• 2011-07-12, 01:03
  • 0

Idag var första dagen på jobbet. Underbart att träffa alla goa kunder och kollegor igen!
Hela veckan är smällfull och det är kul att vara tillbaka igen, men på fredag slutar jag vid 14 och tar en långhelg.
Barnen är med sin pappa i Falkenberg och har det bra, de får en vecka till med sol och bad de små trollen. Men shit vad jag saknar dom. Hela min kropp skriker efter tjejerna och mitt hem är ett enda kaos, kroppen slutar att fungera och jag  lever som en tonåring. Kylen gapar tomt och jag orkar inte ens bry mig om att fylla den, det står en gammal liter mellanmjök som gick ut 26 juni. Det sjuka- jag har inte ens slängt den utan stängde kylen istället.

Varför lägger mammakroppen av när barnen är borta?Jag skrattar ihjäl mig åt det beteendet för jag lever verkligen som en förgiftad-av-trötthetssjukdomen-hormoner och får ingenting gjort hemma.

Rutinerna är bortblåsta och inga fasta tider gäller. Jag somnar i soffan när jag vill och slänger kläder överallt, datorn står på och lampor lyser även fast klockan är över midnatt.
Jag blir nästan rädd.. Men ler samtidigt :-) förstår att kroppen protesterar och vill ha tillbaka rutiner och regler.
Fler som känner igen sig?

Jag längtar tills tjejerna kommer hem till helgen så det blir lite ordning igen.Vill inte leva slapparlivet längre än till fredag.

Ikväll struntade jag i städning och plock, tog mig en knäckemacka med smör och gick bort till Annika och Per för att kolla in deras underbara pool per har smäckat upp då vi varit i Varberg på playan hela veckan- haha det är en riktig karl som gör ett så fint arbete då vi är på semester.

20110712-011612.jpg
Det stavas Å-N-G-E-S-T så här kommer min kyl se ut tills lördag. :)

20110712-011754.jpg
Blir inte alls avis….! Inte alls. Vad är en pool i en trädgård … Om inte alldeles underbaaaar…!!
Visst är det nice !

20110712-011955.jpg
Mysigt!

20110712-012025.jpg
Blir bortskämd! Titta vad trevligt va?
Inte behöver jag fylla nån kyl om jag får så här god mat. Gjorde tabberas direkt.

20110712-012230.jpg
Den här söta lilla rackaren skällde som fan på mig och jag trodde han skulle äta upp hela min fot. Men sen blev vi kompisar.
Marie, Annikas syster hade med sig en hel klan med fyrbenta minidogs.

20110712-012454.jpg
TACK vänner för ikväll! Middag i morgon igen då? :-)

2011-07-12 Mitt liv

Kommentarer

Mikaela 10 år sen

Precis så är jag också,känner igen mig.Min lille pojke på 4 år åkte till sin pappa i morse och redan nu orkar jag nada och rutinerna blir verkligen rubbade när det kommer till mat etc.Numera bor dock sonen med mig under vardagarna men när vi hade varannan vecka märkte jag stor skillnad på hur man levde.Lite som natt och dag på gott och ont.Kan ju bero på att man ger sina barn sitt allt när de är hemma och när de åker till den andra förälder får man lov att bara vara,vilket alla föräldrar behöver.

Men åååh, vilka söta vovvsingar :D

AMANDA JOHANSSON 10 år sen

gud vad härligt med en pool!

jeanette.lindvall 10 år sen

Ha ha jag känner verkligen igen det, jag fungerar precis likadant när mina tjejr är hos sin pappa(11,13)

Ha det bäst och njut lite av att vara själv man behöver det! Just nu laddar jag för en vecka Gothia cup bamse kram jeanette i Malmö

linn 10 år sen

Nä Johanna, nu dör jag av nyfikenhet, när ska du berätta den glada nyheten?! Kram på dig!

nina 10 år sen

det hör till att man släpper allt när ungarna är borta.. då har man all rätt att äta när man vill, äta glass ut förpackningen i soffan.. detta till middag! :)

Eva Ruuska 10 år sen

Skriv din kommentar här! Hej Johanna, jag vet hur det är. Mina döttrar är stora nu, en är 20 och en är 18. Den stora dottern har åkt till USA för att jobba som au pair i ett år och i början var det hemskt tomt. Man har ju liksom haft barnen i så många år och sen bara så är de vuxna och försvinner hemifrån, men man vänjer sig och sen är det ju också så att det är en tid då man kan börja tänka lite på sig själv igen. Ha de så bra och tack för en jättebra blogg. Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…