• 2011-06-09, 23:50
  • 0

LÅNG och hysterisk dag men mycket glädje. Livet blir så mycket roligare om man ser det positivt. Jag får ibland kommentarer- är dina dagar alltid så roliga och glada…är du aldrig off..?

Hallå, jag är inte mer än människa, även jag är ju självklart arg, ledsen, irriterad och off  ibland…. men jag har ett arbete som jag älskar och tycker varenda minut är rolig. Har en underbar familj och vänner- Vardagen är viktig och om jag är off  försöker jag göra någonting åt det. Gör saker jag tycker om, kanske räcker med en lugn promenad eller en god middag. Umgås med mina ♥ Eller kanske inte göra någonting alls…

Men oavsett, ett gott skratt förlänger livet! :-) Eller hur? Vi lever här och nu, bryr er om er själva och era nära, lev i nuet. Uppskatta vardagen, dela era vänners framgång. Avundsjukan gör er arga och negativa tankar är dålig energi- ta bort dom. Att dela med sig glädje ger positiv energi tillbaka. Var glad åt någon annans lycka och sprid ljus! Och- tröst ger tröst.

Förutom massa kärlek ska jag dela med mig av en annan sak- ytlig dock men ack så underbar. I morse gjorde jag folieslingor på en utav mina fina kunder- hon hade den här på sig och jag blev helt kääääääär. Frågade vart den kom ifrån och undrade om jag fick härma henne. ;)

Åhh den var såå fin! Och vet ni- den finns på Indiska- 59 riksdaler.

Visst är den vacker? Tips till er, hoppas ni hittar den om ni tycker om den.

Nu är det sovdags, ska på utvecklingssamtal med Lisa-Marie i morgon och sen är det jobb och mysig fredag!

Var rädda om er, njut av helg och grattis alla studenter!! :-)

2011-06-09 Mitt liv ,

Kommentarer

E 10 år sen

Vilket fint skrivet inlägg, väldigt inspirerande och tänkvärt! Uppskattas extra :D ! Vilken härlig värme vi har, ha en skön start på helgen*

Pia 10 år sen

Ville bara önska trevlig helg!
Stor kram
Pia

Annie 10 år sen

gillar din inställning till Livet Johanna!

Trevlig helg :)

E.Annika 10 år sen

God morgon fina Johanna!
Åh,sååå söööt!!!
Önskar dig&dina fina tjejer en mysig Fredag!!
Stor sommarvarm kram på dig! E.Annika

E.Annika 10 år sen

Skriv din kommentar här!

Marie 10 år sen

Hej Johanna!
Tack snälla för flättipsen, min dotter (8 år) är så fin i skolan idag. Stolt sa hon till sin kompis att mamma såg hur man gjorde på internet…sötis.
Det värsta är att hon tycker bäst om bröllopsflätan…grrr inte lättaste, det blev den andra fast kortare variant till skolan…
Mycket kloka ord du skriver idag!
Ha en riktigt skön helg, massor av kramar till alla / Marie

Katarina 10 år sen

Skriv din kommentar här!
Många kloka ord. Helt rätt, är man off så kan man faktiskt göra något åt det, inte sprida dålig energi runt sig…Trevlig helg, Johanna!!

kakaobnan 10 år sen

Så härligt med positiv inställning. Allt blir mycket lättare och roligare då. Skrev ett inlägg om just att ta tillvara de små stunderna i livet. Att stanna upp och njuta, känna dofter. Vi har så oerhört mycket att vara tacksamma för! Tack för att du är en glädjespridare!
Kram

WhoopsieDaisie 10 år sen

Jag har inte följt din blogg mer än ett litet tag. Men visst är det väl så att man väljer det man vill visa i bloggen? Man har ett visst tema eller nisch? I allafall så har jag det. Jag funderar mycket och har min blogg som åsiktsventil. Jag tolkar din blogg som en feel good blogg. Kanske lite ytlig, men man blir glad av den. Jag tar det som att det är så du vill ha den?
Men visst förstår jag att du också har sämre dagar. Det har vi alla. Men du kanske inte väljer att skriva om det här? Jag lär bli vare eftersom jag tänkte följa dig ett tag och se hur en “ensam mamma” har det en vanlig dag! :)
Fridens!

(http://whoopsiedaisie.blogg.se)

Carina Persson 10 år sen

Så fin. Jag virkar sådant, samt söta små figurer. Man kan göra mycket fint med virkning.

Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Älskar hösten, älskar frisk luft och att få tända  ljus på kvällarna inne. Jag njuter av att få frossa i höstkläder, nya stövlar, fram med skinnjackan, härlig halsduk. Jag njuter av att få…

Eftersom vädret är lika med katastrof  idag också ska ska jag strax gå bort till gymmet istället. Körde styrka igår, fokus på ben så jag ska enbart köra på rullbandet idag. Vill…

Igår var min fina vän Helen´ här på lite plock och vi delade på en god flaska champagne. Så härligt att bara sitta och prata om livet, tänk att vi har varit…

Beige, beige, beige. Jag älskar beige! Kanske märks? Älskar jordnära färger och tröttnar aldrig. Här har ni dressen jag hade i helgen ni frågade efter på stories. Skulle inte kalla den mysdress…

Men alltså det här vädret kan man ju tjata om men det gör ju så mycket att det är ljusare ute. Vi får igen alla missade soltimmar i december med råge, haha.…