobbet kom också upp, jag fick en bedårande sminkväska från make up store som jag måste visa er.

Helen och Hanna, jag jobbade till 18 så vi bestömde att vi lagar maten ihop, både kul och smart när man jobbar sent.. Vi delade upp lite men Helens sås måste jag fråga om receptet, ni vet att hon sitter inne med en massa trevliga recept va?!

Vi grillade oxfile, ryggbiff och fläskfile med färsk potatis och underbar sparris och den goda såsen som var en ” fuskbeasås” inte påse alltså utan en sås gjord på creme fraiche och dragon mm. Mkt fin.

Fick jättefint halsband....

... och ljuvlig glasskål med trevligt innehåll.

Fick även romantiska satinpåslakan- passar perfekt i mitt sovrum. TACK Annika.

Bakade en kladdkaka med sweizernötkräm ovan och köpte hem en liten princesstårta, barnens favorit.

Mums!

"Småtjejerna" var sedan redo för en sväng på stan och gick ut en svöng. ( inte tanten i mitten alltså ;)

Man kan nästan tro jag fyllde jämt, men det gör jag inte förrens om några år. Flera år faktiskt. :-)Tusen tusen tack bästa vänner för en trevlig middag, love you!

Kommentarer

SKalli 9 år sen

Ett Grattis på födelsedagen är väl på sin plats tycker jag. :)

Grattis på födelsedagen i efterskott/förskott beroende på vilket datum som är din riktiga födelsedag.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

Tack Skalli! 2 Juni är min födelsedag!
kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Nu kommer det mera kläder! Precis som innan gäller först till kvarn. Ni mailar till [email protected] och skriver i ämnesraden vilket klädesplagg ni vill köpa. OBS! Glöm inte att skriva er adress…